Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мммм, нали ! Рекламирам здравословната ранъ... на предприемачите.
Няма само ти да си секси, я - завидях ти.:)

Мммм, нали ! Рекламирам здравословната ранъ... на предприемачите.
Няма само ти да си секси, я - завидях ти.:)

Аааааа, ще сложа аз някой сексапилен аватар с пържоли или кибапчита и ще те ударя в земята :)

Аааааа, ще сложа аз някой сексапилен аватар с пържоли или кибапчита и ще те ударя в земята :)

Е, тогава твоя ще се котира много по-високо, признавам. Даже днес видях един подходящ - една мацка ръфаше сурова пържола:lol: Ще я намеря и ще ти я поднеса най-учтиво. Може да проведем и гласуване: Кой аватар възбужда повече апетити у предприемачите ?

Е, тогава твоя ще се котира много по-високо, признавам. Даже днес видях един подходящ - една мацка ръфаше сурова пържола:lol: Ще я намеря и ще ти я поднеса най-учтиво. Може да проведем и гласуване: Кой аватар възбужда повече апетити у предприемачите ?

Може, може :) Ще пуснем анкета у форума :)

Може, може :) Ще пуснем анкета у форума :)

Aнкета с тема - що па ще ни обиждат, че сме прости спамери, безполезни за форума?

Ето го новия ти аватар:article-1259612-08C5DFB1000005DC-572_634x454.jpg

Aнкета с тема - що па ще ни обиждат, че сме прости спамери, безполезни за форума?

Ето го новия ти аватар:Виж файлът 10285

Разбира се, че анкета с тема. Даже ще я пуснем в къмюнити раздела :) Наистина е много апетитен аватарът :) Запазвам си правото да го използвам, когато ми омръзне този :)

Разбира се, че анкета с тема. Даже ще я пуснем в къмюнити раздела :) Наистина е много апетитен аватарът :) Запазвам си правото да го използвам, когато ми омръзне този :)

Е, много по-секси беше тоя, дето Ани го пусна скоро (оная мацка със шпека) и ако получиш от нея правата - уби рибата направо. :)

Предприемачите се стреснаха от критиките към темата и не смеят и носа да си покажат вече. Да не са казали някъде, че за всяко влизане тук ще се дава ряпа, а ние с теб не сме разбрали?

Е, много по-секси беше тоя, дето Ани го пусна скоро (оная мацка със шпека) и ако получиш от нея правата - уби рибата направо. :)

Предприемачите се стреснаха от критиките към темата и не смеят и носа да си покажат вече. Да не са казали някъде, че за всяко влизане тук ще се дава ряпа, а ние с теб не сме разбрали?

А, и да са казали нещо подобно, е било в някоя сериозна тема, дето нямаме навика да влизаме :D

А, и да са казали нещо подобно, е било в някоя сериозна тема, дето нямаме навика да влизаме :D

Ми да известяват на лични ебаси.. Ние не сме длъжни да четем сериозните теми в тоя сайт:D

п.с. Ето, колегата Buymore най-после е влязъл да се запознае, а не само да ни плюе на сухо - може да дойде да си разпускаме, даже няма конкуренция днес.

Ми да известяват на лични ебаси.. Ние не сме длъжни да четем сериозните теми в тоя сайт:D

п.с. Ето, колегата Buymore най-после е влязъл да се запознае, а не само да ни плюе на сухо - може да дойде да си разпускаме, даже няма конкуренция днес.

Ами, трябва да ни известят, ако държат да го разберем :) Не го знам колегата Buymore :)

Ами, трябва да ни известят, ако държат да го разберем :) Не го знам колегата Buymore :)

Бластера го знае. Сигурно buymore е влизал него да търси, ама днес е нощна паша.:lol:

Не държат да го знаем, искат да ни накарат да четем профи темите така.

Бластера го знае. Сигурно buymore е влизал него да търси, ама днес е нощна паша.:lol:

Не държат да го знаем, искат да ни накарат да четем профи темите така.

А, имат си приказка с бластера, викаш. Той сега сигурно помага за млеконадоя и темата опустя :)

А, имат си приказка с бластера, викаш. Той сега сигурно помага за млеконадоя и темата опустя :)

Така е, не си ли слезе овчаря от планината вечер - кръчмата е пуста.

О, имат си голяма приказка - виж в темите за богатите и за репутациите и ще се посмееш.:)

Така е, не си ли слезе овчаря от планината вечер - кръчмата е пуста.

О, имат си голяма приказка - виж в темите за богатите и за репутациите и ще се посмееш.:)

А, изпуснала съм някоя интрига явно. Не съм като бластера да огрея навсякъде :)

А, изпуснала съм някоя интрига явно. Не съм като бластера да огрея навсякъде :)

Никой не е - и слава богу. :) Изгоряха му ушите на Бластера от нашто одумване.
Май ще удряме катинара рано тая вечер, няма навалица и ще си лагаме...

Да, той се направи на топка, а аз го тупах в стената и по земята :lol::lol:

Гого да не ми се обиди сега :beer:

Добре си изкарахме, гол след гол, много влиза таз топка :-o

Вие гледайте, бластера да не си сложи аватар с шпека, че тогава всички ще удари в земята :-o :lol:

Добре си изкарахме, гол след гол, много влиза таз топка :-o

Предположихме, че така сте изкарали щом не намерихте време да влезете цяла седмица. А аз се притесних да не ви се е случило нещо лошо - ми обаждайте се друг път, че ви мисля и се тревожа, де !

Ха, добрютро и спорна работа на всички!

Горе