Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Давай кото има чи няма време да прайш сложни манжи, пилишки хапки всос барнес ко можи

Давай кото има чи няма време да прайш сложни манжи, пилишки хапки всос барнес ко можи

Да, аз щото съм голям спец на сложните манджи, та сега ще ти изтипосам някое гурме. Последно да се обличам да ти готвя ли или ше си лагаме гладни.?

А, много си настоятелен - кат пратиш селфи, тогава ще обменяваме още визуална информация :)

Лека нощ на всички :)

А, много си настоятелен - кат пратиш селфи, тогава ще обменяваме още визуална информация :)

Лека нощ на всички :)

Лека Лиле, до утре ! Сладки сънища и еротични.:wink:

Нишо дай тоз път в друг ракурс къто си играй котиту, не кът е заспало

Ще взема да те разочаровам, затова няма как :)

Лека Лиле, до утре ! Сладки сънища и еротични.:wink:

Лека, Нанди :) Да ти се връщат с лихвата пожеланията :)

Ми леканош ама сте ного игриви и лягати нарочно за дуспа май аа

Абе ние сме легнали, ама файдата е никаква. Айде леканош и ти си лягай вече, че сигурно си уморен от куктейлите.:wink:

Ако лудна , не че и сега не съм си, но наистина , ако лудна ще настане суматоха :)
Душко чукнах една биричка, малко навън, но то лудница като се наду тоя вятър , чак студено ми стана и си викам прибирам се да ме стоплиш. :rolleyes:
Споко, не ми я предаваш, ама не е зле вече да я спреш тая депресия и да луднеш малко.:|

Само една гръмотевица ли си имахте ? Ние нито една, ама валя доста.. Дано утре е хубавко.

Лекинка и твърда на всички, любави момички :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добрютро
[video]Funniest Banned Comercials 2014[/video]

Добрютро, г-н курумпиран политик !

Още ли не си се отправил към къра ?

Оуууууу, жена ти кога са изниза от кревата без да та усетя :-o
Добро утро, днес е Петък ден на майстора :D
Добрютро, г-н курумпиран политик !

Още ли не си се отправил към къра ?

Оуууууу, жена ти кога са изниза от кревата без да та усетя :-o
Добро утро, днес е Петък ден на майстора :D

Оуууу душа, изнизвам се лекичко - кръшкачките имат опит в изнизването от леглата на хората.:wink:

Днес е ден за плаж и след малко тръгвам.:D Мисля да подобря поне един рекорд на Майкъл Фелпс днеска - гледайте новините ще го излъчат.:rolleyes:

Къв плаж, душко то като гледам скоро на улицата ще да се мести басейна :lol:
Оуууу душа, изнизвам се лекичко - кръшкачките имат опит в изнизването от леглата на хората.:wink:

Днес е ден за плаж и след малко тръгвам.:D Мисля да подобря поне един рекорд на Майкъл Фелпс днеска - гледайте новините ще го излъчат.:rolleyes:

Къв плаж, душко то като гледам скоро на улицата ще да се мести басейна :lol:

Що на улицата, бе душко ?:-o Нещо не ти я схванах мислата тоя път...

Щото времето е здраво на дъжд душичке :)
Що на улицата, бе душко ?:-o Нещо не ти я схванах мислата тоя път...

Щото времето е здраво на дъжд душичке :)

Аааа, при нас е слънчево и отивам, та ако ще да се разчуе.:wink: Дано не гърми при вас, че няма да мога да дойда да ти пазя страх..

Добреммммм, само да не кръшкаш там, че ще се затичам да проверявам при най-малкото съмнение :-o :lol:
Аааа, при нас е слънчево и отивам, та ако ще да се разчуе.:wink: Дано не гърми при вас, че няма да мога да дойда да ти пазя страх..

Ей жабок, ти избяга на тоя плаж и се забрави, край идвам да те проверявам само внимавай да те не хвана на калъп с някой :cry:

Горе