Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

БМВ, не !
Нанди, сезоня е на комбайна :|

Ами, плаши се принципно от шума, пък аз и кръгчета с камъчета във водата правех... Въобще, много ентусиазирана рибарка бях :)

А, виж с камъчетата и аз знам, че не трябва. Вуйчо ти сигурно с кеф те е взимал ?:wink:

БМВ, не !

Така ли било, бе Гога ? Ожънахте ли житото?:wink:

А, виж с камъчетата и аз знам, че не трябва. Вуйчо ти сигурно с кеф те е взимал ?:wink:

Не му беше много кеф, ама кво да прави, като толкова обичах да ходя с него за риба, че от 3 часа сутринта бях готова и чаках на вратата :)

Не му беше много кеф, ама кво да прави, като толкова обичах да ходя с него за риба, че от 3 часа сутринта бях готова и чаках на вратата :)

Уф, то и на мен ми се скъса сърцето при тая гледка. Даже аз бих завела дете на риба ако така жално чака, а аз никога не съм ходила и нямам желание.:)

Уф, то и на мен ми се скъса сърцето при тая гледка. Даже аз бих завела дете на риба ако така жално чака, а аз никога не съм ходила и нямам желание.:)

Да, ясна ти е картинката значи :)

Да, ясна ти е картинката значи :)

Кво говорим, щом търпя ''съдби на кръстопът'' . :( Ако бяха мои деца, знаеш ли кога щяха да гледат такива простотии ?

1:0 за Бразилия- ха !

Кво говорим, щом търпя ''съдби на кръстопът'' . :( Ако бяха мои деца, знаеш ли кога щяха да гледат такива простотии ?

1:0 за Бразилия- ха !

Аз не съм много сигурна какво е "Съдби на кръстопът", ама откак видях как танцуват колумбийците, съм за тях.

Аз не съм много сигурна какво е "Съдби на кръстопът", ама откак видях как танцуват колумбийците, съм за тях.

Ми и аз съм за Колумбия, ама за сега домакините водят. Май няма да го догледам - ще видим утре какво е станало.

Лека ноош.:|

Ми и аз съм за Колумбия, ама за сега домакините водят. Май няма да го догледам - ще видим утре какво е станало.

Лека ноош.:|

Лека ноооош. Футболните маняци ще ни кажат резултата със сигурност :)

Нанди, ти па с кокошките си лягаш, Уни да не те вика?

Да си имаме уважението ти у мойто стадо нема да пипаш :-o :lol:
Нанди, ти па с кокошките си лягаш, Уни да не те вика?

БМВ, не !

Леле днес какви яки Мазди видях. И в един такъв страхотен червен цвят почти като черешки да ги схрускаш!

Иначе много ме радва напоследък Нисан Джуки :lol: кой го е измислил това (наименование) не знам, но е много добро! Както и Ева- зелена ябълка (наргиле)- това цигари ... но пиша в смисъл за досетливостта на хората! Дори си мисля, че понеже няма други такива чужди цигари, как нашите трябва яко да бъдат оценени 8) това капсули с ментол всеки го може ...

п.п. оф! тоя коментатор много вика

Аз за вас не знам, отивам да си се гушкам до нандито под чаршафа, пък вие си говорете тука.
Лека и твърда :-o

От: От: Предприемачеко разпускане!

Леле днес какви яки Мазди видях. И в един такъв страхотен червен цвят почти като черешки да ги схрускаш!

Иначе много ме радва напоследък Нисан Джуки :lol: кой го е измислил това (наименование) не знам, но е много добро! Както и Ева- зелена ябълка (наргиле)- това цигари ... но пиша в смисъл за досетливостта на хората! Дори си мисля, че понеже няма други такива чужди цигари, как нашите трябва яко да бъдат оценени 8) това капсули с ментол всеки го може ...

п.п. оф! тоя коментатор много вика

Че то джук-а е правено само за жени, незнам кой мъж би си купил такова (дано не обидя някой) :(
Днес и аз гледах Гришо, няма такъв играч, че и пич!
А на това клипче се смях с глас
[video=youtube;zve0513EIJc]https://www.youtube.com/watch?v=zve0513EIJc[/video]

:lol:

:clap:

Джокович е по-артистичен! Много добро :)
И ми хареса това което каза след мача, оценката му за Григор!

А това за Нисан-а, браво на който го е измислил! Не наименованието толкова, въпреки че е интересно, а като цяло ... дизайнът външен. Винаги мъжете обръщат внимание на това (външността! ценители са :)). Въпросът е, мъж или жена-конструктор-инженер го е измислил/а?

Аз съм за жена, не познавам мъж, на който да му харесва...

:) аз познавам :) но това е без значение ;)

Дай пример, на теб какво ти харесва?

В каква категория, че това е много обширно...

категория:външен дизайн на коли, автомобили, МПС-та?

Детето ми все ме дразни, че харесва повече Ауди в сравнение с моите любими ..., но днес като се зададе едно Ауди по улицата и ... замръзнах направо- беше Великолепно! А и някъде четох, че май са спечелили последно именно за дизайн и вече не му се дразня толкова, а оценям добрият му вкус. ;)

Май е време за Лека нощ :) Мач-овете свършиха и трябва да се почива за утре и да се събират сили.

Лека и до скоро! :|

Горе