Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми налази, та да се напълни и то и душите ни, бре похотливи овчарю !

Бонсуар мосю, коман са ва ? Са ва биен ? Как съм на изпита - ще го взема ли или само куктейл ше дадеш?
Ши трява дасапоупражняваме запройзнушенийто дастане пофренску, ти сипа ли един калвадос

Уууууу, спамите ли вече, бре?

Ми кво да правим - вчер е, спамери сме ? Как си Лиле ? Нещу мръсно да си преживяла днес, ама в преносен смисъл ''мръсно'' ?:wink:

Ши трява дасапоупражняваме запройзнушенийто дастане пофренску, ти сипа ли един калвадос

Ми то епистоларну не си личи колко ми е пирфектно произнушениету - ''р''-то ми е, като гаргара при гнойна ангина, направу. По-френско от тва само на сантиментри разстояние мога да го докарам.:wink:

Айде на калвадоса:zx620y348_559678.jpg Тва не беше ли халюциноген ?:-o

Ми кво да правим - вчер е, спамери сме ? Как си Лиле ? Нещу мръсно да си преживяла днес, ама в преносен смисъл ''мръсно'' ?:wink:

О, екстра съм, нанди :) Успях да си пусна климатика :) Нищо "мръсно" не съм преживявал днес, но вечерта все пак тепърва започва :) Ти как си?

Оо Лили айрънче пили неска какго прайш спянали

Бластер, всеки ден пия айрянче вече :) С пяна, разбира се. Ти на каква напитка си днес?

Аз не съм почнал оше ама неска беше жега и далдани ударя ена мастйчка сайрънче

Вероятно няма нужда да споменавам, че съм на бира. От бутилката я пия.

Аз не съм почнал оше ама неска беше жега и далдани ударя ена мастйчка сайрънче

И аз за кво го хабих тоя калвадос ? Ще викна някой друг да го пием, тогава...:(

О, екстра съм, нанди :) Успях да си пусна климатика :) Нищо "мръсно" не съм преживявал днес, но вечерта все пак тепърва започва :) Ти как си?

О, зер гут съм, мерси! Радвам се, че си намерила дистанционното на климатика и се надявам вечерта ти да бъде много мръсна.:wink:

О, зер гут съм, мерси! Радвам се, че си намерила дистанционното на климатика и се надявам вечерта ти да бъде много мръсна.:wink:

Радвам се, че си добре и ти. А, не съм го намерила дистанционното. Взех от другия климатик :)

Аз се надявам, ако не мръсна, поне да е разпускаща вечерта :)

И аз за кво го хабих тоя калвадос ? Ще викна някой друг да го пием, тогава...:(
Не стига ти черпа ми пак си недоволна, коискаш пернО ти дам да смучиш за произношиение

Не стига ти черпа ми пак си недоволна, коискаш пернО ти дам да смучиш за произношиение

Я пак ! Калвадоса кой го даде за почерпка ? За произнушение квото и да смуча - все ще го докарам на френски, ма не ме цениш, кат сервитьорка.:(

Я пак ! Калвадоса кой го даде за почерпка ? За произнушение квото и да смуча - все ще го докарам на френски, ма не ме цениш, кат сервитьорка.:(

Аве тебета дърпа май към френското сесуАр, ама кво ший мизето тапитам

Аве тебета дърпа май към френското сесуАр, ама кво ший мизето тапитам

Ми кажи кво ше пиеш последно, та да съобразя мезето, според питието, че така са ни учили у френската школа.:wink:

Какво хапнахте, бе? Само на пиене ли сте?

Ми ние още пиенето избираме, та да видим кво да е мезето. Ти какво хапна ? Готви ли нещу, идва ли пожарната?:wink:

Горе