Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тц, не беше такова, Гагарин :)

Едната македонка, другата - анадолка... Ужас.
А, и на мен единият ми прадядо е македонски българин. Ама като цяло анадолското е най-силно явно :)
Няма да се похвалиш какво си купил, ужас.

Не, точно от тая сган се оказа, че не съм - от друга...
И стига си го хвалила тва гръцко море, ще дойдем, навихме се.

Да, между другото, има доста прилични оферти - като цена спрямо качеството бият българските спокойно.

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, и на мен единият ми прадядо е македонски българин. Ама като цяло анадолското е най-силно явно :)
Няма да се похвалиш какво си купил, ужас.
Тамън, екзотика да има :)

За фаленето нещо не ми иде отвътре да е публично - имам една лека параноя някой роднина да не ме идентифицира че се правя на клоун тука. Не че голям проблем, ама шса сконфуза за някоя и друга минута.

Да, между другото, има доста прилични оферти - като цена спрямо качеството бият българските спокойно.

О сигурно е така. Ами, освен да пишем повечко ...

Чао ръгацце къде ши одим на море
[video=youtube;Wk9PfN2Hphw]http://www.youtube.com/watch?v=Wk9PfN2Hphw[/video]

За фаленето нещо не ми иде отвътре да е публично - имам една лека параноя някой роднина да не ме идентифицира че се правя на клоун тука. Не че голям проблем, ама шса сконфуза за някоя и друга минута.

Тва да не е намек да те питам интимно?

Не, ти имаш тежка параноя, мен ако ме питаш ! Кой роднина те дебне по предприемачески форуми, бе Ноке ? Жена ти ?

Не, ти имаш тежка параноя, мен ако ме питаш ! Кой роднина те дебне по предприемачески форуми, бе Ноке ? Жена ти ?
Хихи, какви забавни сценарии рисуваш само :)

:( никой нищо не сподели, ще ме карате да пускам специална тема.

:( никой нищо не сподели, ще ме карате да пускам специална тема.

Уни, сори обаче знам, че съм лаик и не се наемам... Питай профешъналите.

Айде, ти ли ще ни водиш или ние да минем да те заберем :)

Да припалвам ли СТанка ? Само да не срещнем Ганка...

Кой роднина те дебне по предприемачески форуми, бе Ноке ? Жена ти ?

Ай, верно има ли някой женен, респективно омъжен тука? Да не стане някоя семейна галимация!

Ай, верно има ли някой женен, респективно омъжен тука? Да не стане някоя семейна галимация!
Аз съм напълно легитимен в това отношение.

Ние, откровените тук - аз, ти, Лили и Бластера сме си казали всичко за профилите. Тия, дето се крият от родата да кажат !

Горе