Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не исках да се разкривам, но добре - оператор на биологични единици съм.

Ето кой пасе на Бластера стадото !:D Побийва ли те Бластерюгата ?

Ето кой пасе на Бластера стадото !:D Побийва ли те Бластерюгата ?

Само бой и бластера са ти в главата, пак ли не си ги изпила :lol:

Само бой и бластера са ти в главата, пак ли не си ги изпила :lol:

Ииииии, верно забравих !:-o Отивам...будилника що не е звънял..

Не исках да се разкривам, но добре - оператор на биологични единици съм.

Не е чак такова разкриване ;) Ние ще си траем.
"биологични единици" знам, че е шега в определени случаи, но все пак и хората са такива. "Оператор" може да си от лекар, който оперира, но предвид крехката ти възраст няма как, диспечер на летище... пак трябва да си поучил преди това- значи остава оператор въвеждащ някакви данни ... или? Сега си помисли колко такива като теб има работещи тази професия и прецени вероятността някой да се сети, че си ти и те познава, примерно или да му върнеш последните 50 кинта ;)
Така че споко!
Аз с колко снимки зарадвах народонаселението, че всяка сутрин се оглеждам ... нещо в гръб да не ме сдави , ти от каква е професията ти се притесняваш ... пъзльо!
По принцип по-малките са по-смели, ама знам ли вече всичко се обърка и стана наобратно :)

Каси, от къде знаеш на колко съм???
Много интересно ми стана как направи набързо анализ, че и пъзльо съм бил :D
Къде са тези снимки, аз що съм ги пропуснал :shock:

Преди няколко вечери нали постна селфи ... :( или пак не съм разбрала нещо.

Но добре, моя грешка. Аз си играя с открити карти и винаги съм го обяснявала. Нищо, че за някои това е признак, че е вид "предлагане", но се изморих да убеждавам хората вече.

А иначе май има една останала снимка някъде, но не помня в коя тема, на която съм с детето си. И днес между другото понеже съм с онази същата зелена рокличка от последната снимка във фонтанчето, мислех да си цъкна една в едно подобно, ама по не блатнисто в двора на работата... ей така да си ме припомните :lol: ако ви избледнява образът ми в мислите ви 8) и имам фотоапаратче, нооооо нещо не мога да си намеря кабела ... и няма да е този път.

И какво по-конкретно работиш? Ако не е тайна. Абе я ми напиши на лични. Моля те! От зодията ми е. По-силно е от мен като съм любопитна и се тормозя ....

Повторение има ли? :)

Да бе да.
Че да ми забележат някоя пъпчица на носа и да не спрат с инсинуациите. Който видял-видял :) Въображението понякога е по-услужливо и щадящо :)

Няма да те мъча :lol:
Каква зодия си, че си толкова любопитна :lol:

Всъщност ще ви постна една снимка ... ей така, защото ми е забавно, как някои хора ме изкараха по-млада от възрастта, която декларирам!
Уточнението е, че снимката е отпреди месеци и по-точно от последния Хелуин. Има свидетели че съм си аз :) и така.

Прикачени файлове

• 996946_231917936968821_847822146_n.jpg
    996946_231917936968821_847822146_n.jpg
    60.4 KB · Преглеждания: 22

Няма да те мъча :lol:
Каква зодия си, че си толкова любопитна :lol:

Ама ти въобще не внимаваш. Нали последно написах, че скоро имах рожден ден ;) иииииии две и две колко прави? А ти?

Ха, добър бар си избрала, особено долу е много яко :-o

Ха, добър бар си избрала, особено долу е много яко :-o

Не! Не трябваше тази снимка. Каква съм патка :(
Да. То долу е ... интересното :)

Ти да видиш :-o

Нем. Не виждам изписана зодия ... :-o разсейваш сееееееееее

близнаци?!

609722-b41cb1ee-5898-49f6-968d-49c7493abf87l-690x487.jpg

их, че хубаво фото Кай! Браво! Ето защо валяло :)

Аз с Водолеите се разбирам, защото сме от един триъгълник и с еднаква стихия ;) така че ще се разберем :)

Горе