Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оуууу ша одиш да си правиш тунинг тъй ли :D
Ееее, не бързай със сепукото. Изчакай да получиш селфито в пон'делник, та да имаш стимул.
Айде, отивам да оборудвам фризьорски салони, че после ме чакат кола-маските.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Василева е моята фамилия, защото по времето на комунизма като са правили документи на баща ми са го прекръстили по погрешка Василев:) Иначе щях да съм Текьова, на името на мой прадядо = Тек Иван, който е основател на село. Така че и моята фамилия не е истинска, но си я нося вече 31 години:) А Новков не познавам...:)

Оуууу ша одиш да си правиш тунинг тъй ли :D

Не, да пиша за него, засега... другото са интимни въпроси. Изчервих са !

Василева е моята фамилия, защото по времето на комунизма като са правили документи на баща ми са го прекръстили по погрешка Василев:) Иначе щях да съм Текьова, на името на мой прадядо = Тек Иван, който е основател на село. Така че и моята фамилия не е истинска, но си я нося вече 31 години:) А Новков не познавам...:)

Значи ще се запознаем тук, тогава - приятно ми е. Пак добре дошла ! Надявам се да имаш чувство за хумор, защото предимно то се упражнява в тая тема.

А Новков не познавам...:)[
Е, аз го познавам - не си изпуснала много..

Туй от слънцето ша да е :p
Много готино време днес направо ми дига настроението x10 :D
Не, да пиша за него, засега... другото са интимни въпроси. Изчервих са !

Значи ще се запознаем тук, тогава - приятно ми е. Пак добре дошла ! Надявам се да имаш чувство за хумор, защото предимно то се упражнява в тая тема.

Е, аз го познавам - не си изпуснала много..

Ще ми бъде приятно. Разбрах, че трябва да присъствам във форума 10 дни, преди да си предложа услугите. Също така разбрах, че за препоръка бих могла да пиша за някой от популярните хора от форума, безвъзмездно една статия. Сега е моментът да ме ангажираш:)

Хахаха ти на конкуренцията се предлагаш :D
Ще ми бъде приятно. Разбрах, че трябва да присъствам във форума 10 дни, преди да си предложа услугите. Също така разбрах, че за препоръка бих могла да пиша за някой от популярните хора от форума, безвъзмездно една статия. Сега е моментът да ме ангажираш:)

Аз не съм популярен, но бих разменил блага дума срещу едно описание /статия/ :)

Това се казва "директен подход" :twisted:

Или "да си дойдем на думата" :lol:

А това за "популярните" е много яко!

Нидей да лъжиш, ти искаш с две предприемачки да си :D
Аз не съм популярен, но бих разменил блага дума срещу едно описание /статия/ :)

Уни ти отговори, сори. Тук жените сме май все драскачки.. пожелавам ти успех в намирането на клиенти. Аз намерих своя тук и ти пожелавам да попаднеш на също толкова добър поръчител, като него. Разгледай обявите и темите, все някой търси нещо.

п.с. По късно забелязах думата ''популярни'' и съм убедена, че нямаш мен предвид, когато я използваш. За съжаление най-популярните в района са популярни с негативен заряд.

Последно редактирано:

Абе лилинцето де се покри никва я няма днес?
Хммм и нокето, и амуна ги няма те да ни са са наговорили нещо тримката :-o8)

Абе лилинцето де се покри никва я няма днес?
Хммм и нокето, и амуна ги няма те да ни са са наговорили нещо тримката :-o8)

Подозирам тройка !:-o Дано не са я избишкали от креватя двамката, че тва и беше кошмарът.

Има нещо гнило в дания ама да видим то тука скрито покрито нищо не остава :lol:
Подозирам тройка !:-o Дано не са я избишкали от креватя двамката, че тва и беше кошмарът.

Други пият, мен хваща :beer:

Други пият, мен хваща :beer:

Явно и ти, като мене имаш 2-3 питиета по рождение и всяко следващо е фатално.:wink:

Явно и ти, като мене имаш 2-3 питиета по рождение и всяко следващо е фатално.:wink:

Като малък съм паднал в казана с питиетата :)

Горе