Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ух, улекна ми ! Знаех си, че не си предателка.

За позите - споко, за теб съм избрала лесна - можеш и да си подремнеш:Виж файлът 10237

А, как се казва тази поза? Ако ме питат мога ли да правя някоя асана, да се похваля.

От: Предприемачеко разпускане!

Ти нали веднъж се нави, та започна и да потретваш..
Айде сериозно вече - Намасте и почваме. Ше те чакам така:Виж файлът 10236

Амбицира ли се вече ?

Амбицирахса сигуренсъм чишиса впиша втъз поза кът шампион, някой друга проза мапровай

А, как се казва тази поза? Ако ме питат мога ли да правя някоя асана, да се похваля.

Това е детската !:D Използва се предимно за почивка между по-сложните. Много е приятна, особено ако се прави с изпънати напред ръце, докато се протягаш.

Това е детската !:D Използва се предимно за почивка между по-сложните. Много е приятна, особено ако се прави с изпънати напред ръце, докато се протягаш.

Няма ли някакво по-сложно име? Че не върви да се похваля, че умея да правя детската поза :(

Тъз поза са казва ,,фаниса за палците на краката и мидитирай докът не ти са отворят чакрите,,

Амбицирахса сигуренсъм чишиса впиша втъз поза кът шампион, някой друга проза мапровай

Ми тва дали ше те затрудни ?yoga_00.jpg

Няма ли някакво по-сложно име? Че не върви да се похваля, че умея да правя детската поза :(

Ми не им знам индийските имена, иначе бая сложно щеше дойде
Е тва е триъгълника:yoga-1.jpg
Не е трудно ако си добре с вестибуларния апарат.

Тъз поза съм я виждал нейде ама пуд друг ъгъл, аве туй да ней мисионерското,,,

Мисионерското е ако има някой отгоре. В йогата е прелюдия към свещ.

Мисионерското е ако има някой отгоре. В йогата е прелюдия към свещ.
Чекай ся йгата по двойки, групово ил самостоятелно, чи аз ни знам дали ши са тренирам кът хората

Здравеите дами !
Как сте тази вечер?

Ооо синьор Казанова, как е в Люлин ?

Чекай ся йгата по двойки ли ши тринилл ами ил самостояте.лно, щат аз по убу да хадуя на танци с комшийките

Пак ли при комшийките бе / Остави ги една вечер да починат малко. По двойки, айде - ше се наведеш ли ?

Здравеи Нандибанди. Полъскан съм че си запомнила от каде съм. Да не би случаино да сме саседи?

Не сме, но ми се прииска - с тва хубаво име, пък и нямате прасе..

Дубре ама айде ти са наведи първо мви покажеш

Е, нали ти показах кучето и другите - така съм ти се нагласила, а ти още се прицелваш и не смееш да се засилиш.

Винаги може да го уредиме ако имаш желание да се видиме на кафе :)

Може, защо не. И без това имам ходене до София скоро. А приятелите как те наричат, Пурко ?

Е, нали ти показах кучето и другите - така съм ти се нагласила, а ти още се прицелваш и не смееш да се засилиш.
Уф ми посказвай де,, със засилка трява тъй ли, сметна ли скороста по тиглото да не тъ прискоча ил найвироятна та килна поочи

Горе