Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Съжаляваш ти, а съм само на половината работа и то тривиалните теми - поне да бях стигнала до вибраторите, та да ползвам вдъхновението...

Много ли имаш за днес?

И ти ли така ей тва е да си мъж, винаги трябва да си на щрек :lol:
Хахаха, аз още не съм лягал и цяла нощ съм щръкнал, па сутрин е даже болезнено - но определено и Вие имате заслуга и то голяма.

Много ли имаш за днес?

Не, половината го метнах зад гърба вече.. описанията почнах да ги копи-пействам, щото и без това става дума за едно и също, само размерите са различни..:lol: май, като в живота..

Не, половината го метнах зад гърба вече.. описанията почнах да ги копи-пействам, щото и без това става дума за едно и също, само размерите са различни..:lol: май, като в живота..

Хахаха, до сега не си била изненадана, като изключим първия път - може би

Поемай, че аз след малко издавам фронта - след нощна смяна заслужавам малко сън :beer:

Дано е по-прохладно при теб, та да се спи 1 идея по-добре, аз 10 дена се оплаквах от дъждовете, сега изпече и пак съм недоволен :cry:

Поемай, че аз след малко издавам фронта - след нощна смяна заслужавам малко сън :beer:

А някои са на културно-учебни мероприятия. Лили най е на геймърски симпозиум, а Бластера на конференция по млеконадой.. тва е то интелЕгенцията.

Хахаха, до сега не си била изненадана, като изключим първия път - може би

Напротив, винаги се впечатлявам, като за пръв път - радвам се на разнообразието в живота.

Дано е по-прохладно при теб, та да се спи 1 идея по-добре, аз 10 дена се оплаквах от дъждовете, сега изпече и пак съм недоволен :cry:

Облачно и задух - отврат

Напротив, винаги се впечатлявам, като за пръв път - радвам се на разнообразието в живота.

Значи различни били - брей, а аз си мисля че си е горе долу едно и също, ама кво ли разбирам

Значи различни били - брей, а аз си мисля че си е горе долу едно и също, ама кво ли разбирам

Не, приносителите са различни и това дава разнообразието. Освен това, тия подробности нямат значение, когато се включи химията..

Не, приносителите са различни и това дава разнообразието. Освен това, тия подробности нямат значение, когато се включи химията..

Права си :roll: Отново

Права си :roll: Отново

С какво закусваме ? Биричка ли каза ?:beer:

Здр, братле, и поздравче :)

Днес съм на ретро вълна :D

[video=youtube;mR_uzFbY3q0]https://www.youtube.com/watch?v=mR_uzFbY3q0[/video]

Здр, Уни - знаеш как е....

Да, пак ме разкри - или съм го споменал?

Хайде няма да те шашкам с ясновидски способности - спомена го !:wink:

Горе