Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не съм казал че няма да дам ама пък и вий не казахте дали ши ма земете на море твърдо

Обещавам твърдо - като тръгна на море, ще те уведомя къде точно ще съм. А ако Кася си плати илядото евро, ще дойда лично да те взема от мекащия регион и ще одим заедно.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е то аз уточнявах но казах че пак ши та трупясам, но щом си от балеринките може да ме биеш даже ши ти пусна фъндък омо ти ши си подпартер

Оооо, много мило за фъндъка, знаех си, че си жентълмен. Ще ти казвам лека нощ, щото верно се напих. Пичове (най-вече Лили), пожелавам ви лека нощ и мокри сънища.

Обещавам твърдо - като тръгна на море, ще те уведомя къде точно ще съм. А ако Кася си плати илядото евро, ще дойда лично да те взема от мекащия регион и ще одим заедно.

Аз не съм ти на път, ама ще дойда със сакчето с влака. Нали съм титуляр за мача ?
Хайде, наистина лека нощ. Докато допуша последната цигара може да се включа пак.:lol:

Оооо, много мило за фъндъка, знаех си, че си жентълмен. Ще ти казвам лека нощ, щото верно се напих. Пичове (най-вече Лили), пожелавам ви лека нощ и мокри сънища.

Лека и на теб, и аз ще си лягам - не ще успея да дочам селфи тази вечер :(

Аз не съм ти на път, ама ще дойда със сакчето с влака. Нали съм титуляр за мача ?
Хайде, наистина лека нощ. Докато допуша последната цигара може да се включа пак.:lol:

А, ще мина и през твоя регион, споко :)

Лека ноооощ.

За мене тамън почва най-продуктивната част от денонощието обаче.

Лека ноооощ.

За мене тамън почва най-продуктивната част от денонощието обаче.

Да не би да има някой до теб в леглото ?

Ааааааа, нандинце такива да ги нямаме. Кви са тея мокри сънища сега да се изподавим ли искаш, как се плува на сън :(
Иначе лека, аз ще си пускам сънчо и по някое време , може да живна пак да досаждам :lol:

Много сте разпуснали, цели 6 страници :shock:

ахах порнхъб разцепват с реклами

enhanced-18057-1400683402-10.png

ахах порнхъб разцепват с реклами

Биоз, готов ли е ядрено магнитния резонанс ? С Лили си чакаме снимката.
Ха добрютро на ранобудните пчелички!

Па добро да е, щом си казала :roll:

Па добро да е, щом си казала :roll:

Па ти да беше казал едно ''мерси'' за поздравчето вчера ! Беше вдъхновено от горещото ти селфи...

Биоз, готов ли е ядрено магнитния резонанс ? С Лили си чакаме снимката.
Ха добрютро на ранобудните пчелички!

Е нали дадох една от ренген, направленията за тоя месец свършиха :)

Е нали дадох една от ренген, направленията за тоя месец свършиха :)

Ама ние не се интересуваме от мозъци, щото сме елементарни, пък ти това ни показа. Аз, например исках да видя далака. Що изгърмя направлението за скенер, като изрично поискахме други части от анатомията ?

Мерсии, немах много време и съм пропуснал да ти благодаря за този възвишен поздрав :(

Мерсии, немах много време и съм пропуснал да ти благодаря за този възвишен поздрав :(

Ама възвишен ли беше, а ? Хайде да видим кой ще направи сефтето на радио Веселина за днес.

Добро утро.

Ей никакво радио Веселина, ще развалите дисциплината - добре сме си се подкарали стилово, само без извращения

Естествено, че няма да има стилови извращения, поздрава за Гогата беше изключение, защото му пасваше, като ръкавица - ти видя ли му селфито ?
Добрютро, Мите ! Как беше по тесните пътища на нейно величество ?

Горе