Ами, плаши се принципно от шума, пък аз и кръгчета с камъчета във водата правех... Въобще, много ентусиазирана рибарка бях
БМВ, не !
Нанди, сезоня е на комбайна :|
А, виж с камъчетата и аз знам, че не трябва. Вуйчо ти сигурно с кеф те е взимал ?:wink:
Не му беше много кеф, ама кво да прави, като толкова обичах да ходя с него за риба, че от 3 часа сутринта бях готова и чаках на вратата
Уф, то и на мен ми се скъса сърцето при тая гледка. Даже аз бих завела дете на риба ако така жално чака, а аз никога не съм ходила и нямам желание.
Да, ясна ти е картинката значи
Кво говорим, щом търпя ''съдби на кръстопът'' . Ако бяха мои деца, знаеш ли кога щяха да гледат такива простотии ?
1:0 за Бразилия- ха !
Аз не съм много сигурна какво е "Съдби на кръстопът", ама откак видях как танцуват колумбийците, съм за тях.
Ми и аз съм за Колумбия, ама за сега домакините водят. Май няма да го догледам - ще видим утре какво е станало.
Лека ноош.:|
Нанди, ти па с кокошките си лягаш, Уни да не те вика?
БМВ, не !
Нанди, сезоня е на комбайна :|
Леле днес какви яки Мазди видях. И в един такъв страхотен червен цвят почти като черешки да ги схрускаш!
Иначе много ме радва напоследък Нисан Джуки :lol: кой го е измислил това (наименование) не знам, но е много добро! Както и Ева- зелена ябълка (наргиле)- това цигари ... но пиша в смисъл за досетливостта на хората! Дори си мисля, че понеже няма други такива чужди цигари, как нашите трябва яко да бъдат оценени 8) това капсули с ментол всеки го може ...
п.п. оф! тоя коментатор много вика