Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Защо да е демоде? Не звучи ли възбуждащо някой да ти каже "Ела довечера да решим едно судоку!".
Повечето мъже ще си помислят, че е поза от кама сутра и ако не са плашливи, като Бластера ще дойдат и то въоръжени !:wink:

И п-точка ли имало? Много съм изостанала значи.
Простатата - гарантирано мощни оргазми, поне според обещанията на производителите. Амуня да пробва и да каже дали лъжат !

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

В момента пиша описания на секс-играчки и мога да ти препоръчам това:http://sextoys.bg/vibrator-curved-nubby-vibe-p-25467.html гаранция, че ще стимулира п-точката ти !

Защо си мислиш че нямам цял кашон с подобни играчки?

Простата - гарантирано мощни оргазми, поне според обещанията на производителите. Амуня да пробва и да каже дали лъжат !

Не! Не лъжат, мога да го потвърдя... Изригваш като Везувий над Помпей по римско време...

Простата - гарантирано мощни оргазми, поне според обещанията на производителите. Амуня да пробва и да каже дали лъжат !

Чак ми се прииска и аз да имам п-точка. Много красива и розова изглежда играчката.

Ама верно, че сега като каза, "судоку" наистина звучи малко перверзно, като "букаке". Ще пробвам някой път и ще ви уведомя за резултата. В "Любовь в большом городе" имаше една сценка, където единият пич, заради трипитакито не искаше да прави секс и се чудеше как да се отърве от една. Та едни тантри, едни медитации. Тя накрая му вика да оставел кама-сутрата и да пробвали секс по руски.

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Изригваш като Везувий над Помпей по римско време...

Ху уантс ту би май Помпеяс?

Чак ми се прииска и аз да имам п-точка. Много красива и розова изглежда играчката.

Ама верно, че сега като каза, "судоку" наистина звучи малко перверзно, като "букаке". Ще пробвам някой път и ще ви уведомя за резултата. В "Любовь в большом городе" имаше една сценка, където единият пич, заради трипитакито не искаше да прави секс и се чудеше как да се отърве от една. Та едни тантри, едни медитации. Тя накрая му вика да оставел кама-сутрата и да пробвали секс по руски.
Оооо, букакето ми е любимо, а за кибукито цукакето да не говорим ! Секса по руски сигурно е бил: бутилка водка за всеки един от участниците и после всеки заспива отрязан в своя ъгъл.

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ху уантс ту би май Помпеяс?
No one I gues ! It's gross when the cum goes into your eyes !

Оооо, букакето ми е любимо, а за кибукито цукакето да не говорим ! Секса по руски сигурно е бил: бутилка водка за всеки един от участниците и после всеки заспива отрязан в своя ъгъл.

А, гледай го задълже, за да видиш що е руски секс. То всъщност вече три филма са излезли. Много яки комедии правят руснаците.
(В първата част бяха станали импотентни заради едно пожелание на Свети Валентин (Киркоров) и тръгнаха да го заплашват, че ще го пуснат от покрива на небостъргач, ако не развали заклинанието. Обаче го изпуснаха, без да искат. Та единият вика, че от безобидни импотенти станали импотенти убийци.)

Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

No one I gues ! It's gross when the cum goes into your eyes !

Щи купя РейБан с калъф и салфетки?
Оргинален!

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Щи купя РейБан с калъф и салфетки?
Оргинален!
Е, чак пък така да се набутваш ! И маска за заварчик върши работа !

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Е, чак пък така да се набутваш ! И маска за заварчик върши работа !

Фетишистка...
ЗАщо да се набитвам, мернах в продавалника едни розови тази сутрин за 50 лева
само веднъж употребявани...
Абе интересно, как ше докаже че е само веднъж има снимки или гпс в очилата?

набитвам

Лелеле нова дума измислих, това като плащаш с биткоини и няма да казваш набутвам а набитвам... Баси якото ще я кръстя на мен! Амоуновата дума, така да бъде занапред...

А, гледай го задълже, за да видиш що е руски секс. То всъщност вече три филма са излезли. Много яки комедии правят руснаците.
(В първата част бяха станали импотентни заради едно пожелание на Свети Валентин (Киркоров) и тръгнаха да го заплашват, че ще го пуснат от покрива на небостъргач, ако не развали заклинанието. Обаче го изпуснаха, без да искат. Та единият вика, че от безобидни импотенти станали импотенти убийци.)
Може да го погледна ако някога ми остане време. За момента успявам да открадна само някой час за серийка от сериалите, които следя.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Фетишистка...
ЗАщо да =се набитвам, мернах в продавалника едни розови тази сутрин за 50 лева
само веднъж употребявани...
Абе интересно, как ше докаже че е само веднъж има снимки или гпс в очилата?
Е, това е престижна марка, може да има вграден брояч за употреба.

Да, желателно е маска на заварчик или поне рейбанки да се слагат при такива опасни действия:

61283_10150264093030346_1193342_n.jpg

Не съм сигурен че ще има причина за маска, ако е с маска...
Те някак си взаимно се изключват особенно ако нямат отвор за устата поне, айде да не издеребняваме до пърхане с мигли?

Та затова рейбана а и носи повече ползи.
Едно е да споделиш на приятелките си че подарявам рейбан, друго е да кажеш че съм ти вейзувосвал на лицето заради един шлем за заварки?

Тоя тип комуникации ме натоварват излишно и предпочитам да ги игнорирам

чак пък комуникация...
от 5 думи се натоварваш...
ами ако са 50-500-5000? :shock: (п.п. по-добре не рискувай за да не ми тежи на съвестта)

форума на бг-мама е друг тип и това става особено видно когато влезете в друг - оффтопик раздела ви е най-удобен
няма да споменавам това, че превръщате всяка тема в чат

ти добре, че пишеш нещо за да си размърдаш мозъка, но недей само описания за секс играчки :D

форума на бг-мама е друг тип и това става особено видно когато влезете в друг - оффтопик раздела ви е най-удобен

ти добре, че пишеш нещо за да си размърдаш мозъка, но недей само описания за секс играчки :D
Тази тема е създадена именно за чат и ако това ти пречи - ходи се гръмни ! Аз лично не ползвам ''бг-мама'' и не знам как общуват там, но гарантирам, че дори жените при ПМС не са толкова злобни и дразнещи, като тебе. А мозъка си размърдвам с доста неща - общуването с хора, като теб води до неговото закърняване. И пиша това, което човека, който плаща ми поръчва - не го избирам сама, но на мен това не ми пречи. Ти си ракетата, на която космоса й е крив. Хайде със здраве, а ако обещаеш да станаш по-добър ще ти подаря някоя анално-пи-стимулираща джаджа, та белким и ти се усмихнеш веднъж в тоя живот !

О, Норти, къде се загуби снощи?

Сега е моментът ти, като един виден предприемач, да ни наемеш да ти напишем нещо високоинтелигентно.

чак пък комуникация...
от 5 думи се натоварваш...
ами ако са 50-500-5000? :shock: (п.п. по-добре не рискувай за да не ми тежи на съвестта)

Темата пише че е за разпускане.
А ти си се напънал нещо.

Тази тема е създадена именно за чат и ако това ти пречи - ходи се гръмни ! Аз лично не ползвам ''бг-мама'' и не знам как общуват там, но гарантирам, че дори жените при ПМС не са толкова злобни и дразнещи, като тебе. А мозъка си размърдвам с доста неща - общуването с хора, като теб води до неговото закърняване. И пиша това, което човека, който плаща ми поръчва - не го избирам сама, но на мен това не ми пречи. Ти си ракетата, на която космоса й е крив. Хайде със здраве, а ако обещаеш да станаш по-добър ще ти подаря някоя анално-пи-стимулираща джаджа, та белким и ти се усмихнеш веднъж в тоя живот !

ти си мелиш едно и също :D
освен, че съм бил злобен, нещо друго да кажеш?

О, Норти, къде се загуби снощи?

Сега е моментът ти, като един виден предприемач, да ни наемеш да ти напишем нещо високоинтелигентно.

направете го безплатно :shock:
и за нещо извън оффтопк раздела, също така да НЕ е под формата на чат

Горе