Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Утре първата ми работа ще е да купя "Телеграф", а втората - да се снимам само по вестник!

Можеш да останеш по само кръстословица и Бластера да си решава, докато се обадят от Германия.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не. Разхождах кучето :)

Множественото число е за мен и кучето. И него го нападат и то е по-беззащитно, защото аз се пазя с ръце, а то милото само тича и се крие под храстите :)

НО! За романтична разходка в парка ще чакам да е пънолуние, ще си взема противокомарни мазила и ... абе някъде без гарги, или поне ще си нося прашка :twisted:
Някъде можеш да ми предложиш, където си бил последно ли? Давай! Ще го имам предвид :)
Ами твоето място звучи добро.
Тамън ще изпискаш уплашено като дойдат гаргите и кавалерът ще те награби в обятията си :rolleyes:

Ама у немско търиш, знайш ти къде са ценителките на народния шпек.

То туй беше само пробна проучване на пазара с цел да се завиши вътрешното потребление реклама

лелеее, каква голяма червена точка ви трябва по това време на деня... пък мене тая сутрин ме занимавахте с принципите на изневерите, а след 10 кви теми върлуават.... ц ц ц

предоставям безплатен хостинг на компроматни матр'иали и вълнуващи окото селфита*
*анонимността не е гарантирана

Ааа, ти късно ни откри, ние сме били и за глоба от СЕМ. Чаках палачинка... децата ги изядоха, нищо...

Ааа, ти късно ни откри, ние сме били и за глоба от СЕМ. Чаках палачинка... децата ги изядоха, нищо...
ба палачинка... така съм преял... децата успяха са се вредят .. май :)
няма намесваме СЕМ за сега - ще я караме на партизанския принцип - вашето е и наше и ничие друго ....

Ще ва оставям че трява ходя на конференция на свободните овчари пък темата е истересна ,,как да увеличим млеконадоя,,,

То туй беше само пробна проучване на пазара с цел да се завиши вътрешното потребление реклама

Ма то накъде повече, бе Бластер ? Тука стана егати тарапаната вече, а аз съм казала и на няколко приятелки и те проявяват интерес.

Ще ва оставям че трява ходя на конференция на свободните овчари пък темата е истересна ,,как да увеличим млеконадоя,,,

Айде и ти... и сега с кой ше си говорим глупости? Забранявам нощните смени.

Добре, дано, след като научиш ноу-хауто, пак да влезеш в темата и да ни осветлиш по въпроса.

Ма то накъде повече, бе Бластер ? Тука стана егати тарапаната вече, а аз съм казала и на няколко приятелки и те проявяват интерес.

ааааа, туй с приятелките е мръсен номер под кръста :?

ба палачинка... така съм преял... децата успяха са се вредят .. май :)
няма намесваме СЕМ за сега - ще я караме на партизанския принцип - вашето е и наше и ничие друго ....

Ааа, нашето си е наше и не си го даваме. Тука даже разни активисти искаха и членски внос да се взима... алчен народ, брей.

ааааа, туй с приятелките е мръсен номер под кръста :?

Човека търси реклама. Даже на Запад се предлага..

Ааа, нашето си е наше и не си го даваме. Тука даже разни активисти искаха и членски внос да се взима... алчен народ, брей.

Да бе, срамота - ние няколко члена си имаме и искаха да ги внесем...

членски внос - няма нужда... навремето в кварталния басейн монокинитата влизаха безплатно - прогресисти бяха тия, ей :)
относно вноса на членове... да заповядат и да се редят на тестостеронната опашка както всички останали - 10 дена чаках само за единия подпис, бе... да не говорим колко теми още са ми затворени

Да бе, срамота - ние няколко члена си имаме и искаха да ги внесем...

Така е в тая държава, мамка му. На слепеца здравото око ще вземат.

Ами твоето място звучи добро.
Тамън ще изпискаш уплашено като дойдат гаргите и кавалерът ще те награби в обятията си :rolleyes:

Малко по-напред Лили обясни, че не съм ти в района. Отделно обещах да се държа целомъдрено и не на последно място ... не обичам да пискам, но кавалерът би трябвало да е много смел и готов да остане без око, евентуално изкълвано от гарга. А аз не искам да съм виновна, ако се съсипе такъв потенциал :(
За това за сега ще пробвам сама да се справям, а романтичните разходки, да са на обезопасени места :)

моля те, позволи ми да ти предложа аватар- разсмиващи са, признавам, но някак ... се чувствам странно да си "разговарям"/пиша с подобни образи :)

Горе