нямам. дай линк да видя, ще ми е интересно
Пардон, не съм фанал тънкия намек, ама добре че си ти да ме направляваш че иначе закъде съмАма забележи колко деликатно ти намекнах да се самопредложиш да се разхождаме на лунна светлина.
Опс, сега се сетих - от гаргите ще те опазя, обаче може да ти посегна все пак
Е, не ревнувай, де. Нокето харесва екзотични форумки с наднормено тегло. Трудно ще си ми конкуренция
Пардон, не съм фанал тънкия намек, ама добре че си ти да ме направляваш че иначе закъде съм
Трябва да обмисля какви са ми шансовете да остана цял след посегателството ти.
Алтернативата е да се скрия у споменатите храсти докат биеш гаргите.
Ми не знам вече какво и как да ти пиша. То на човек да му се изпари всякакво желание за безобидно и приятно общуване!
Все едно съм в терариум или пак при гаргите- пляс да те клъвнат.
За аватар ще помисля- аз например много си харесвам Джим Кери от "Маската"- як е но разбира се, това си е твое усещане. Не ти го пиша като претенция, а ако искаш.
Останалото пак ... да се сетиш ... да се самопредложиш, ама защо? Кому е нужно? Просто се държиш мило и това е. Благодаря за което.
И накрая, има си начини, ако нещо си имате да ги отбелязвате тези неща, без непременно, да съм причина за Ревност. Но и ти си виновен!
Това обяснявах последно на един човек. Оправдава ми се, моля ти се, как гаджето му без негово знание влязла в профила му и ме блокирала. Аз си мисля, че е той. И се чудя? Какво стана. А просто лайквам някви негови снимки и толкова. И едва ли не драма без да знам! Ама чакайте бе хора. Разбирайте се между вас си. Аз съм невинна до доказване на противното.
И вЕрно така като се получи пък се амбицирам. Права си Лили! Що пък и аз да не искам шоколад? С нещо по-лоша ли съм?
Добре че не обичам толкова. Както и да е.
Аз да ревнувам?
Ти виждаш ли какво ми пишеш и отговаряш днес цял ден?
От кое да ревнувам?
Като е така с вкусовете му, какви точно са ти притесненията? Ей това е проблемът. Уж сте много сигурни и със самочувствие в следващия момент "долу ръцете"! Добре. Аз дори и не опитвам, отделно че не искам, щото не съм ... Слънце да огрявам навсякъде.
Дръж си го. Както отбелязах Дерзай! Пък нали знаеш хванала го за ... ръката над пропаст, ако го пуснеш и той се върне, значи си заслужава и държи единствено и само на теб!
8)
Мислех си, че съм приключила с детската градина миналия век!
Тц, Маската не ме кефи като образ.
Пък Гагарин ме нокаутира още с първия си отговор на жалкия ми опит за тролене на привидно новите и заблудени бгмами.
И оттогаз общо зето не смея да й противореча много и съм един вид под чехъл.
Иначе не съм толкоз зле - обикновено успявам да предизвикам доволно количество негативни емоции у жертвите си... Ама не бях тролил от година и нагоре и се оказах неподготвен за тоя таран.
Та кво щях да казвам - а да, имам специално отношение към Гагарин
Е нали писа е там горе че и ти искаш подобно отношение от страна на аудиториятаха-ха! Ти сериозно ли мислиш, че ме интересува какво отношение имаш към някаква потребителка? :lol:
Боже мой ... не е истина.
Имай си ако искаш не специално, ами тройно препечено с гарнитура. НЕ МИ ДРЕМЕ!
Просто не ме намесвайте в някакви си ваши неща. Мерси предварително!
Като ти е толкова специална, единствено и само на нея обръщай внимание и й отговаряй, за да не се дразни и готово!
Игнорирай ме мен и... ето ти оргазъм неочакван 8)
Лека.
Е нали писа е там горе че и ти искаш подобно отношение от страна на аудиторията
Се пак аз не мога да обръщам таквоз внимание на всички, колкото и да (не) ми се иска.
Затова вземай пример, щото не си ли помогнеш сама, няма никой да иска да .... ти помага
Браво браво, добре се движим, скоро ще стигнем да видим селфи на нандито на дупето
Добрютро !
Уни, разпратила съм селфито по пощата. Гого вече го видя и ослепя - да се готвят останалите. Уни, радвай се, че си последен, щото са по азбучен ред.:-o
пак съм прецакан ама хайде.
Добро утро.
Щом ти се пие и за теб ще направимАтис, тва кафе за мен ли е ?
Не се отчайвай, когато губиш, не знаеш какво печелиш !:wink: В случая - по-дълго време ще разполагаш със зрение. Атис, тва кафе за мен ли е ?
Викаш, като става нещо лесно не е сладко