Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Нещо ерор има или като казва Али Реза картина йок.

При мен се отваря, бе. Не мога да я пусна иначе, чакай да пробвам пак, че после така ще кацнем и на къра на Бластера.%u0025282%u002529+Guys+and+their+wargames.jpg

От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Абе и Аудито важи. Мерцедес. Недей така. :)

Мани ти чакам аз на сфетофара с Хаудито сам, домен един с Мерцедес и той сам и до нас спира друг с Голф с мацка. Казах си на шопски баси как се объркАли колите! :lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Пък аз нямам кола даже и велсипед, ама имам голямо уфчарско куче дет може са язди, оферта лие а :wink:

Ако не хапе и не гони колите може и на него да ни повозиш.

От: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мани ти чакам аз на сфетофара с Хаудито сам, домен един с Мерцедес и той сам и до нас спира друг с Голф с мацка. Казах си на шопски баси как се объркАли колите! :lol:

:lol:

Казваш, то ако беше по броя букви и Голф и Ауди все тая! Като БТР и Заз почти.

Ама да не стане грешка :lol: (има и виц за това) покрай тая гнусна Касиопея, да не й излезе лоша слава на фирмата в Бавария ...
Или важно е да вози, а не колко букви е. Нъл тъй ;)

:|

Ако не хапе и не гони колите може и на него да ни повозиш.

Само няма са плашите чий голямо иначе умно изпълнява команди на няколко езика и гестапото може даго язди шото разбира немски ама найси пада по френското проуизношение

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не, Касиопея си падаше по трибуквените коли. Ние сме по-непретенциозни - возим се на БТР, на колело, на каруца... кой каквото предложи :)

Щом сте непретенциозни ши ва повоза на такова колело ама може да ви нашляпа някой варненец:
[video=youtube;a5lRxGtK-Q4]http://www.youtube.com/watch?v=a5lRxGtK-Q4[/video]

Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Те тези в Мерцедесите и Аудитата са класни мадами. На светофари само интересни неща. Направо се чудя ако се снима няма ли да е една интересна тема. ;)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Само няма са плашите чий голямо иначе умно изпълнява команди на няколко езика и гестапото може даго язди шото разбира немски ама найси пада по френското проуизношение

Ми щом знае няколко езика не може ли да го докара и до френски акцент ? Уж умно, па не може да си преправи акцента. Ши лягаме ли, че ми се доспа - така и така не вечеряхме.:rolleyes:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

При мен се отваря, бе. Не мога да я пусна иначе, чакай да пробвам пак, че после така ще кацнем и на къра на Бластера.
attachment.php

Идеално превозно средство за варненските улици. Това ако е Лилето веднага да постилам марулите или там какъвто зеленчук каже четох, че били много възбуждащи на предните страници за тва.

Нанди и за теб бих постелил марули ама Уни ми е приятел и ще се разсърди.:(

Ми щом знае няколко езика не може ли да го докара и до френски акцент ? Уж умно, па не може да си преправи акцента. Ши лягаме ли, че ми се доспа - така и така не вечеряхме.:rolleyes:

Ми то нали ти казах чао оши кът дойдах, можда лягаш па утре ща провам на френски кък си,,,

Идеално превозно средство за варненските улици. Това ако е Лилето веднага да постилам марулите или там какъвто зеленчук каже четох, че били много възбуждащи на предните страници за тва.

А, с Уни сме полигамни, но няма проблем за марулите, щото и без това ми станахте повечко.:rolleyes:

От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Те тези в Мерцедесите и Аудитата са класни мадами. На светофари само интересни неща. Направо се чудя ако се снима няма ли да е една интересна тема. ;)

Ползвай кавички де, не се срамувай ;)

Много обичам като ги разпознавам от разстояние.

Така една вечер в една уж забранена зона на Витошка някакво джипченце Ауди, ни назад ни напред. А патрулки минават доволно. И нашият шофьор се чуди, какво ще прави? Ще влиза или излиза. Посъветвах го, да не чака развитие скоро, защото сигура е такава "класна" дама. Той не вярва. Подминава след минута, и о! защо не се обзаложих отново! 8)

Ми то нали ти казах чао оши кът дойдах, можда лягаш па утре ща провам на френски кък си,,,

На френски го догаждам, ма обичам и австралийски:28d1aca4cb0bcd7594dec5f5a8e67ea2.jpg
Aз лягам, па квото дийде...:rolleyes:

Да елегантни коли за елегантни мацки. Не съм се сетил да снимам да направим тема.

Харесва ми и биреното колело, и танкът :) Само че това са ми изискванията само за возене. Иначе имам и други изисквания, дето съм ги споделила на заинтересованите :)

Май стана време за лягане :)

Ползвай кавички де, не се срамувай ;)

Много обичам като ги разпознавам от разстояние.

Така една вечер в една уж забранена зона на Витошка някакво джипченце Ауди, ни назад ни напред. А патрулки минават доволно. И нашият шофьор се чуди, какво ще прави? Ще влиза или излиза. Посъветвах го, да не чака развитие скоро, защото сигура е такава "класна" дама. Той не вярва. Подминава след минута, и о! защо не се обзаложих отново! 8)

Какво общо има джипченцето, че онзи е бастун ама нещо не фанах за развитието смисъла.

упс! Само да се извиня, ако последното ми мнение е "прозвучало" сексистски ... и все пак си остава това, че винаги мога да позная шофьорът какъв пол е ... за моя безопасности успокоение. Дори детето си съм предупредила, ако се вижда, че жена е шофьор и паркира или маневрира да заобикаля и да се пази по-надалеч, че не се знае накъде ще задвижи автоматикът :twisted:

Именно. В Германия само пиклите под 21 и леките женички налитат на BMW. Вървежните мадами традиционно ги виждаш в Аудита. А бабките, ако са успели да изиграят картите си добре на младини, най-често ги возят достолепни дядковци в Мерцедеси.

От: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Какво общо има джипченцето, че онзи е бастун ама нещо не фанах за развитието смисъла.

Има общо с това кой шофира, дори и Ауди.

На френски го догаждам, ма обичам и австралийски:Виж файлът 10347
Aз лягам, па квото дийде...:rolleyes:

Уф, ама добре го казваш за леканош, сабалян сигур но шиси научила и френския пирфектно можеби шита изпитам

Горе