Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Хвърляй се през нета до мен, все ще я намислим някаква :) :beer:
Чукни лошо няма :beer:, аз ще пасувам, че нямам нищо освен минерална вода.

От: Предприемачеко разпускане!

Ще се отпиша от тая тема, ако обръщате и тук на политика :(

Няма да обръщаме, нидей бега. Аз няма да кажа нищо политическо повече. Просто не пиша там, а гледам тук станало дума отдавна исках да кажа да не се занимава. Той не че ще ме чуе нали е овен леко твърдоглав след малко пак ще погне. :D

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Репчето от либов душко, аз от одавна се мъча да ти дам ама системата все отказваше сега ми даде. :) (няма да казвам тоя моя ненормален мозък кво роди)..........................................
Сега пускаш ли ме да цъкна ена биричка, че луднах пред тоя комп. :)

Е, за тва съм анархист ! Ти искаш да ми дадеш - системата не дава, е...му м...а !
Пускам те, разбира се, пийни си. :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Няма да обръщаме, нидей бега. Аз няма да кажа нищо политическо повече. Просто не пиша там, а гледам тук станало дума отдавана исках да кажа да не се занимава. Той не че ще ме чуе нали е овен леко твърдоглав след малко пак ще погне. :D

Супер :) Нещо офтопично и неполитическо да желаеш да споделиш :) Ние тука по-хард спамърите всичко сме си казали, някои даже и селфите са поствали, но не е зле и ти да се представиш, като ново попълнение :)

Супер :) Нещо офтопично и неполитическо да желаеш да споделиш :) Ние тука по-хард спамърите всичко сме си казали, някои даже и селфите са поствали, но не е зле и ти да се представиш, като ново попълнение :)

Мен лично ме интересува дали не живее в Люлин, че там май има много яки пичове..:)

А мен ме интересува има ли колело или поне БМВ, хм?

Их, само как го казА ! Имаш ли колело или поне... Все едно да питаш имаш кола или поне личен джъмбо джет ?:wink:
Хитруша, знае как да проучи материалното състояние на новите младежи...

Их, само как го казА ! Имаш ли колело или поне... Все едно да питаш имаш кола или поне личен джъмбо джет ?:wink:
Хитруша, знае как да проучи материалното състояние на новите младежи...

Е, как?! Аз нали се информирам от форума и научих, че БМВ-то е нещо задължително за всеки себеуважаващ се предприемач :lol:

А, кат стана дума за Люлин, кво прави твоят обожател?

Е, как?! Аз нали се информирам от форума и научих, че БМВ-то е нещо задължително за всеки себеуважаващ се предприемач :lol:

А, кат стана дума за Люлин, кво прави твоят обожател?

Ми гангстера ако не се уважава ? Може да е мазохист човека и да се самонаказва с мерцедес...

п.с. моя обожател днес ми се обади от неговия джиесем, уговорихме рандевуто - тия дни ще е. Нямам търпение !:rolleyes:

Ми гангстера ако не се уважава ? Може да е мазохист човека и да се самонаказва с мерцедес...

А, права си! Той сигурно затова изчезна от темата, щото няма нито колело, нито БМВ и се срамува :)

п.п. По-късно пак ще мина, ти съблюдавай реда и ако има някое селфи, го запази :)

А, права си! Той сигурно затова изчезна от темата, щото няма нито колело, нито БМВ и се срамува :)

п.п. По-късно пак ще мина, ти съблюдавай реда и ако има някое селфи, го запази :)

Ми той е гангстер, може да се вози на чужди - без съгласието на собствениците..
Ще съблюдавам, ако някой наруши реда ще повикам полиция !:-o

п.с. селфитата ще ги преглеждам лично и планирам справка за автентичност даже да почна да правя, така че много моля:
Всеки, който има желание да пусне селфи, да го донесе лично за да сравним анатомичните особености с тези на снимката.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Прави ми братле и реда и ти и ремайнда и още много хора не пишат вече там, но просто ми е криво постоянно да обиждат и после ние кривите.
Както и да е зарежи ги ще слезна да чукна една биричка (само нандито да не ми се скара) :rolleyes:
У политиката (раздела де) се влиза за 2 неща: - да те псуват и да псуваш. И аз прекарах малко време там, получих си терапията и си излязох :) Ако се заседиш, няма как да не го отнесеш. А постовете обикновено са твърде дълги и скучни за четене, тъй че не виждам за какво някой би висял дълго време там...

Ей ще ме разкостите бре. Аз съм от балканската война в форума и квото трябва се знае за мен другото е топ сикрет и не казвам. :mrgreen:

Не съм о Люлин от центъро на Варна съм въпреки, че временно не съм там, но както се казваше в един филм - I'll be back! Щом в Люлин са най-яките пичове аз какво да правя там?

Ще трябва да ви разочаровам няма ни колело, ни трибуквена кола. Четири буквена с четири кръга е.

Селфи не давам ще ме разпознаят от милицията и опандизят. :mrgreen:

Ей ще ме разкостите бре. Аз съм от балканската война в форума и квото трябва се знае за мен другото е топ сикрет и не казвам. :mrgreen:

Не съм о Люлин от центъро на Варна съм въпреки, че временно не съм там, но както се казваше в един филм - I'll be back! Щом в Люлин са най-яките маже аз какво да правя там?

Ще трябва да ви разочаровам няма ни колело, ни трибуквена кола. Четири буквена с четири кръга.

Селфи не давам ще ме разпознаят от милицията и опандизят. :mrgreen:

Значи сме познали, че четирибуквената кола я караш без съгласието на собствениците. Или за друго те търсят? Ние не сме ушета, няма да им покажем селфито, обещаваме ! По-дискретни от нас с Лили тук няма, питай ако не вярваш.

Значи сме познали, че четирибуквената кола я караш без съгласието на собствениците. Или за друго те търсят? Ние не сме ушета, няма да им покажем селфито, обещаваме ! По-дискретни от нас с Лили тук няма, питай ако не вярваш.

Как без съгласието на собствениците аз не съм такъв човек. Ходих с пищова да ги питам и те се съгласиха.

Има едина народна мъдрост "на жени вяра да нямаш" - от както я чух не ви вервам. Народа го е казал, няма да лъже, я. :mrgreen:

Как без съгласието на собствениците аз не съм такъв човек. Ходих с пищова да ги питам и те се съгласиха.

Има едина народна мъдрост "на жени вяра да нямаш" - от както я чух не ви вервам. Народа го е казал, няма да лъже, я. :mrgreen:

А ти от къде си сигурен, че изобщо сме жени ? Може да сме пичове и да лъжем хората тука... :lol:

А ти от къде си сигурен, че изобщо сме жени ? Може да сме пичове и да лъжем хората тука... :lol:

Да, и аз това щях да попитам. Тва е интернет - всеки лъже :) Въпросът е все пак да се лъжем интересно, не да си разказваме биографията :)

Да, и аз това щях да попитам. Тва е интернет - всеки лъже :) Въпросът е все пак да се лъжем интересно, не да си разказваме биографията :)

Видя ли каква процедура реших да въведем за селфитата ? Нас не могат да ни излъжат вече, ха !:-o

Е виждате ли, че поговорката е вярна. Жените толкова лъжете, че накрая се оказва, че сте излъгали, че сте жени даже.:lol:

Горе