Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако вие дойдете може да се замисля, че из като Уни съм оправил онлайн бизнеса(Гошо ни мрази нас двамата) ши трябва спам приказки да си говорим. :mrgreen:

Покани ни, че нямаме пари за хотел и веднага ще доприпкаме в свински тръс :) Да праим конкуренция на рашънките :)

От: Предприемачеко разпускане!

После може и за аленото цвете, аааа ама то така не е честно кога ще спим :evil: :rolleyes: :lol:
Да я комбинираме с тая за граховото зърно, че като и ръби нещо е по-забавна ?:wink:

Покани ни, че нямаме пари за хотел и веднага ще доприпкаме в свински тръс :) Да праим конкуренция на рашънките :)

Той човека спам приказки предлага - с рашънките тва не го прави, щото забравя единствената руска дума, дето уж го научих.

После може и за аленото цвете, аааа ама то така не е честно кога ще спим :evil: :rolleyes: :lol:

За аленото цвете е още рано - сега сме в овулация.:wink:

Ще спим бе, споко.

Аз се плаша от тая фройлайн и май ще избегна пиджама-партито. Ще ни изпокъса пиджамите или с квото там спим и после ще настинем, като Уни.
Не се притеснявайте - ще наметна голите ви, пламнали, и изтощени тела с голямо парче танков брезент. Брой на катовете - според околната температура.

Той човека спам приказки предлага - с рашънките тва не го прави, щото забравя единствената руска дума, дето уж го научих.

Аз изобщо не ги споменах спам-приказките, защото е видно, че много добре се справяме с тях и отвяваме конкуренцията не само при рашънките, но и при чистокръвните българки :)

Не се притеснявайте - ще наметна голите ви, пламнали, и изтощени тела с голямо парче танков брезент. Брой на катовете - според околната температура.

Оооо, следиш темата и знаеш, че ще дойдем сТанка ? Нас може да ни наметнеш с нещо сатененко, че сме изискани дами.:rolleyes:

Оооо, следиш темата и знаеш, че ще дойдем сТанка ? Нас може да ни наметнеш с нещо сатененко, че сме изискани дами.:rolleyes:
Станка немойте отиде никъде нал беше чупен и нещеше дапали

Добре душко, айде лекави на всички и много успехи.
За аленото цвете е още рано - сега сме в овулация.:wink:

Ще спим бе, споко.

Бедни предприемачки ще излезете ще ви поканя ама да не ми свиете крушките като Валя и Мангалоро. :D

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Бедни предприемачки ще излезете ще ви поканя ама да не ми свиете крушките като Валя и Мангалоро. :D

Бедни сме много :( Обещаваме да не ти свиваме крушките, ако ни повозиш на аудито :) Не сме някакви циганьори все пак!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Бедни сме много :( Обещаваме да не ти свиваме крушките, ако ни повозиш на аудито :) Не сме някакви циганьори все пак!

Ще ви повозя ама жените не си ли падахте по трибуквените коли?

Пък аз нямам кола даже и велсипед, ама имам голямо уфчарско куче дет може са язди, оферта лие а :wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще ви повозя ама жените не си ли падахте по трибуквените коли?

Не, Касиопея си падаше по трибуквените коли. Ние сме по-непретенциозни - возим се на БТР, на колело, на каруца... кой каквото предложи :)

Горе