Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Много вегетарианска нещо тая любовна игра :) Ако бях на мястото на бластера, веднага щях да плясна шпека на масата, за да покажа кой е мъжът в къщата.

Айди слагай и белия чаршаф на масата и сядам кът жентълмен

Покривката е по-мекичка, че много ми ръби масата на кокаляците..:rolleyes:

Много вегетарианска нещо тая любовна игра :) Ако бях на мястото на бластера, веднага щях да плясна шпека на масата, за да покажа кой е мъжът в къщата.

Лиле, две яйчица и за теби ? Изнудих го тая вечер да е веги, ама подозирам, че ще донесе шпек скрит някъде, дали да не го претърся ?

Тъй, значй я докато си пием ракията с дедо, ти ша ми изневеряваш :-o
Покривката е по-мекичка, че много ми ръби масата на кокаляците..:rolleyes:

Айде, давайте ядинито, че направо прегладнях. Съгласна съм и на 2 яйца, щом ще има и шпек :)

За мен един компот. моля:lol:

От сливи или от чурешки ? Цял ден те чакам, бе снайперистка - къде фърчиш ?

Тъй, значй я докато си пием ракията с дедо, ти ша ми изневеряваш :-o

Е, ти пий там с дедо ти, аз тиганя съм затоплила и който доде-доде - и Лилето доде. Надушвам ансамблово съчетание с топки и бухалки..:rolleyes:

Ани, идвай, явно на бластер ще му излезе късметя и ще прави четворка за вечеря :) Може и един белот да врътнем след вечерята даже :)

Шпека ши го туря на масата ма компота ощи ней станал Анито ши трява да набире малку чурешки за кумпотя

Шпека ши го туря на масата ма компота ощи ней станал Анито ши трява да набире малку чурешки за кумпотя

Сеньор, ако ви хваща страх от толкова сеньорини на куп, можем да се изчакваме - ще се справите ли ?

Нимай страх ши ва бия на сичко коз щот коза е в мени

Не е в тебе, я виж Ани кво селфи е пуснала:lol:

:lol::D След малко ще го махна. че е много пошло:lol:

Но и много смешно, не го махай. Тая мацка се е червила, според уроците в тубата:D

п.с. Търся кетъринг фирма за вечерята, че много народ се събрахме..
big_1216301352_942.jpg

Давай Нанди малко устана доде сервираш по голо дупи,,, ся да не спреш спана имаш да изпълняваш убешания

Горе