Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Дай да го видя, ама един мъж трябва да има повече косми от мен - тва ми е изискване.

Ще ти дам, ама е на левия бряг.

Оф, от софия до Асеновград с кво се ходи - има ли директно автобус, влак, самолет?

Ще ти дам, ама е на левия бряг.

Оф, от софия до Асеновград с кво се ходи - има ли директно автобус, влак, самолет?

За сватбена рокля ли ще ходиш?

Ходи се с автобус - директно или с влак до Пловдив и после друг до Асеновград ( от Пл до Ас има на всеки 20 мин )

За сватбена рокля ли ще ходиш?

Ходи се с автобус - директно или с влак до Пловдив и после друг до Асеновград ( от Пл до Ас има на всеки 20 мин )

Не, ще има среща на геймъри разни :) Мерси :)

Мисля, че е време Бласти да бъде утешен - той доста страда напоследък.

Аз няма да се издавам, че ми е гадно - ще го играя корав!

Бласти не мога да го нараня, за да го утешавам. Обаче има логика в тактиката ти - телците никога не показват, че са наранени. Само клъцват понякога, така че да ти стане кофти.

От: Предприемачеко разпускане!

Нандииии, скъпа къде се покри - мъка ми е......

Идвам love. Флиртувах малко с едно момче от спийди - за първи път виждам такъв двойник, а тоя беше едно към едно Давид Вия !

Обаче има логика в тактиката ти - телците никога не показват, че са наранени. Само клъцват понякога, така че да ти стане кофти.

Така си е, с 2 думи боли повече от 2 шамара и винаги са в точното време - баш на място.

Идвам love. Флиртувах малко с едно момче от спийди - за първи път виждам такъв двойник, а тоя беше едно към едно Давид Вия !

Егаси, ако кажеш, че и мачове гледаш и направо.......

Нандо, за толкоз развратна мома, твърде малко йога пант селфита постваш.

Егаси, ако кажеш, че и мачове гледаш и направо.......

Гледам, но само световен футбол - на ниво, а не нашта селяния. А Давид Вия ми е любимец, нищо, че 1.20см и 45кг с мокри дрехи.:lol:

Така си е, с 2 думи боли повече от 2 шамара и винаги са в точното време - баш на място.

Лошото при нас е, че си знаем номерата и ще си ги пробутваме един на друг, без особен успех.:wink:

Нандо, за толкоз развратна мома, твърде малко йога пант селфита постваш.

Не съм чак толкова, бе ! Не всеки флирт при мен е с консумация. А и не бъркай развратен с ексхибиционист.

Не съм чак толкова, бе ! Не всеки флирт при мен е с консумация. А и не бъркай развратен с ексхибиционист.

А, аз да са оплача - тебе съм виждала, Митето, Муни, Уни, а пък Нокето, дето такъв афинитет имам към него, не дава снимка :)

А, аз да са оплача - тебе съм виждала, Митето, Муни, Уни, а пък Нокето, дето такъв афинитет имам към него, не дава снимка :)

Аз вече сериозно допускам, че го издирват от интерпол за убийства, няма друга причина да е толкова потаен.

Горе