Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Има теми и за имането на деца - на колко години мъже/жените е най-добре. Яко скубане на перушина между младите и дъртите става :)
Почти толкова весело колкото темите за подписа и сватбата :)

Хубаво. Значи имаш теоритичен опит :)
Аз не мисля, че това са теми за спорене. Всеки си знае и си преценя какво иска, кога и защо.
Това, което мога да кажа е, че с времето желанието за дете постепенно отстъпва н нещо друго. На рутината и навика, с който си свикнал. Така е и с желанието да живееш с някого или да споделяш живота си.
В зависимост от това в каква позиция си, можеш да се защитаваш и аргументираш и от двете камбанарии, но има ли значение, ако като виждаш малки деца и им се радваш, а нямаш свои и дори да не си го признаваш, ти се иска да са твои. Както и да е. За всеки има място под слънцето.

не знам. при мен така се стекоха нещата - на 24 татко, на 33 пак. доволен съм. не, по-добро - щастлив съм :)
опира наистина до много неща, и за всеки ще е различно.

Хубаво. Значи имаш теоритичен опит :)
Аз не мисля, че това са теми за спорене. Всеки си знае и си преценя какво иска, кога и защо.
Това, което мога да кажа е, че с времето желанието за дете постепенно отстъпва н нещо друго. На рутината и навика, с който си свикнал. Така е и с желанието да живееш с някого или да споделяш живота си.
В зависимост от това в каква позиция си, можеш да се защитаваш и аргументираш и от двете камбанарии, но има ли значение, ако като виждаш малки деца и им се радваш, а нямаш свои и дори да не си го признаваш, ти се иска да са твои. Както и да е. За всеки има място под слънцето.

Не, Касиопея - нямам теоретичен опит - засичала съм ги по заглавия въпросните теми, щото не са ми интересни - всеки си защитава със зъби собственото положение и се прави, че от това по-убаво няма. Ау, ма то всъщност моят се изпразни, без да иска в мени, ама добре, че така стана. Супер е да си млада майка с безработен забременител, дет даже не иска да се ожени за мени.
А, или другото - ся станах някакъв супер биг бос, нищо, че съм на 40 години, време е да излъжа някой льольо. Не, че толкова обичам децата, ама да има.

на де е тръгнала тъз наша младеж? гледам и не вярвам на очите си:

Тъпите момчета освен номера друго не заслужават :) дето казах на другия такъв клип , че бившия ми , аз съм на 14 това стана в началото на годината ми се направи на интересен с номера и аз му показах кой може по-добре. Целунах по устните по голямо момче пред него и той гледаше като бухал и това момче (той ми беше нормален приятел) му вика ''какво ме зяпаш бе бухал'' После като останахме сами му викам , късам с теб бе нещастник, друго момче ме целува , а ти не смееш и дума да обелиш ти не си мъж
И той ми се изрепчи след тези думи и му заших един силен шамар и му викам да внимава и да ми се маха от главата аре чау му викам и до там беше. После пред всички му викам 1 година ходихме ама не ме чука нали бе? Значи ти си к...а в случая и всички в класа се пукнаха да му се смеят , даже една приятелка вика , леле какъв мухал. Може да съм на 14 , ама мога всеки мъж/момче да натикам в кучи гъз , луда съм ей , никой не може да ме прави мен на луда , аз тях правя.

из коментарите http://www.vbox7.com/play:e8e4ab9acf

Има теми и за имането на деца - на колко години мъже/жените е най-добре. Яко скубане на перушина между младите и дъртите става :)
Почти толкова весело колкото темите за подписа и сватбата :)
И в крайна сметка какви са точните възрасти за 2-та пола?

И в крайна сметка какви са точните възрасти за 2-та пола?

Някой път, ако не ме домързи, ще прочета някоя от темите, ще анализирам мненията и ще те уведомя. Обаче според Кай Рен май си изпуснал влака.

на де е тръгнала тъз наша младеж? гледам и не вярвам на очите си:

из коментарите http://www.vbox7.com/play:e8e4ab9acf

Днешните момичета са отчайваща гледка. По груби и от каруцар. Не знам как нормално момче би си харесало момиче. което псува повече от него и се бие като селска пияница

• Like
Реакции: Atis

Някой път, ако не ме домързи, ще прочета някоя от темите, ще анализирам мненията и ще те уведомя. Обаче според Кай Рен май си изпуснал влака.
А добре, да не ми е кахър значи.

Днешните момичета са отчайваща гледка. По груби и от каруцар. Не знам как нормално момче би си харесало момиче. което псува повече от него и се бие като селска пияница

Четейки написаното и гледайки аватара ти, имам чувството, че наистина говори това сладко детенце.:lol: Толкова наивно и сладко се възмущаваш... Децата са такива - тежко на който ги има и не си ги е възпитал.

Четейки написаното и гледайки аватара ти, имам чувството, че наистина говори това сладко детенце.:lol: Толкова наивно и сладко се възмущаваш... Децата са такива - тежко на който ги има и не си ги е възпитал.

Аз не напразно съм с този аватар, да покажа, че в мен все още има онази детска, чиста наивност и доброта ...:lol::lol: Добра реклама си направих

Ти ако чакаш разрешение или компетентно мнение от форумите кога да имаш дица, по-добре да нямаш :)
Ами освен окуражаване и съвети кво други да искам? :)
Съдействие ли?

Ами освен окуражаване и съвети кво други да искам? :)
Съдействие ли?

Ми, знам ли, не ми се е налагало да ползвам форумите с тази цел :) Ама ако толкова се нуждаеш от подкрепа в сюблимния момент, викни някой загрижен форумец или форумка да те напътства.

Аз не напразно съм с този аватар, да покажа, че в мен все още има онази детска, чиста наивност и доброта ...:lol::lol: Добра реклама си направих

Твоя аватар ми е любим. Тва детенце ако ми е наблизо така ше му мачкам бузаците..
Иначе всички сме инфантили - споко.

Не. Изобщо не показваш това с тоя аватар.
Аватарът ти крещи "БГ МАМА!"

Ноке, за мъж никога не е късно за деца, стига да го арестува правилната жена :)
относно аватара на anibani - имам си същото на същата възраст вкъщи - имунизиран съм към този тип сладост - като реши да те върти на пръста си е жив дявол :p... и предимно е в тая роля... що касае мен...

Ноке, за мъж никога не е късно за деца, стига да го арестува правилната жена :)
Ето така се прави, Гагарин, не като тебе - с грубо :rolleyes:

Много съм съгласен с казаното.

Много съм съгласен с казаното.

Всички сме съгласни. Ама кой е виновен, децата или калпавите им родители, дето се чудят кой каприз първо да им задоволят, та да компенсират липсата на интерес към възпитанието им. Слава богу има и свестни деца, но те не изпъкват с простотии и не ги забелязваме.

Горе