Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Така както получихте и даренията....за яйцата

В интерес на истината и соломоновите закони имаше реални предложения за дарение, но ние така и не си открихме пейпал :)

Не, не съм се обидила, просто не съм видяла коментара. На аватара си приличам, но с 20 кила повече. Досега никой не ме е обвинил, че съм засукана мацка.

Е за сега оставаш с обвинение за засукана мацка пък ако се докопаме до твоя снимка ще видим дали ще се потвърди присъдата. :)

Хехехе ма ей таквиз данъчни искам да ми пращат счуство забъзик, коши пийш Нанди

Един компот от кайсийки ако може може..

В интерес на истината и соломоновите закони имаше реални предложения за дарение, но ние така и не си открихме пейпал :)

Желание имаше, пейпал нямаше....

Желание имаше, пейпал нямаше....

Е, дайте поне 5 лева - твърдо обещани като дарение да съберем, че кой знае каква разправия е правенето на пейпал. Няма смисъл да се мъчим за лев и двайсе.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Щоо ино твърдо няма лида натъртиш, и почвами йоэгата

Давай, ама да не е много твърдо все пак, че не можем да се гънем, като кобри после - ше се гиписрам аз.

От: Предприемачеко разпускане!

А, забравих да поздравя либезно гангстер като потенциален дарител - добре дошъл :)

Давай, ама да не е много твърдо все пак, че не можем да се гънем, като кобри после - ше се гиписрам аз.

Само няма са плашиш сичкуй пудконтрол и като вкараме твърдото ши са раздвижим ако трява на танци да ни са гипсираме ептен

Само няма са плашиш сичкуй пудконтрол и като вкараме твърдото ши са раздвижим ако трява на танци да ни са гипсираме ептен

И йога и танци и твърдо, почвам да се плаша малко дали ще ти смогна на темпото. Значи предлагам следния план:
1.малко твърдо (е, ако няма малко и с голямо ш'се задоволим).
2. Йога - за да се отворят чакрите.
3. малко танци - може и мръсни ако не си прал скоро при комшийката.

Ма кък ши са плашиш може и ти да упридилиш темпото аз тъй ли иначи ши са впиша в тринировкити,,

Ма кък ши са плашиш може и ти да упридилиш темпото аз тъй ли иначи ши са впиша в тринировкити,,

Темпото на йогата е бавно...и много усукано - ш'ти покажа - и ти няма се плашиш.
Казвай Намасте и почваме.

Темпото на йогата е бавно...и много усукано - ш'ти покажа - и ти няма се плашиш.
Казвай Намасте и почваме.

Ае хубу казвам ,,Намести,, и та оставям ме тренираш, само с навеждането съм мноо зле не ма кърай са навеждам чи да ни стане фал

Ае хубу казвам ,,Намести,, и та оставям ме тренираш, само с навеждането съм мноо зле не ма кърай са навеждам чи да ни стане фал

Е, сега... как ще отворим чакрите ако не се наведеш да разпънеш малко ? Поне протягащото се куче пробвай, айде. Показвам:20130408115415svanasana.jpg

А ти да не земеш с тая бира да направиш това:http://www.iogi.hit.bg/iogi_files/j2.jpg

п.с. Поздрав за колежката Grammar Gestapo по случай снощния мач:

Германия. Немски шофьор кара група туристи от Израел да посетят Бухенвалд. По пътя обаче автобуса се повредил. Шофьорът отчаян притичал до най-близкото пътно заведение:
- Извинете ме, но карам едни евреи за Бухенвалд, а автобусът се развали. Дали може да ми помогнете?
- Да помогна! Но имам само една малка микровълнова...
Хаха, мерси за поздрава :) Дано наоколо да няма членове на форума с юдейски ориджин, че ще трябва да се обясняваме. Или нещо друго да ги правим.

Горе