Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не се бутайте, има си ред :D

Гога, кво направи с чушките ? Напълни ли ги ? Ама нали не по метода на едноръкия готвач ? Абе кво стана с туриста - щеше да ни готви?

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

''Лечителят'' с Бен Кингсли. Муни, притесних се, че ти поставих тежки диагнози последния път, нали не си се шашнал много ? Вече си ок ?

Убиват накрая чичо му, а той остава инавалид доживот... тъп филм, няма хепи енд...

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Убиват накрая чичо му, а той остава инавалид доживот... тъп филм, няма хепи енд...

Уби ми ентусиазъма да го гледам.
Някой да каже края на още някой филм, дет не съм разяждал пуканки на него?:p

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Що пускаш спойлъри, та и лъжеш, бре ? Аз пък не обичам филми с хепи енд - искам накрая да се скъсам от рев.
Ходи ли на невролог ? Не питам от загриженост, а да кажеш диагнозата, че май и аз имам такъв проблем...:lol:

Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Уби ми ентусиазъма да го гледам.
Някой да каже края на още някой филм, дет не съм разяждал пуканки на него?:p

450 калории имат 100 грама пуканки,
по добре опукай голяма водка с редбул и шоколад с фъстъци отколкото пуканки, после като акаш и да ти драска...

От: Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

по добре опукай голяма водка с редбул и шоколад с фъстъци отколкото пуканки, после като акаш и да ти драска...

от редбула ми треперят ръцете, пък отминах възрастта, дето това беше върховното умение... иначе за фън на митницата пробай чили с люти чушлета :oops:

450 кал нищо не са - аз като ходих да ми мерят сланините, ми казаха, че базовият ми метаболизъм е 2200 кал.

450 кал нищо не са - аз като ходих да ми мерят сланините, ми казаха, че базовият ми метаболизъм е 2200 кал.

че ти си цял мъж бре... после що жените сте слаби... брех де такъв късмет у оргънизъма ми

кога почва световното? btw Стоичков бил в официалния клип... браво, браво
мен пък повече ме забавлява неофициалния:D

[video=youtube;yQ1dZoUMfoE]http://www.youtube.com/watch?v=yQ1dZoUMfoE[/video]

ей така трябва да се горят калориите

че ти си цял мъж бре... после що жените сте слаби... брех де такъв късмет у оргънизъма ми

Ами, явно съм малко мъжествена, да. Аз като изяждам по 4-5 хиляди кал, пак не е голям келепир :)

Аз пък много се разочаровах от последната серия на "троновете" :( ... без пуканки. По-добре да бях хапнала шоколад с люти чушки вместо да гледам гнусната серия ...
Ей за такива неща, ако някой ми каже: Не гледай! - ще го послушам. За яденето и калориите докато не се натровя вероятно :)

И аз се изнервих, като го пречукаха накрая двама готини герои единия вече го няма , другия може и той да изчезне. Ама той си е виновен от много ярост накрая го прецака онова прасе.
Аз пък много се разочаровах от последната серия на "троновете" :( ... без пуканки. По-добре да бях хапнала шоколад с люти чушки вместо да гледам гнусната серия ...
Ей за такива неща, ако някой ми каже: Не гледай! - ще го послушам. За яденето и калориите докато не се натровя вероятно :)

По някакъв необясним за мен начин форумът ме изхвърля, а показва, че съм активна :(

Относно филма/сериал, аз се дразня, защото е ... брутален. Не е въпросът, че умират или се трепят някакви, все пак филмови герои, а какво от това?
Ценностите и бля бля.
Например започнах да гледам сериали, не покрай "Приятели", а понеже съм кака както уточнява Бластер-ът с "Алф", да речем. И скоро бях прочела, как навремето, за да заснемат 30-минутен епизод са снимали 30 ЧАСА! И все пак беше интересно и забавно.
Да, споменатият по-горе сериал не е от забавните, но впоследствие съм гледала и "Али Макбийл" и "Лост" и "Анатомият на Грей" и "Спешно отделение" и т.н.
Тип фентъзита, понеже ти си фен на Спартак, но пък исторически "Демоните на Леонардо" е мега-як! просто.
И като сравниш някак си се получава ... пропаст. Възможности за милиони да направиш нещо и накрая да предложиш брутализъм.
Буквално, отиваш в ресторант и си поръчваш свинска пържола и ти носят натурално едно прасе, което пред теб разфасоват и ти дават пържолата. Ще я ядеш ли?
Ако бяха направили серал на Властелинът или Галактически стопаджия, дори на нещо руско (а има мого добри руски неща) по произведения на класици в пъти по-добре.
Та така :) Но това в един момент като мога аз да си правя сериали и си имам продуцентска къща 8)

Не си гледала Спартак явно, това в този сериал се случва на два сезона веднъж, а в Спартак е във всяка серия и има още по- ненормални сцени.
Не знам, мен не ме бърка това, просто когато някой ми е симпатичен ми е кофти като го гътнат , а този беше готин, пък джуджето много си ме кефи дано се измъкне някак. :(
По някакъв необясним за мен начин форумът ме изхвърля, а показва, че съм активна :(

Относно филма/сериал, аз се дразня, защото е ... брутален. Не е въпросът, че умират или се трепят някакви, все пак филмови герои, а какво от това?
Ценностите и бля бля.
Например започнах да гледам сериали, не покрай "Приятели", а понеже съм кака както уточнява Бластер-ът с "Алф", да речем. И скоро бях прочела, как навремето, за да заснемат 30-минутен епизод са снимали 30 ЧАСА! И все пак беше интересно и забавно.
Да, споменатият по-горе сериал не е от забавните, но впоследствие съм гледала и "Али Макбийл" и "Лост" и "Анатомият на Грей" и "Спешно отделение" и т.н.
Тип фентъзита, понеже ти си фен на Спартак, но пък исторически "Демоните на Леонардо" е мега-як! просто.
И като сравниш някак си се получава ... пропаст. Възможности за милиони да направиш нещо и накрая да предложиш брутализъм.
Буквално, отиваш в ресторант и си поръчваш свинска пържола и ти носят натурално едно прасе, което пред теб разфасоват и ти дават пържолата. Ще я ядеш ли?
Ако бяха направили серал на Властелинът или Галактически стопаджия, дори на нещо руско (а има мого добри руски неща) по произведения на класици в пъти по-добре.
Та така :) Но това в един момент като мога аз да си правя сериали и си имам продуцентска къща 8)

А иначе Бен Кингсли е много добър актьор. Аз го помня от края на 90-те, вероятно с не толкова популярният "Назначението" (http://www.cinefish.bg/Naznachenieto-The-Assignment-id6801.html). После имаше един където се правеше на използван водач на араби, но му забравих заглавието. И накрая един http://www.yidio.com/movie/house-of...8095l2k26763&gclid=CMK008Ks4L4CFdMftAodAzgA3A

Разбираш ли, че много често аз сънувам сериалите. Сънувам декора и сцените, все едно участвам.
Това все още и Слава Богу не ме е натоварило и не съм сънувала, защото не съм допуснала очевидно до съзнанието си.
Но например и като четох Карлос Руис Сафон съм сънувала обстановката и че живея в книгата и ми е хубаво :)
Искам нещата, които гледам, да ме обогатяват и вдъхновяват, а не подтискат.
За момчетата вероятно е по-лесно и приемливо, но на мен ми е неприятно :)

Не съм ги гледал, ама таз вечер може и да ги видя :)
А иначе Бен Кингсли е много добър актьор. Аз го помня от края на 90-те, вероятно с не толкова популярният "Назначението" (http://www.cinefish.bg/Naznachenieto-The-Assignment-id6801.html). После имаше един където се правеше на използван водач на араби, но му забравих заглавието. И накрая един http://www.yidio.com/movie/house-of...8095l2k26763&gclid=CMK008Ks4L4CFdMftAodAzgA3A

Виж първото на всяка цена :) Второто ме е яд, че не мога да се сетя заглавието, но ... ще си помисля :) и не знам дали ще ти харесат, щом вече си свикнал с брутализмите ;)

Ще ги видя, а това , че съм свикнал с брутализмите , не значи , че не мога да гледам друго :)
Само дано го изгледам, че нещо ми много смотано днес.
Виж първото на всяка цена :) Второто ме е яд, че не мога да се сетя заглавието, но ... ще си помисля :) и не знам дали ще ти харесат, щом вече си свикнал с брутализмите ;)

Горе