Нандинце, пак си се изнизала да ходиш на плаж нали, без даже и да ми кажеш :evil: , лягам да плачкам , не може така
Уни обаче е като някаква кръстоска между Отело и жена в ПМС, такава ревнива чувствителност показва.
Тука съм, стига рива ! Днес няма плаж, щото съм изгоряла, обаче ти изневерявам в момента.
Уни е ранима душа и затова трябва да му се наранява и тялото с пердах - за баланс.:lol:
Как си Лиле ?
Уни обаче е като някаква кръстоска между Отело и жена в ПМС, такава ревнива чувствителност показва.
Ше земе да му хареса да го бият, мани тая работа, и ще му избие балансът.
Бивам Ти как си?
Гледам, че Касиопея е сменила приоритетите - затова да кажа, ако не е разбрала - гангстер има Ауди.
Бивам и аз.
Унка, много ме е срам, но пък ми е хубаво...
Почивам си
Лилето ходи по плажове, аз само пред блока 8)
Тъй ли стана сега вече, добре. Тя кръшка ти я защищаваш е туй е женска солидарност :-o :lol:
Не я защитавам - ако ти е обещавала някакви близки срещи от третия вид, че да те е подлъгала, разбираемо - тогава щях да ти вляза в положението. Ама така малко трудно
А нещо селфита по бански няма ли - да оплакнем и ние очите
За теб ще има, обаче се бъгна пикс бг и не знам как иначе да ги кача, ако знаеш по-добър начин казвай.