Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми ти щот ги стискаш и затуй питах дали има ностроение,,, шиса пичем ли ил ши са варим в теджира пудналягани, дай ено селфи с бански кустум

В петък съм на басейнче и ще селфна новия бански, дет си го купих днес, ще почакаш. Обаче кажи за селфито - краката стиснати или не ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, туй са интимни работи все пак :)

Аха от мени искати подробности кък пера,, колко млеконадой имам,, мерки и теглилки на бластера и къф откат дава,,, пък си показвала кък колиш умрел заек налтъй

В петък съм на басейнче и ще селфна новия бански, дет си го купих днес, ще почакаш. Обаче кажи за селфито - краката стиснати или не ?

Оо зергуд шичакам, пък за позата, по добре снимай някой поза от йогата за напреднали, че аз съм се разтегнал достатъчно

Оо зергуд шичакам, пък за позата, по добре снимай някой поза от йогата за напреднали, че аз съм се разтегнал достатъчно

Ма то е обществен басейн, не знам дали ще мога там пози да правя - за йогата си трябва усамотение:rolleyes:

Ма то е обществен басейн, не знам дали ще мога там пози да правя - за йогата си трябва усамотение:rolleyes:
Пак ма лашкаш, новия ти бански нал и вкъщи можи го снимаш, пък най убаво без,,, кой ща види у вас чиса снимаш гола а

Бластер, айде - кога ше дадеш селфи. Вече си ми виждал и котиту, и заека.

Пак ма лашкаш, новия ти бански нал и вкъщи можи го снимаш, пък най убаво без,,, кой ща види у вас чиса снимаш гола а

А, у нас мога да. Ама аз нали за басейна мислех и как ще направя 200м бътерфлай и три дължини бруст..:rolleyes:

Ама ще си менкаме нали - и ти ще пратиш едно с новата прическа ?:wink:

Ми срам май, кой знай колко кумшийки ши ми са расърдят, и после трява пера увас

Ми срам май, кой знай колко кумшийки ши ми са расърдят, и после трява пера увас

Айде сега ти лашкаш май. Никога не бих те обвинила в стеснителност, та сега да се засрамиш.:-o И на комшийките няма да кажа - обещавам. А пък и ти ще се снимаш у вас, ама не на двора, че да те видят през оградата и да спрат да те перат. У нас е сложно. Не знам как се пуска пералнята - мама се занимава.

Неможи саскрия от кумшийките, ко данапрая, избран съм за квартален разводач и небягам отговорнос, щот идат други избори, па със шпека незнам дали шими мине номера, шот сички саго дъвкали, ъндъстендмайвюпойнт

Неможи саскрия от кумшийките, ко данапрая, избран съм за квартален разводач и небягам отговорнос, щот идат други избори, па със шпека незнам дали шими мине номера, шот сички саго дъвкали, ъндъстендмайвюпойнт

Разбрах та - идат избори и баш, като политик взе да шикалкавиш... Айде да си лягаме барем - то се видя, че няма да дадеш селфи, ама и аз тогава с комшията Валко ще почна да се оправдавам, като ми поискаш.:(

Последната поанта аз лично не можах да я сфана :)

Поантата беше на ''всички са го дъвкали'' - ама няма да го покажа.:( Отивам да си закърпя пинюара и си лягам, жестоко измамена.

Леканош, ама ней тъй щот не показахте добра воля ами пудклаждати студента война,,, пък оружието е в мени

Леканош, ама ней тъй щот не показахте добра воля ами пудклаждати студента война,,, пък оружието е в мени

Оружието си е в тебе, щото не си го даваш - само го обещаваш. Айде леканош и утре, все пак снимай новата прическа и прати само на мени - на никой друг, освен Лилето няма да го покажа.:wink:

Не разбрахте ли, че аз съм най-сериозен?!8)

Не разбрахте ли, че аз съм най-сериозен?!8)

Оооооо Гога ! Лека нож !

Айде, лека нощ, я веке смъкнах жилетката напълно, че жега :)

По комбинизон ли останА само ? Уауууу:wink: Напразно беше - бластера лъже, като политик.

Горе