Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Нанди, много секси аватар. Какво рупаш точно?
Нанди, много секси аватар. Какво рупаш точно?
Мммм, нали ! Рекламирам здравословната ранъ... на предприемачите.
Няма само ти да си секси, я - завидях ти.
Аааааа, ще сложа аз някой сексапилен аватар с пържоли или кибапчита и ще те ударя в земята
Е, тогава твоя ще се котира много по-високо, признавам. Даже днес видях един подходящ - една мацка ръфаше сурова пържола:lol: Ще я намеря и ще ти я поднеса най-учтиво. Може да проведем и гласуване: Кой аватар възбужда повече апетити у предприемачите ?
Aнкета с тема - що па ще ни обиждат, че сме прости спамери, безполезни за форума?
Ето го новия ти аватар:Виж файлът 10285
Разбира се, че анкета с тема. Даже ще я пуснем в къмюнити раздела Наистина е много апетитен аватарът Запазвам си правото да го използвам, когато ми омръзне този
Е, много по-секси беше тоя, дето Ани го пусна скоро (оная мацка със шпека) и ако получиш от нея правата - уби рибата направо.
Предприемачите се стреснаха от критиките към темата и не смеят и носа да си покажат вече. Да не са казали някъде, че за всяко влизане тук ще се дава ряпа, а ние с теб не сме разбрали?
А, и да са казали нещо подобно, е било в някоя сериозна тема, дето нямаме навика да влизаме
Ми да известяват на лични ебаси.. Ние не сме длъжни да четем сериозните теми в тоя сайт
п.с. Ето, колегата Buymore най-после е влязъл да се запознае, а не само да ни плюе на сухо - може да дойде да си разпускаме, даже няма конкуренция днес.
Ами, трябва да ни известят, ако държат да го разберем Не го знам колегата Buymore
Бластера го знае. Сигурно buymore е влизал него да търси, ама днес е нощна паша.:lol:
Не държат да го знаем, искат да ни накарат да четем профи темите така.
А, имат си приказка с бластера, викаш. Той сега сигурно помага за млеконадоя и темата опустя
Така е, не си ли слезе овчаря от планината вечер - кръчмата е пуста.
О, имат си голяма приказка - виж в темите за богатите и за репутациите и ще се посмееш.
А, изпуснала съм някоя интрига явно. Не съм като бластера да огрея навсякъде
Никой не е - и слава богу. Изгоряха му ушите на Бластера от нашто одумване.
Май ще удряме катинара рано тая вечер, няма навалица и ще си лагаме...
Да, той се направи на топка, а аз го тупах в стената и по земята :lol::lol:
Гого да не ми се обиди сега :beer:
Аааааа, ще сложа аз някой сексапилен аватар с пържоли или кибапчита и ще те ударя в земята
Добре си изкарахме, гол след гол, много влиза таз топка :-o