Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Тая тема съвсем изгубена кауза.
Амон спря да се държи на положение.
Аз и без туй чертаех тука едни линийки, и по едно време рекох та отмерих колко аджеба са 22 см.

Интересно е, че жените винаги предпочитат големия на въпроси но на практика ги е страх от много голям и му отказват, така че куче със салам не върви на този експиримент, доказано е!

Има вариант, да си го отрежеш! ... за да не ги е "страх" толкова! Въобще усещаш ли се какви глупости говориш/пишеш?

Гагарин слез от ракетата няма точка на равновесието на ебането, само незадоволените жени търсят няква формула за екстаз, обаче няма такава, щото има кучки дето всяко шибане изпадат в екстаз има и такива които го достигат само с определен човек

Тая тема съвсем изгубена кауза.
Амон спря да се държи на положение.
Аз и без туй чертаех тука едни линийки, и по едно време рекох та отмерих колко аджеба са 22 см.

17 са достатъчно. До там. Аз ли трябва да ти го казвам? Има си проучвания. Неинформирани... "инвалиди"! както казва един герой от сериал

Интересно е, че жените винаги предпочитат големия на въпроси но на практика ги е страх от много голям и му отказват, така че куче със салам не върви на този експиримент, доказано е!
Tи сега хвалиш ли се или се оплакваш, че вече се обърках - струва ми се, че търсиш съжаление... или просто ни предизвикваш ?! Трябва да погледна на метъра на тати, колко са 22 см и ш'ти кажа дали ме е страх. ...а диаметър колко каза, че е ?

Аз пък се замислих - това на жена никога не би й хрумнало да си мери гениталиите. При мъжете явно не е така. Приех го на юнашко доверие това 22 см, че е голямо, ама то всъщност каква е процедурата на меренето? Кое се взима за начало, във възбудено състояние ли? Щото, нали, има разлики.

само незадоволените жени търсят няква формула за екстаз, обаче няма такава, щото има кучки дето всяко шибане изпадат в екстаз има и такива които го достигат само с определен човек
Въпреки леко неуважителния тон, това беше адски точно казано ! Браво Бластер - изненада ме ! Но пък и ме светна по някои въпроси...

17 са достатъчно. До там. Аз ли трябва да ти го казвам? Има си проучвания. Неинформирани... "инвалиди"! както казва един герой от сериал
Това за утеха ли трябва да служи сега? :) Аз само казах че дръпнах една линийка на Illustrator да видя ко толкоз се впечатляват присъстващите :) . Не съм се жалвал или нещо.

Гагарин само дето одеве ма комплексира леко в интелектуален аспект.

Няма неуважение, аз жените си ги уважавам, но има различни породи и различни подходи

Ами то в петък нали дават "Стани богат" и затова явно прихващам леко. Иначе в останалите дни издишам. Но тъй или иначе има поне 20 по-важни неща от интелекта.

Няма неуважение, аз жените си ги уважавам, но има различни породи и различни подходи
Абе човек, ти ни утрепА от мъдрости тая вечер - кво пи ? Нещо мъдро-стимулиращо ? Действа ! Давай го насам, че да не ни плюе Норт, че сме прости.

Маце големи празници, голям курваджалък и сега нито ми се пий, нито ми се ебе ама май съм влюбен и се чуствам като пингвин

Маце големи празници, голям курваджалък и сега нито ми се пий, нито ми се ебе ама май съм влюбен и се чуствам като пингвин
Ами ето къде е ключа от палатката, тогава - влюбен си и за това си толкова мъдър тая вечер ! Без да ме разбереш ми отговори на въпроса... Иначе не те канех нито на пиене, нито на другото - исках само да знам откъде се взе всичката тая мъдрост у тебе. Честито за влюбването ! Готино е да си пингвин, а ?

Променям си мнението щото не съм готов за зоопарка и не ми харесва да съм пингвин

Последно редактирано:

Какво си трил? Сигурно някаква пикантерия?
Не е трил нищо !:lol: Снощи каза, че мисли, че е влюбен и се чувства, като пингвин, а днес е решил, че не трябва да става уязвим, като се поддава на чувства и си мисли, че може ей така да се откаже... Горкия Бластер, той не знае, че колкото повече се съпротивляваш на либофта, толкова по-дълбоко хлътваш !

Последно редактирано:

Това женско попълнение тука автентични предприемачки ли са или просто ползват форума не по предназначение?
Дайте линкове към техни предприемачески теми и мнения, белким ги видя в друга светлина.

Горе