Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хеюлоу еврибъди уоцюдуйнк а [video=youtube;c4oiEhf9M04]http://www.youtube.com/watch?v=c4oiEhf9M04[/video] шизема вкарамено уйски, айде чивръс :wink:

Хеюлоу еврибъди уоцюдуйнк а шизема вкарамено уйски, айде чивръс :wink:

А на нас ? Обичам ананас.. може ли ино куктейлче?:rolleyes:

Лопи женки ей, напласкахте ни всики и строени в ъгъла. :-o

Лопи женки ей, напласкахте ни всики и строени в ъгъла. :-o

Ма последно оплакваш ли се, душко ? Аз теб те пляскам само щото знам, че ти е хубаво - иначе не бих...:rolleyes:

Мии ананас увас, в моя бар ща черпя дайкиризи

Няма ли в твоя бар ананас ? Без ананас дайкиризито по-не ми харесва... Ще трябва с нещо да компенсираш :rolleyes:

Като каза дакиризи - кога ще киризим някоя част от теб на селфи? Може и да не е 22-сантиметровата част :D

Като каза дакиризи - кога ще киризим някоя част от теб на селфи? Може и да не е 22-сантиметровата част :D
Ши отида си нпарая лятна фашън прическа и шеси сминя аватара скуро, очаквайте включване, стейтунед донтсуйч тиви

Дане разваля куктейла, ама щи сложа и чурешка ко искаш

Твоите куктейли са се прославили из цялата галактика - и да искаш няма да го развалиш. Само една чурешка ли ми се полага, че аз като страр жонгльор исках поне двечки.:rolleyes:

Твоите куктейли са се прославили из цялата галактика - и да искаш няма да го развалиш. Само една чурешка ли ми се полага, че аз като страр жонгльор исках поне двечки.:rolleyes:

Ко мойш да връзваш дръжките на чурешките с езиче,,ща призная и цяла вечер ща черпя с куктейли с две чурешки:wink:

Ши отида си нпарая лятна фашън прическа и шеси сминя аватара скуро, очаквайте включване, стейтунед донтсуйч тиви

Лятна фешън прическа на областта с 22 сантиметровото чудо ли ? Няма да превключваме канала, тогава - направо изхвърлям достанционното на компа.

Ко мойш да връзваш дръжките на чурешките ща призная и цяла вечер ща черпя с куктейли с две чурешки:wink:

Не съм сигурна, че мога, ама обещавам цяла вечер да опитвам. Така става ли ?

О, ще сме тунед, споко. Не можем да си позволим да ти изпуснем лятната фашън прическа :)

Лятна фешън прическа на областта с 22 сантиметровото чудо ли ? Няма да превключваме канала, тогава - направо изхвърлям достанционното на компа.

Ооо майне бластер фантастиш йе, кайне афшарин ауфенхалт цузийн

Ооо майне бластер фантастиш йе, кайне афшарин ауфенхалт цузийн

Нихт не разбрах, ама май много се фалиш. Епа покажи, та да почнем и ние да го фалим :rolleyes:

Да, бластер, айде покажи нещо, че се разгорещих вече и даже съм разкопчала две копчета от жилетката в очакване на твоето селфи.

Да, бластер, айде покажи нещо, че се разгорещих вече и даже съм разкопчала две копчета от жилетката в очакване на твоето селфи.

Само две копчета ? Ха, аз си скъсах пинюара направо:-o Бластер, не ни мъчи - дай селфи-ту.

Горе