Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Само аз ли подозирам Светла и Каси за 1 и същ човек? :rolleyes: Като разбира се, си оставям и вратичка, че може да греша.

Nandi инструктаж за родителя: Тате, като дойдат следващия път да ми искат ръката, не падай на колене и не викай "Спасителю наш!" , а просто се съгласи:)))

Той знае вече - надявам се да се е научил, след последните 5 избягали кандидата.

Nandi инструктаж за родителя: Тате, като дойдат следващия път да ми искат ръката, не падай на колене и не викай "Спасителю наш!" , а просто се съгласи:)))

Ахаахааха :D

Ее ся то кът съм едър не значи чи не мой да съм нежен нал тъй, ако търсиш за борба в твойта категория може да не съм ама много лесно са предавам щот имам гъдел
Е, ако ще се предаваш и ще даваш да те бия, може и да си помисля :)

Само аз ли подозирам Светла и Каси за 1 и същ човек? :rolleyes: Като разбира се, си оставям и вратичка, че може да греша.

Веднага да се извиниш на колежката за обидата ! Светлето е готина !

Признах си де, жентълмен си ! Няма та давам на тати - ще ти нося ракийка тайно, да н'тъ вижда, че той е 1.97-8 и поне 150кг вече.

Ако ми намекваш чи съм слаб това е още един повод датъ черпя

Той знае вече - надявам се да се е научил, след последните 5 избягали кандидата.

Малиииии цели 5, аз ше седна да пина с тоя мил човечец, па да видим къв заек ще излезе от тая трънка, с блага дума и ракия всичко се постига

хахах, скъпа Гогата сипа с големия чирпак

Много ми е мерак да го изрежа зад врата ! Май и на него, щото нещо се дрънчи с мене - проси си го..

Малиииии цели 5, аз ше седна да пина с тоя мил човечец, па да видим къв заек ще излезе от тая трънка, с блага дума и ракия всичко се постига

5 са тия, дето успяха да избягат, бройката на битите е по-голяма..

И аз в началото си го помислих, но като се позамислих, звучи абсурдно - дори и Каса да страда от шизофрения (имаше едно Пиле преди), то тя във всичките си алтер-егота ще е прекрасна, съвършена и с манекенски мерки.

Ако ми намекваш чи съм слаб това е още един повод датъ черпя
Гърчав си направо ! Ае викни по едно малко, от мен да мине... с чурешки ако може.

И язе моа ли мина на тайния вариант :rolleyes:

Може Уни, ще сипвам в едно бурканче и за тебе, Бластера ще ти го носи.

Чуреши нал знаеш , чи язе имам. Можем да направим ексчейндж, язе давам чурешки ти даваш убава домашна ракия :D
Пускам ги, чурешка кило ракия :-o
Гърчав си направо ! Ае викни по едно малко, от мен да мине... с чурешки ако може.

Те сигурно не са искали да пият с баща ти?

Да бе, как не се съобразих, като ги водих... Да ми се чудиш на акъла.

Горе