Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Френски поздраф [video=youtube;rMltoD1jCGI]http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI[/video] давайти френско мизенци

Френски поздраф давайти френско мизенци

Мерси боку за льо поздрава. Тва достатъчно френско ли ти е или да търся жабежки бутчета? 1381471073_8.jpg

Мерси боку за льо поздрава. Тва достатъчно френско ли ти е или да търся жабежки бутчета? Виж файлът 10364

ей ти каза налазвайти ипусна охлювити,,, ко тава е фруската кухня са отказвам и дай поне шопска салата

ей ти каза налазвайти ипусна охлювити,,, ко тава е фруската кухня са отказвам и дай поне шопска салата

Ще я дам, ма ако и нея я откажеш ше ядеш македонски бой най- накрая.:confused:

Айде, с мастийка или без?16_209c04307d6bd2167cfca371fca7ad34.jpg

Омлетът също е френско ядене - две яйца все ще се намерят, предполагам :)

Рататуят май е някакъв гювеч с по-изискано име :)

Не го знам какъв гювеч е, ама звучи много еротично.:wink:
А един омлет все ще мога да врътна с моите умения ако се намерят поне две яйца - колко му е да ги чукнеш.

Абе къде е Уни - да не се е влошил от грипа?:-o Е, ся се притесних наистина..

Ще я дам, ма ако и нея я откажеш ше ядеш македонски бой най- накрая.:confused:

Айде, с мастийка или без?Виж файлът 10365

Няма стигами до бой шото няма да крада макидонската нандинца ил да я крада а
Давай ся да пинем па кото сабя покажи

Аве манигития ний кви мишмаши прайм накъра, у француску не са помирисвали дажи

Няма стигами до бой шото няма да крада макидонската нандинца ил да я крада а
Давай ся да пинем па кото сабя покажи

Ааа, днеска реднека направи по-добра заигравка с името ми, ама и тва става, нищо че ме асоциираш с колбас.:wink:
Айде наздраве, кво ше покаже сабята - ше я покаже ли изобщо?:rolleyes:

Ма въубше неса заигравам, сирйозен съм кът бойофстроганоф и също толкоз прос,,, айди наздрави чивръс

Ма въубше неса заигравам, сирйозен съм кът бойофстроганоф и също толкоз прос,,, айди наздрави чивръс

Нздраве! Ш'се гледаме ли в очите, като се чукаме или още се плашиш от тантрата?:rolleyes:

Ма разбирасе освен ако позата не позволява ил пък можна зеркало есть ипаксмотрет вглазами я не знаю

Ма разбирасе освен ако позата не позволява ил пък можна оглидало есть ипаксмотрет вглазами я не знаю

За тва ще ми трябват поне трима преводачи, ама ще го отдам на умората на овчаря.

Ще отваряме ли чакрите, като сме почнали с интернационалните практики и последно индийските? Да те разпъна малко, докат ти викам наздраве на ушенце?:wink:

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Френски поздраф [video=youtube;rMltoD1jCGI]http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI[/video] давайти френско мизенци

Тази песен я асоциирам с един чернокож, който се точи на бледолика, сексуално. :) Напушва ме всеки път на смях.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Тази песен я асоциирам с един чернокож, който се точи на бледолика, сексуално. :) Напушва ме всеки път на смях.

Ми те и доста бледолики мадами се точат на чернокожи мъже, та не се знае кой кого в играта.:wink:

За Аржентина ли сме тая вечер ?

За тва ще ми трябват поне трима преводачи, ама ще го отдам на умората на овчаря.

Ще отваряме ли чакрите, като сме почнали с интернационалните практики и последно индийските? Да те разпъна малко, докат ти викам наздраве на ушенце?:wink:
Никой преводач няма да ми усети мисълта както ти ми я усети, тъйчи нека разпъванто почни Сига,,, покажи ква поза си и яз съм дотеби

Никой преводач няма да ми усети мисълта както ти ми я усети, тъйчи нека разпъванто почни Сига,,, покажи ква поза си и яз съм дотеби

Аз те усещам на ментално-метафизично ниво, затова те разбирам чудесно. Кво ще кажеш да разгреем така:Xinalani-2864.jpg

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

АА писента има смисал нидей така само визуално

Горе