Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

То да се чуди човек дали да не се преспиваме вече :-o

Време е, ама аз ще догледам да видя баскетболния резултат до къде ще стигне. Понеже гледам мач и не мога да разкажа приказка (за песничка не си заслужил, щото слушкаш) ще те друсна два-три пъти, та да заспиш по-бързо.

Абе помня, че имаше някакъв бърз ритъм, който следвахме върху марулките, ма не знаех, че е тоя феномен. Вече ще го помня и ще го слушам, докато си мисля за теб. Ти гарантираш ли, че тоя действа, като добра контрацепция, че да не ти звънна утре в Люлин с шкембето?:-o

Гърантирам миличка! Действа им на жините контрацептивно даже само кът му видят сиганската кусмата физиономия на Фики. Па като го чуят и съвсем!

Седмичка вече, и аз ще дочакам тогава, че иначе после приказка нанайци :rolleyes:
Време е, ама аз ще догледам да видя баскетболния резултат до къде ще стигне. Понеже гледам мач и не мога да разкажа приказка (за песничка не си заслужил, щото слушкаш) ще те друсна два-три пъти, та да заспиш по-бързо.

Гърантирам миличка! Действа им на жините контрацептивно даже само кът му видят сиганската кусмата физиономия на Фики. Па като го чуят и съвсем!

Викаш, и яйцеклетки и сперматозоиди мрат, като чумави от него ? Май точно него не го слушат в катуните, съдейки по популацията там...

Седмичка вече, и аз ще дочакам тогава, че иначе после приказка нанайци :rolleyes:

Да, великолепната седморка ! За сега, разбира се.:wink:

Ма ти си държиш на приказките - не щеш друсане, а ?

От: От: Предприемачеко разпускане!

Викаш, и яйцеклетки и сперматозоиди мрат, като чумави от него ? Май точно него не го слушат в катуните, съдейки по популацията там...

Ах миличка уния са изврътени никаква музика не им действа кунцратептивно :( Ште си лягъм миличка че утре ши съм цял ден на камйона отзаде покачен :(

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ах миличка уния са изврътени никаква музика не им действа кунцратептивно :( Ште си лягъм миличка че утре ши съм цял ден на камйона отзаде покачен :(

Лека аморе, тебе няма да те друсам, че те боли трибуквието (задното), но ще компенсирам, като се видим другия път.:wink:

Днес бях с амфибията :D
Спете спокойно :)

Уни заспа и без приказка, а тука гърми, та се къса!:-o Побегвам към Първомай по джапанки, че ми действат, като гръмоотвод.:lol:

Душееее, 7:1 завършиха, да ти кажа.
Айде леканош на всички.

Днес бях с амфибията :D
Спете спокойно :)

Е, сега вече ще спим спокойно, щом си жив и здрав Гога - мерси, че съобщи. Москвича как е ?

Идвай душко тук си е спокойно няма нищо. :)

Лека и от мен, но приказката да не забравим :-o

Уни заспа и без приказка, а тука гърми, та се къса!:-o Побегвам към Първомай по джапанки, че ми действат, като гръмоотвод.:lol:

Айде леканош на всички.

Нощната смяна ще застъпваме или ще почиваме?

:twisted:

[video=youtube;Y1st6O1tqII]http://www.youtube.com/watch?v=Y1st6O1tqII[/video]

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Айде леканош на всички.

Лека. ;)

[video=youtube;RLZUKqpXYzU]https://www.youtube.com/watch?v=RLZUKqpXYzU&feature=share[/video]

Е, сега вече ще спим спокойно, щом си жив и здрав Гога - мерси, че съобщи. Москвича как е ?

"Москвича" беше в гаража, а аз бях извън София :D

Би, ти днес заслужаваш ... повече от бира :|
В две теми защитаваш Честта на фамилията :-o направо те разпознах като братовчед на Далма :)

Харесва ми ...не знам как да го напиша. Рядък екземпляр си и ме радваш!

especially for you!

[video=youtube;jtAmFKaThNE]http://www.youtube.com/watch?v=jtAmFKaThNE[/video]

Хайде народе, бирено и ракиено време е вече - стига работа, налазвайте в кръчмата.:beer:

Обещаната почерпка за вчерашната победата:

Oktoberfest-Girls-27-540x360.jpg

По случая днес освен щедра, съм и особено дащна...

Обещаната почерпка за вчерашната победата:

Oktoberfest-Girls-27-540x360.jpg

По случая днес освен щедра, съм и особено дащна...

Охооо, чак да му се отвори глътка на човек, че и на жените, даже.:) За финала ще трябва да се запасиш с по-големи количества и дано ги пием с радост.

Мчи то кръчмето празно таналазвамли

Ми налази, та да се напълни и то и душите ни, бре похотливи овчарю !

Бонсуар мосю, коман са ва ? Са ва биен ? Как съм на изпита - ще го взема ли или само куктейл ше дадеш?

Горе