Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е те тук ме загуби вече, за мен винаги е имал. :(
Няма да ми го закачаш, ей ! Даже и да е, ми влезе под кожата и се хвърлям смело... За любовта етноса няма значение. А се оказа, че сме от един и направо не се сдържам вече. Утре съм в Люлин..

Ште те чакам миличка. Дано да е ветровито ....

Оооо, в спалнята ти ще бъде !:wink:

Е те тук ме загуби вече, за мен винаги е имал. :(

Нещо против македонски девойчета ? :)

Гушшшшшшшшшшшшшшш, трябва да се сложат още имотиконки :)

Наистина трябват още емотикони и мисля да пиша предложение по темата на домакините. Имам си един любим и много искам да си го ползвам тук/

Оооо, в спалнята ти ще бъде !:wink:

Ште чакам с натарпение миличка. Направо трябва да ходя да си ударя един студен душ. Но ште си мисля за тебе. Може и няколко пъти даже.

Македонски? Че то държава македония има само щото някои хора в бг. са решили, така :) Не нямам нищо против, дори днес слушах 8 пъти македонско девойче.
Но против мангалите имам много.
Нещо против македонски девойчета ? :)

Ште чакам с натарпение миличка. Направо трябва да ходя да си ударя един студен душ. Но ште си мисля за тебе. Може и няколко пъти даже.

С коя ръка мислиш под душа, миличък ?:wink:

Македонски? Че то държава македония има само щото някои хора в бг. са решили, така :) Не нямам нищо против, дори днес слушах 8 пъти македонско девойче.
Но против мангалите имам много.

И аз не съм им фен. Добре, че Пури се оказа македонец - много са серт, ама кръвчица, влече си ме явно..

Детска пишка 20 стинки, бас държа, че си поредния пубер набутал се след ваканцията тук, щото вместо да си чете уроците ходи да бие ..... на фантазия в нета, ако форума ми беше в ръцете ти би излетял на секундата.

С лявата претпочитам миличка. По-чужда я чуствам :-o

Чувала съм, че помага да поседиш малко на нея - като изтръпне съвсем чужда ще я чувстваш. Ах, размечтах се, Пури.. Може ли селфи как мислиш ?

Детска пишка 20 стинки, бас държа, че си поредния пубер набутал се след ваканцията тук, щото вместо да си чете уроците ходи да бие ..... на фантазия в нета, ако форума ми беше в ръцете ти би излетял на секундата.
Мене не ми звучи да е пубер. Автентичен обитател на Люлин е май :)

Я, ама ти верно ли ревнуваш, бе душка ? Няма де, нали знаеш, че тука сме Ууудсток - кой кого дофане..:lol:

Чувала съм, че помага да поседиш малко на нея - като изтръпне съвсем чужда ще я чувстваш. Ах, размечтах се, Пури.. Може ли селфи как мислиш ?

Може миличка. Свободна си да ми прашташ колкото селфита искаш. Ще ги приема с радост. От десетина минути съм си седнал на ръката за да е вазможно най-приятен душа ....

Може миличка. Свободна си да ми прашташ колкото селфита искаш. Ще ги приема с радост. От десетина минути съм си седнал на ръката за да е вазможно най-приятен душа ....

Аз всъщност исках ти да ми пратиш, ама айде пак ще ти пратя мое...

С лявата не замяташ ли малко ?

Ти сама си каза душко, аз съм си овен, но не зареди това просто започна да обръща форума на онея как бяха де се въртяха в замундите постояно гепи мепи. ;)
Я, ама ти верно ли ревнуваш, бе душка ? Няма де, нали знаеш, че тука сме Ууудсток - кой кого дофане..:lol:

Ти сама си каза душко, аз съм си овен, но не зареди това просто започна да обръща форума на онея как бяха де се въртяха в замундите постояно гепи мепи. ;)

Темата е за разпускане, нали ? Нека разпускат всички и да се забавляваме, щото живота е гаден, но кратък и всичко е временно. Спокс, Унка - за всички има място под слънцето.

Горе