Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Здравейти уа, майна!:D

Оооо, гангстА ! Как е по Варна - плувате ли още по улиците ?

От: Предприемачеко разпускане!

На Уни гледам му изневерявате виртуално да не излезете шафрантии :mrgreen:

Миличка аз та чакъм гол постелил сам марулите а ти си приказваш с разни маже ...

Идвам миличък, чакам влака и си говорим тук с тва симпатично варненче, докато дойде.

На Уни гледам му изневерявате виртуално да не излезете шафрантии :mrgreen:

То се оказа, че някои от нас на всички изневериха тая вечер, ама не мисля, че сме такива. :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Взеха да ми се изчерпват шафрантиите, няма у кой да си опереш вече - у сичките съм прал.

Или почваш да ги повтаряш, или търсиш нови кандидатки да ти изперат и проснат гащите :)

Или почваш да ги повтаряш, или търсиш нови кандидатки да ти изперат и проснат гащите :)

А не ги повтарям аз някоя ако ми е харесала тениската "НаКоста" ще вземе да и се прииска цял живот да ме пере. После ще трябва да обличам костум и да пуска тема кои са най добрите въжета за простор, че за щипки има вече.:mrgreen:

Взеха да ми се изчерпват шафрантиите, няма у кой да си опереш вече - у сичките съм прал.

На Бластера при комшийката прал ли си ? Той много я хвали, питай го. Ние чуждо пране не перем, ако тва намекваш.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А не ги повтарям аз някой ако ми е харесала тениската "НаКоста" ще вземе да и се прииска цял живот да ме пере. После ще трябва да обличам костум и да пуска тема кои са най добрите въжета за простор, че за щипки има вече.:mrgreen:

Ще те излъже някоя шафрантия викаш :) Лоша работа :)

На Бластера при комшийката прал ли си ? Той много я хвали, питай го. Ние чуждо пране не перем, ако тва намекваш.

Не съм знам ли я ако излезе някоя обществена пералня. :D

Аве този Казановата що ми мяза на "въобразен" Бластер в Пурко?

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не съм знам ли я ако излезе някоя обществена пералня. :D

Аве този Казановата що ми мяза на "въобразен" Бластер в Пурко?

Ааа, не е бластера - Пурко е истински жентълмен и като почне кара докрай. Сега отивам да видя дали е той и утре ще докладвам - на изследователска мисия отивам, демек.:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Е, много сте бързи, нанди. Кога дойде Казановата и вече среща си чукнахте :)

Горе