Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти сериозно ли в 10 и половина вечерта имаш сили да плюскаш мекици?

Че то не се искат сили, а пиянски глад, бе Лиле. Но аз не бих ги правила ако трябваше.. Не мога да меся тесто, щото ми е гадно да ми се лепи под ноктите, а голямата ми племенница ква питка направи за коледа - направо ме уби ! Мама не пропусна да отчете: ''детето може, а ти ?''

Ее ся ти ако не дръннеш лопките как ши ги почешеш

ПрЕведи, че пак не те разбрах.

М чи ко му е лошото :rolleyes:
Ти сериозно ли в 10 и половина вечерта имаш сили да плюскаш мекици?

Па той плюскане плюскане колко да е плюскане, най-много две да хапна и туй то, пък и цял ден съм на диета нищо не съм хапвал няма как. :)

А, то мекицици било. Ми, по това време не бих тръгнала да меся и да пържа, пък и ми е много късно за вечеря, ако мисля въобще да спя през нощта.

Ми аз та дебна като избягаш и подпуквам женурята в форума и мачкам тесто :lol:
Кога ги мачка тез микици уж за малко излязах пък ти мецици си напраял

То честно да ти кажа аз съм от един сутринта и нещо още не ми се спи, не знам сигурно мутирам вече.
А, то мекицици било. Ми, по това време не бих тръгнала да меся и да пържа, пък и ми е много късно за вечеря, ако мисля въобще да спя през нощта.

Ми аз та дебна като избягаш и подпуквам женурята в форума и мачкам тесто :lol:

Така е, използвай че го няма, та да хванеш поне една от многото женки в тая тема

Чакай да сваля ушанките че не тъ разбраф
Как се правиш на ударен... Сериозно не ти го схванах оня пост.

Ми той иначе ви загръща и двете с тоя шпек :(
Така е, използвай че го няма, та да хванеш поне една от многото женки в тая тема

Вижте кво си избрах за сънчо, някой гледал ли го е ? Transcendence / Превъзходство (2014)

За камбанките ли не чу кво говорих ама и ти си с танкиски шлем май да не се казваш СТанка

Чувам те/ чета идеално, ама и на теб понякога мисълта ти тече, като на Каси, а с тия специфични изрази съвсем ме обърка. Няма значение, след малко ще те поканя да си лягаме, така че хващай ушенцата и побегвай.

Чувам те/ чета идеално, ама и на теб понякога мисълта ти тече, като на Каси, а с тия специфични изрази съвсем ме обърка. Няма значение, след малко ще те поканя да си лягаме, така че хващай ушенцата и побегвай.

Дообре СТанке

Горе