Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кво ти тръгна, аз ся почвам да ни трява та стигам

Ооооо, перачката на дантели ! Как сте, може би ? Черпим се, гледаме мач - няма да кажа за кой съм..

Ооооо, перачката на дантели ! Как сте, може би ? Черпим се, гледаме мач - няма да кажа за кой съм..

Хихихи те дантелете по добре сакъсат ти да не си дантелена тунайт ай да почерпиш ина дантелка

Хихихи те дантелете по добре сакъсат ти да не си дантелена тунайт ай да почерпиш ина дантелка

Дантеленка съм да... ама няма да късаш - аз ш'си ги сваля сама.. Отивам да викам Лили и те почваме - дръж се !

Уф щом има за мизе може и за да почерпа един куктейл

А чурешки ши дадеш ли ? 3:0 за Германия - няма да призная, че се радвам много.

Мба, ка то погделичкаме по котешкия корем веднага ще си признаеш :p
А чурешки ши дадеш ли ? 3:0 за Германия - няма да призная, че се радвам много.

Дантеленка съм да... ама няма да късаш - аз ш'си ги сваля сама.. Отивам да викам Лили и те почваме - дръж се !

На мен дантелите не ги сваляш, даже не ги и показваш, само на бластера - сигур заради шпека - ше зема да се пофала и аз....

На мен дантелите не ги сваляш, даже не ги и показваш, само на бластера - сигур заради шпека - ше зема да се пофала и аз....

Долни инсинуации ! На теб колко съм ти показала Бластера и идея си няма ... Но, пък похвали се, де - стана ми любопитно...:wink:

Мба, ка то погделичкаме по котешкия корем веднага ще си признаеш :p

Ся..аз лекинко си признах, ама ако искаш да се гъделичкаме...

Абе къдей Лилиту да ни мий сърдита нещу

Не е, как ще ти се сърди, ама има работа нещо. Пак ще я ръчкам, ама да видим- и на мен ми липсва.

Митак да ни си изпратил на Нандиту английска дантела и за туй да иска ми са пофали, няма са плашиш само ши покаже подаръка и без туй каза да не ги късам ами щяла ги свали сама :p

Долни инсинуации ! На теб колко съм ти показала Бластера и идея си няма ... Но, пък похвали се, де - стана ми любопитно...:wink:

Права си признавам си - то кво да се хваля, бластера засенчва - не вади око, споко

Ми все, като го видя аватара и за туй се сещам.
Ама душа, ние, ако ще се гаделичкаме дедо трябва да ни освободи една стая, ти ми викаш македонци, аз люта северняшка българска линия (па и коч). :D

Иначе, ако пуснем клипа после в тубата, в канал с реклами, ще избием рибата :D

Ся..аз лекинко си признах, ама ако искаш да се гъделичкаме...

Права си признавам си - то кво да се хваля, бластера засенчва - не вади око, споко

Оооо и скромен даже - още по-възбуждащо бих казАла. Тази непорочност плаче за поквара - ще се заема..

Абе нандинце, лилито да ни ме се разсъди нещо, никаква я няма :-o

Абе нандинце, лилито да ни ме се разсъди нещо, никаква я няма :-o

Бе как ще се сърди, за какво - каза че има работа и то много. Дано намери време да влезе за малко поне. Без нея не е същото.

Оооо и скромен даже - още по-възбуждащо бих казАла. Тази непорочност плаче за поквара - ще се заема..

Ще ме хлъзнеш по нанадолнището еййййй

Ще ме хлъзнеш по нанадолнището еййййй

Дръж се здраво - ще се пързаляме зедно, както се очертава..:wink:

Горе