Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Добре, че нямаш кола, Касиопея, че иначе сериозно щях да съм притеснена за безопасността на околните МПС-та и пешеходци.

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Харесва ми и биреното колело, и танкът :) Само че това са ми само изискванията само за возене. Иначе имам и други изисквания, дето съм ги споделила на заинтересованите :)

Май стана време за лягане :)

Пък бяхте непретенциозни :D

Групово ли си лягате? Аз ще пускам филм тогава като се изнасяте.

Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Да елегантни коли за елегантни мацки. Не съм се сетил да снимам да направим тема.

Да, една полезна тема. Аз ще хейтя отстрани, защото не се приближавам до газарските коли. Макрата на моята е доста неатрактивна за кифличките. :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Именно. В Германия само пиклите под 21 и леките женички налитат на BMW. Вървежните мадами традиционно ги виждаш в Аудита. А бабките, ако са успели да изиграят картите си добре на младини, най-често ги возят достолепни дядковци в Мерцедеси.

:lol:

Докажи го!
С някакво проучване или нещо друго като снимков и видео-материал.
Защото на мен са ми споделяли друго.
Ама айде ... радвайте се на това, което има.
Иначе е готино, че не попадам в категорията на "бабките"- а пикла и "лека" жена все ще го преживея 8)

Това да си въпреки "мерника" е забавно! Доказана фирма и марка. Що ли Бонд не се вози на Ауди и мерцедес. Баси лекия мъж :-o

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Айде, кажи кой филм и да си пожелаем лека нощ :)

На Уни любимия предния епизод го гледах като ми мрънкаха на главата и нищо не хванах. Иначе има бая филми дето не съм ги гледал както и Знойни дръжки 3 ама утре ши ставам рано да се разправям с бюрокрацията и няма време за по дълги филми.

От: Предприемачеко разпускане!

Добре, че нямаш кола, Касиопея, че иначе сериозно щях да съм притеснена за безопасността на околните МПС-та и пешеходци.

От къде знаеш какво имам?

Но си свободна да се притесняваш, дори сериозно, след всичко, което си изписала неоправдано срещу мен.
Оглеждай се срещу неконтролируеми BMW-та, после да не кажеш, че не си предупредена. А застраховката ми винаги би покрила злополука :-o

:lol:

Докажи го!
С някакво проучване или нещо друго като снимков и видео-материал.
Защото на мен са ми споделяли друго.
Ама айде ... радвайте се на това, което има.
Иначе е готино, че не попадам в категорията на "бабките"- а пикла и "лека" жена все ще го преживея 8)

Това да си въпреки "мерника" е забавно! Доказана фирма и марка. Що ли Бонд не се вози на Ауди и мерцедес. Баси лекия мъж :-o

Лекажена е ного подобре от буцажена или тюфлекжена, па и яз съм лек макър и 120кила найш ли ква зубма прая

От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Да, една полезна тема. Аз ще хейтя отстрани, защото не се приближавам до газарските коли. Макрата на моята е доста неатрактивна за кифличките. :)

Ти си женен какво ти пука? :)

А, да кажа и лека на тези дето ще си лягат.

Лекажена е ного подобре от буцажена или тюфлекжена, па и яз съм лек макър и 120кила найш ли ква зубма прая

8) ти за сега не си показал някакво недоволство към "мерника", така че може да се разберем. Но се изненадвам, че няма истински ценители на хубави коли и марки.
Дори да не притежаваш подобна ... какво пречи поне малко да покажеш компетентност за класа.
Но щом това е лошо и BMW не заслужава да е предпочитана марка, ваша работа.

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

На Уни любимия предния епизод го гледах като ми мрънкаха на главата и нищо не хванах. Иначе има бая филми дето не съм ги гледал както и Знойни дръжки 3 ама утре ши ставам рано да се разправям с бюрокрацията и няма време за по дълги филми.

Не се сещам кой е любимият филм на уни, ама се успокоих, че поне няма да си самотен, щом ще гледаш Знойни дръжки 3 :)

Бластер, лека нощ и леки жени пожелавам и на теб :)

Много бързо върви темата, та пропускам някои постове - лека и на Гестапо, и на Блинки :) Нанди легна вече :)

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Само аз ли си седя пред компа и гледам Сексът и града. :)

Да бе! Шегуваш се :-o
Смени канала или си пусни нещо друго, моля те!

МИ5 е, както казвате тук, "слаба ракия" в сравнение с Гестапо. Но поради политически причини никой не прави филми за специалните служби на Нацистка Германия.

А Бонд определено е от леките. Във всеки филм го скъсват от плющене и то все различни мадами...

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Как да няма нали сме фенове на Ауди. :)

Ауди има ли еквивалент във Формула1?

8) ти за сега не си показал някакво недоволство към "мерника", така че може да се разберем. Но се изненадвам, че няма истински ценители на хубави коли и марки.
Дори да не притежаваш подобна ... какво пречи поне малко да покажеш компетентност за класа.
Но щом това е лошо и BMW не заслужава да е предпочитана марка, ваша работа.
Ней вярно изтарвах са в ено мнение ква мий колата ама който видял видел, шото несъм такси ами уфчар и разхождам туриските на овчарско куче за езда, порода куракачанско :wink:

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не се сещам кой е любимият филм на уни, ама се успокоих, че поне няма да си самотен, щом ще гледаш Знойни дръжки 3 :)

Бластер, лека нощ и леки жени пожелавам и на теб :)

Много бързо върви темата, та пропускам някои постове - лека и на Гестапо, и на Блинки :) Нанди легна вече :)

Dominion е сериала ама още не знам за какво се разправя даже.

Горе