blaster
Well-Known Member
От: Предприемачеко разпускане!
Здравей измамнице
Здравейте на всички
Здравей измамнице
Здравейте на всички
Здравей измамнице
Ми и аз не знам ама викат голям сладуран, ае ти съ пофали нещу, да си изтървала скоро сапуна в банята кът испанците снощи
Не съм измамница Толкова много исках да ти пратя селфи, но ме е страх да не ти стане нещо. Има ли някоя комшийка наблизо, да те успокои от уплаха?
Предлагам да не му казваме, че снощи ми прати на титкойните и още недовиждам от тогава.
Не съм измамница Толкова много исках да ти пратя селфи, но ме е страх да не ти стане нещо. Има ли някоя комшийка наблизо, да те успокои от уплаха?
Аа нал съ разбрахме ако ма уплашиш много след ту ши трява ма успокояваш
Да, оказа се, че има всъщност голям интерес към моите титкойни и благодаря на възхитените юзъри, които бяха така добри да ги оценят.
Ми раздавам са храня с шпек и чурешки ягоди шампанско и прая искурзи чак до седмото н ебеЧак толкова, като тях не съм го изпускала...
Кажи сега, ти нещо полезно свърши ли за човечеството или само на децката площадка при младите майки седя ?
Ми раздавам са храня с шпек и чурешки ягоди шампанско и прая искурзи чак до седмото н ебе
Ма, верно са раздаваш - ти си по-ларж и от Митьо пищака, тогава. Той само в жакузито, а ти и на седмото н ебе ги разхождаш.
Само тез дет ни гий страх от високу
Май нещу съм изтарвал пак струвя ми са че Лилиту дебне докът ма няма са разфърля дибидюс и след туй кой видял видел
Май нещу съм изтарвал пак струвя ми са че Лилиту дебне докът ма няма са разфърля дибидюс и след туй кой видял видел
Е, аз знам, че харесваш рагу и затова гледам да не те притеснявам със дибидюс снимки.
Ей, ама се чудиш как да ма избишкаш...
Ей вий май тройка сти напраяли не въй срамВ интерес на истината само на мен ги прати, та да ги опиша на Митето, ама и аз се захласнах да ти кажа - като слънца са..
Туй избишкаш нещо къту кунденето лий