Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ето така се прави, Гагарин, не като тебе - с грубо :rolleyes:

Единственият начин човек да спечели войната между мъжа и жената, е като я започне с безусловна капитулация :)

Всички сме съгласни. Ама кой е виновен, децата или калпавите им родители, дето се чудят кой каприз първо да им задоволят, та да компенсират липсата на интерес към възпитанието им. Слава богу има и свестни деца, но те не изпъкват с простотии и не ги забелязваме.

без да се замислям отговарям - РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ!

Малко да разведря обстановката
[video=youtube;i7W3ICpONVs]http://www.youtube.com/watch?v=i7W3ICpONVs[/video]

без да се замислям отговарям - РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ!

Точно. Родителите постоянно угаждат на децата си, задоволяват всеки техен каприз, не им създават трудови навици. Имам познато семейство с 3 деца. От 4-ти клас големия син започна да помага на баща си в търговията. Средното дете - също момче като стана и то по голямо работеше, сестра им и тя. Тези деца изкарват пари работейки, не да чакат на родителите си.

Малко да разведря обстановката
Аничка, поредно попадение в 10-та ! Тая диригентка беше страхотна.:D

Ето така се прави, Гагарин, не като тебе - с грубо :rolleyes:

А арестуването не е ли по принцип акт, изискващ груба сила ? Или ти искаш нежно да ти сложат белезниците - фетишист.

А арестуването не е ли по принцип акт, изискващ груба сила ? Или ти искаш нежно да ти сложат белезниците - фетишист.
Не съм забелязал Гагарин да има полицейско-насилнически мераци към мене.
Ама може и тъй да е, ся кат миказваш почвам са замислям....

Е, глупости, само разгонвам конкуренцията. Не съм тръгнала да те бия :)

Не ти казвам такова нещо. Ти се съгласи с човека за арестуването с уговорката, че така трябва да се прави, а не грубо. Та питам: арестуването не е ли акт на грубост?

Е, глупости, само разгонвам конкуренцията. Не съм тръгнала да те бия :)

Е, па да ти имам конкуренцията!:lol:

Е, па да ти имам конкуренцията!:lol:

За друга конкуренция говорех, ти па :D
Унито съвсем подмолно, уж случайно, се опитва да вмъкне винаги, когато е възможно, че е свикнал мъжовете да му подаряват шоколад. А Нокето е единственият от форума, който подарява шоколад :)

За друга конкуренция говорех, ти па :D
Унито съвсем подмолно, уж случайно, се опитва да вмъкне винаги, когато е възможно, че е свикнал мъжовете да му подаряват шоколад. А Нокето е единственият от форума, който подарява шоколад :)

Уни, лисицата подмолна ! Искате ли мекички, направил съм ви салатка.. - Кой знае колко шоколада е отнесъл?

Тук и рушвети ли се дават, баси :shock:

Тук и рушвети ли се дават, баси :shock:

Че ти не получи ли рушвет, като ти подарих чехлите и ръкавичките ? Всъщност - не... пууу тия гадни пощи.

че съм нов пречи ли ми и аз де се наредя на опашка за рушвет / подарък? :rolleyes:

че съм нов пречи ли ми и аз де се наредя на опашка за рушвет / подарък? :rolleyes:
Тука всичко се търгува срещу селфита.
Ако извадиш нещо секси - примерно в йога пантс, доста е вероятно да почнат да те замерят кой с голо селфи, кой с еротични патъци,...

Уни, лисицата подмолна ! Искате ли мекички, направил съм ви салатка.. - Кой знае колко шоколада е отнесъл?

Нали, сега сигурно се е скрил и моца шоколада. Аз се чудя що предлагат постоянно някаква храна тук - то мекици ли не бяха, салатка, ама днес и боб предложиха. Ясно е, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Като ме изкарваш кофти оферта, тъй била работата значи :)

Е, много ясно. Ма ще сменя подхода, ако сегашният не действа и дойде още някоя да точи лиги.

Горе