Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тука всичко се търгува срещу селфита.
Ако извадиш нещо секси - примерно в йога пантс, доста е вероятно да почнат да те замерят кой с голо селфи, кой с еротични патъци,...

брех секси... аз съм улегнал мъж, прилично дебел, в разцвета на силите си...

743771_karlson.jpg

перката си я слагам само като излизам някъде :rolleyes:

брех секси... аз съм улегнал мъж, прилично дебел, в разцвета на силите си...

перката си я слагам само като излизам някъде :rolleyes:
А, често ли излизаш ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, често ли излиш ?

принципно си падам домошар и чревоугодник... но миткосвам, да, особено извън града :)
със заведенията се скарвам зимата и се сдобрявам лятото, ама то е по законодателни причини
и за риба ходя често, ама май не пада в графата излизане :) по-скоро релаксиране

принципно си падам домошар и чревоугодник... но миткосвам, да, особено извън града :)
със заведенията се скарвам зимата и се сдобрявам лятото, ама то е по законодателни причини
и за риба ходя често, ама май не пада в графата излизане :) по-скоро релаксиране

Питам, та да преценя колко често я влачиш тая пущина. Добре поне, че вкъщи я сваляш, сигурно да не ти пречи да сложиш престилката.:wink:

Питам, та да преценя колко често я влачиш тая пущина. Добре поне, че вкъщи я сваляш, сигурно да не ти пречи да сложиш престилката.:wink:

естествено :)
това ми напомни, тичам, че ще правя кюфтенца.. и палачинки :)
ай до скоро

естествено :)
това ми напомни, тичам, че ще правя кюфтенца.. и палачинки :)
ай до скоро

Метни една палачинка от покрива после. Кюфтетата - за Уни.

През 9 страници, та в десета се появявам - да Ви видя как сте.

Някой да е наготвил повече днес (за още едно гърло)? :)

Всички готвят, все някой ще метне по нещо, ама прави, като Ани - носи си филийка хляб от вкъщи, да не ги набутваш. Наспа ли се морски вълко ?

Всички готвят, все някой ще метне по нещо, ама прави, като Ани - носи си филийка хляб от вкъщи, да не ги набутваш. Наспа ли се морски вълко ?

След двете чаши бордо на закуска спах цели 6 часа непробудно

След двете чаши бордо на закуска спах цели 6 часа непробудно

Да, ето защо закуската е толкова важна, значи ?

Да, ето защо закуската е толкова важна, значи ?

Да, сега го карам по лекичко - кафе с ягоди - липсва шампейна, но не е препоръчителен към момента

Хасталявида токатока лйокалйока [video=youtube;L5GwTfI_PD8]http://www.youtube.com/watch?v=L5GwTfI_PD8[/video]:wink:

... ама днес и боб предложиха. Ясно е, че любовта на мъжа минава през стомаха.

:lol:

Не съм предлагала бре! Само отбелязах, но не уточних, че снощи бях толкова изморена, но пусто си бях наумила боб да готвя. Даже по едно време дремеща едва да не заспя се пустосах и казвам на детето: Едни яйца да ти бях направила, какво ми трябваше тоя боб?
Разглезвам го така. Ще вземе да иска от снахата боб да му готви и отидЕ кой виновния :(
Все тая.
Това за любовта и стомаха е гадна комунистическа пропаганда, за да не оставят жените без работа, няма да ги слушате бабите ;)
Толкова заведения има и готови манджи, че то подтискащо в колко продавачки и готвачи трябва да се влюбват мъжете :|

Да, сега го карам по лекичко - кафе с ягоди - липсва шампейна, но не е препоръчителен към момента

Голяма работа, и без това шампанско и ягоди е клише. Много хора в днешно време разчитат на него... Виж кафе и ягоди си е иновация - току виж започнали да ти подражават.

Хасталявида токатока лйокалйока :wink:

Братчет, къде изчезна снощи ? Нали среща на родата щяхме да правим или Ганка пак та забра ?

Уау, очевидно имаш здрав стомах! Браво!
Аз с бира казвам Наздраве :beer: отдавна не бях пила ... бира и днес направо като манна и с кеф си я отворих- дам!

Голяма работа, и без това шампанско и ягоди е клише. Много хора в днешно време разчитат на него... Виж кафе и ягоди си е иновация - току виж започнали да ти подражават.

Ти представи си :-o, ще се разчуе из квартал и ще ме налазят - ма то литовки и украинки наоколо, най-много ягоди с водка да поискат, ама кръчмата тая комбинация не я предлага за момента

Братчет, къде изчезна снощи ? Нали среща на родата щяхме да правим или Ганка пак та забра ?

Кумшийката ма извика на помош че и се развалил грила на фурната пък искала пиечено пиле

Уау, очевидно имаш здрав стомах! Браво!
Аз с бира казвам Наздраве :beer: отдавна не бях пила ... бира и днес направо като манна и с кеф си я отворих- дам!

Наздраве, но с кафето - алкохолните напитки сутрин ме търсете - вечер ставам, сутрин лягам - малко е изчекнато при мен!

Ти представи си :-o, ще се разчуе из квартал и ще ме налазят - ма то литовки и украинки наоколо, най-много ягоди с водка да поискат, ама кръчмата тая комбинация не я предлага за момента

Оплакваш се, че нямаш водка ? Или се хвалиш, че имаш развратни комшийки ?

Горе