Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Па ти тогава можеш добър доход в градския транспорт да си докараш, щом си толкова бърза. И изобщо по спирките, когато не си пазят много чантите.:)

Не съм се сетила, че мога да използвам кобра-движението, за да изкарам допълнителни доходи. Почнала си да мислиш като предприемач. Този форум те е повредил :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тва малко, като ''ти почвай, аз ше дойда'' ми звучи.. нали в синхрон уж щеше..

Аве ся май ма проваш за тясен спицялис, аз знам кък да чукна аванса,,, ти пали па яз ши дигна оборотте

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аве ся май ма проваш за тясен спицялис, аз знам кък да чукна аванса,,, ти пали па яз ши дигна оборотте

То номера е ти да запалиш, па аз да дигна оборотите,ама при тебе май всичко е наопаки..

Не съм се сетила, че мога да използвам кобра-движението, за да изкарам допълнителни доходи. Почнала си да мислиш като предприемач. Този форум те е повредил :)

Ооо, аз отдавна мисля предприемачески в насока ''незаконна дейност'' - сега се специализирах и умувам как може да се прави онлайн, че на живо има риск от побой.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз ши запаля ама ти ши дръпнеш ли смукача ил само овешаваш

Ти в мене нямай съмнения - спазвам правилата, ма ти да не кажеш като почнеме ''я ми разкрой един метър басма за права пола''

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти в мене нямай съмнения - спазвам правилата, ма ти да не кажеш като почнеме ''я ми разкрой един метър басма за права пола''

Пак неси разбрала, яз ши та кроя иши та изшия барабар с полата ши цепим басмата

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Пак неси разбрала, яз ши та кроя иши та изшия барабар с полата ши цепим басмата

Уффф, отдъхнах си. Така може, че много мразя шев и кройка да го ева.. Щом ще цепим басмата - може:wink:
Как ще процедираме: Първо аз отгоре или първо ти отдолу?

Ми как, аз ходих да кръшкам , и ти кръшкаш в форумя :-o
И кво сега се оказа Унка, в синхрон ли сме календарно ? Ако искаш да ти пратя моя, той е онлайн, та да сверим датите:wink:

Мхм, още преди да е започната дори. Само ще си се крием от лошото време и туй то.
Тя таз борба малко загубена кауза да ти кажа :)

Брееее, това днес ни жена ни мъж да каже нещо. :-o

Брееее, това днес ни жена ни мъж да каже нещо. :-o

Айде, пак аз да се разпиша с едно женско Здрасти на всички и на теб Унка ! :)
Надявам се, че всички сте ОК, бачкате и се забавлявате ! Лилето я няма никава - сигурно пак кърпи тая жилетка с тия копчета даеее.. тоя сексапил даеее..:lol:

Оооо нандинце, кви жилетки и сексапил, то през жилетки целивките не стават. Да си излиза без жилетки. :lol:
Надявам се, че всички сте ОК, бачкате и се забавлявате ! Лилето я няма никава - сигурно пак кърпи тая жилетка с тия копчета даеее.. тоя сексапил даеее..:lol:

Здравеи кара миа! Как си миличка липсвах ли ти?

Здравеи кара миа! Как си миличка липсвах ли ти?

Да, разбира се каро мио или както там се казва на талянски - аз повече френски владея, та да не се изложа..:rolleyes:

Как си ти, галантни мой ?

Да, разбира се каро мио или както там се казва на талянски - аз повече френски владея, та да не се изложа..:rolleyes:

Чодесно се чуствам миличка. Но много ми липсвъш. Как си облякъна сега?

Така е като работя много винаги ще се намери някой друг на хоризонта - ето аз пак отплавам и те оставям на този галантен сеньор....

Така е като работя много винаги ще се намери някой друг на хоризонта - ето аз пак отплавам и те оставям на този галантен сеньор....

Така е, пирате мой - в живота заместници винаги ще се намерят.:rolleyes:

Леко плаване и попътен вятър от мен !

Чодесно се чуствам миличка. Но много ми липсвъш. Как си облякъна сега?

И ти ми липсваш много, миличък. Как съм облякъна ? Като се появиш и веднага съм съблякъна.:)

И ти ми липсваш много, миличък. Как съм облякъна ? Като се появиш и веднага съм съблякъна.:)

Оооох миличка получих сърцетуп като си го претставих. Имам нужда от искуствено дишане уста в уста.

Горе