Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Еми щом Станка мий брачедка начи Лилето пичели, сам тайм уйин сам тайм люс

То и аз съм от тоя край, ще земе да излезем рода всичките, айде стига с подробностите и после няма да може да си играем на чичо доктор

Викаш, когато не се знае, не е кръвосмешение ?:lol: Е, сега ми стана любопитно, не си ли от Пловдив, бе darling ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Еми щом Станка мий брачедка начи Лилето пичели, сам тайм уйин сам тайм люс

Ей, ама ги пазиш тия уши мама му стара ! ОтрезА ме...

Викаш, когато не се знае, не е кръвосмешение ?:lol: Е, сега ми стана любопитно, не си ли от Пловдив, бе darling ?

Много дълго за разправяне ще дойде, не съм точно - роден съм на друго място. От три места в БГ съм, ама най ме тегли към Пловдива

От Пловдив е и мий брачед, щот мойта вуйна е брачедка на неговата вуйна и има същите мустаци кат него мноо си прибличат даже,,

То и аз съм от тоя край, ще земе да излезем рода всичките, айде стига с подробностите и после няма да може да си играем на чичо доктор

То си е за притеснение :lol:

Ся ше излезе, че съм единствената нероднина на Бластер от женски пол в предприемача :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

То си е за притеснение :lol:

Ся ше излезе, че съм единствената нероднина на Бластер от женски пол в предприемача :)

Лиле, сега ти ще отсрамваш жените пред Бластера

Ей ама и Нокето голема тема пофана вместо да нищим ся за йога пантс че мий по интиресно

... кхъ!
Значи да обобщим: Нокича не е негър, купува подаръци, легитимен е и обича екзотиката.
Лили събира снимки и прави досиета, за да сме подготвени срещу противника при нужда, предпочита да ходи на море в Гърция (къде е Вискяра, да й обясни как си дава парите на други места, а не да се завъртят в България ...), била е звезда-геймърка и скоро ще ходи да раздава автографи.
Останалите замислят нещо за ... времето, морето, работата и въобще смисълът на живота.
Като цяло Бластерът се оказа скромен човек, който е гостоприемен и винаги може да почерпи ...
Да. Това се казва ... "хоремаг" :clap: това го прочетох в един форум, че всъщност раздумката по форумите е с такава атмосфера.
А иначе вие знаете, че ХоРеМаг е съкращение от "Хотел-Ресторант-МаГазин" :)
Наздраве! :beer:

... кхъ!
Значи да обобщим: Нокича не е негър, купува подаръци, легитимен е и обича екзотиката.
Лили събира снимки и прави досиета, за да сме подготвени срещу противника при нужда, предпочита да ходи на море в Гърция (къде е Вискяра, да й обясни как си дава парите на други места, а не да се завъртят в България ...), била е звезда-геймърка и скоро ще ходи да раздава автографи.
Останалите замислят нещо за ... времето, морето, работата и въобще смисълът на живота.
Като цяло Бластерът се оказа скромен човек, който е гостоприемен и винаги може да почерпи ...
Да. Това се казва ... "хоремаг" :clap: това го прочетох в един форум, че всъщност раздумката по форумите е с такава атмосфера.
А иначе вие знаете, че ХоРеМаг е съкращение от "Хотел-Ресторант-МаГазин" :)
Наздраве! :beer:

Да, да уточня за Нокето - не е негър, не е плешив и вече ми прати подарък. Досиета събирам само за хора, които ме интересуват :) Тъй като имам роднини и в Гърция, Вискяр вероятно ще направи компромис, че съм оставила малко пари и в другата си родина :)

Човек да не се пошегува ...
Що се оправдаваш? Където искаш там ще ги оставяш. Идеята (ми) е, че вероятно има хубави места и по нашето Черноморие, нищо, че са далеч като разстояние. Друго си е да чуеш родна реч с диалект характерен :)

А, за Нокича акцентът е на "легитимен" :lol: Ти легитимна ли си? Аз щото се чудя за себе си ...

Блинки си изгоря, сега е ред на нокето :lol:

Блинки си изгоря, сега е ред на нокето :lol:

Кажи си и ти де? Що се даваш без бой служебно ;)

Той и "Еймона" се води обвързан, но с крокодил е малко по-особен случай.
Да му съчувстваш ли, да го научиш как се опитомява или просто да се фукаш, че познаваш виртуално човек близък с ... нещо със скъпа и ценна кожа.

Пък като станат повечко бракуваните може да пуснем под домейн

married.predpriemach.com :twisted:

Горе