Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, аз толкова се развълнувах, че направо ми се заплетоха треперещите пръсти в жилетката. Скоро май няма да мога да я разкопчея :(

Уф с тез твойти непохватни пръсти не знам кък ши са почешиш, ко та засърби,,, ми късай копчито, то и без туй на един конец

Що са прайш ся, уж се жонгльорка, па от кобри не разбираш тъй ли,,, ми посфири и малко и ши са кротни

А, така ше се кротне ли ? Каква музика обича, да не объркаме функциите нещо ?

Уф с тез твойти непохватни пръсти не знам кък ши са почешиш, ко та засърби,,, ми късай копчито, то и без туй на един конец

Бластер, ей тоя танц ще ти изпълня:

[video=youtube;clJFBkJJzYM]https://www.youtube.com/watch?v=clJFBkJJzYM[/video]

Много съм непохватна, затва обикновено ми помагат със събличането, когато се разтреперя :)

Оооо, Лиле тва е добро ! Леко стресиращо на моменти, ма си хванала ритъма на кобрата.:)

[video=youtube;clJFBkJJzYM]https://www.youtube.com/watch?v=clJFBkJJzYM[/video]

Много съм непохватна, затва обикновено ми помагат със събличането, когато се разтреперя :)

Тоз танц ни го знаях ама прилича на танца за дъж са индианците, искаш по скоро да дойде кобрата налтъй

Щи поскажа, всяка духова музика ши я кротне, ама ного обича да са свири с чуство

E, как без чувство? Щом ще кротне и сълза ще пусна. :rolleyes:

С тъз сълза направо ши съживиш и умряла кобра, страшна си да знайш

Взимам от това лекарство и идвам, като мина табелата ш'ти свирна.

zaebin.jpg

Взимам от това лекарство и идвам, като мина табелата ш'ти свирна.
Неща, аз химии и ликарства не упутрубляю, яз съм натурален и с твърд косам и сакам натурален умекотител

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще се поразфърля, ама и аз чакам фото от теб първо :)

Еееее, на мен ми прати - яд ли те е ?

Ето го:smeshen-sladur.jpg

Ще се поразфърля, ама и аз чакам фото от теб първо :)

Ши нарушим законите на физиката, а там са казва че при магнетизъм по малката тяло се долепя до по голямата тяло, айде сега да не нарушаваме законите на физиката космоса и вселената чи ши станат големи катастрофи

Ши нарушим законите на физиката, а там са казва че при магнетизъм по малката тяло се долепя до по голямата тяло, айде сега да не нарушаваме законите на физиката космоса и вселената чи ши станат големи катастрофи

То не се знае кое е малко тяло :) Тва е интернет все пак :)

Ахаха, сега видях селфито на Нанди :) Бластер, дупето такова ли е?

То не се знае кое е малко тяло :) Тва е интернет все пак :)
Пак ма мяташ на тъча, нали си казах сички мерки и теглилки и ти са уплаши чи съм голям и тряваше та успукуявам, то тоз твоя интирнет май ней кът моя

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак ма мяташ на тъча, нали си казах сички мерки и теглилки и ти са уплаши чи съм голям и тряваше та успукуявам, то тоз твоя интирнет май ней кът моя

Може да си излъгал, па и аз може да не съм била много честна.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Може да си излъгал, па и аз може да не съм била много честна.

Еми за теглото може да съм излъгал + - 10кила, ама то е щото не съм са теглил скоро ама типък нишо не си споделила

Горе