Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Обаче така и не разбрах, какво точно искаше лирическият герой от клошаря - идея ?

Всъщност е доста оптимистичен клипът. Искаше да даде пари на клошаря, обаче той пък искаше храна и той му даде някакъв хляб и бутилка вино. После убеди клошаря да вземе парите, като в замяна на това го зарови, за да се удави като настъпи приливът. Обаче клошарят за всеки случай му остави лопатата, хляба и виното, ако случайно си промени мнението и се откаже да мре. Човекът си даде равносметка и реши да живее.

Nakraia razbira che ima prichina da jivee, demek jena mu.Spasiava se, Instinkta za samosahranenie srabotva I ima happy ending

Добре, че има и тъмнокоси хора, да обясняват !:lol: Мерси и на двама ви ! Хайде спинкай, Мите - няма да питам повече.

Кой щеше да пуска снимки по бански като стигне 200 страници темата?

Охоооо, ама да е топлес, ей !

Чакам с нетърпение - гледат ми се плочки.

п.п. Вчера се зарибих по някакъв сериал, той стар, ама аз сега научавам за него.

[video=youtube;XZRG8_D9HFM]http://www.youtube.com/watch?v=XZRG8_D9HFM[/video]

Абе, дай направо чисто гол, пък всяка ще си избере любимата част от организма ти.

Щом ще избираме от целия организъм, аз избирам да разгледам ...далака !

Добрутро, спамери ! Бачкаме ли ? Хайде нещо ''лекичко'' за събуждане и настроение в тва гадно време:

[video=youtube;7HNF0qgsP9A]http://www.youtube.com/watch?v=7HNF0qgsP9A[/video]
Абе нанди, това ли ти е тежкото... то една идея само по-тежко от бекстрийт бойс.

Абе нанди, това ли ти е тежкото... то една идея само по-тежко от бекстрийт бойс.

Ох, и ти ли си от хейтърите на тая банда ? Тая песньовка даже е от времето, когато стила им беше по-хард, сега и аз не ги харесвам много, но старите им неща си ме кефят. А за тежко - достатъчно тежко е за една крехка душевност, като моята - има жички, тва ми стига.

Аз чак толкова интимно не ща - нещо по-повърхностно искам да разгледам.

Аз винаги се задълбочавам в детайлите, нали Нокето каза, че съм буквояд !:-o

Ох, и ти ли си от хейтърите на тая банда ? Тая песньовка даже е от времето, когато стила им беше по-хард, сега и аз не ги харесвам много, но старите им неща си ме кефят. А за тежко - достатъчно тежко е за една крехка душевност, като моята - има жички, тва ми стига.
А не не хейтвам това, просто очаквах нещо метълско примерно, пък то и предишното беше доста разредено 1 такова :)

Аз винаги се задълбочавам в детайлите, нали Нокето каза, че съм буквояд !:-o

Tyкмо няма да се сбием за анатомията на момчето. Да показва квото има, ние ще дзяпаме.

Ноке, как си? Добре ли спа?

Ех жени, ще те изядат с парцалите, аз попитах за снимка, то излезе, че сега ренгенова снимка трябва да показвам

Ех жени, ще те изядат с парцалите, аз попитах за снимка, то излезе, че сега ренгенова снимка трябва да показвам

Е, каквато имаш - ние и от рентгеновата сме способни да си извадим съответните изводи.

Tyкмо няма да се сбием за анатомията на момчето. Да показва квото има, ние ще дзяпаме.

Ноке, как си? Добре ли спа?
Добре съм Гагарин, мерси :)
Оп трябва да ставаме на сирената..

Горе