Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не бях на море ана планински похот дапокажа овчарските възвишения наедна комшийка

О, високи ли бяха възвишенията? Имаше ли къде да се усамотите с комшийката или насред поляната, заобиколени в кръг от стадо любопитно гледащи овце бяхте?

Планинския похот беши успешен шото на комшийката и хареса и няколко пати катери възвишенията,,, и гъби набра

Данисам зтървал някой селти ил друга пикантерия

Изтърва - пращахме ти и на лични, ма системата ги е изтрила явно.:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Планинския похот беши успешен шото на комшийката и хареса и няколко пати катери възвишенията,,, и гъби набра

Аааа, гъбите са кофти - има медикаменти ще и мине.:wink:

Ии ти за гъби несили ходила нешо май нема разбра

Не съм ходила спициално за гъби, но разни възвишения съм катерила и аз чат-пат.:wink:

Ко ши пийш та излекувам

Ако мене питаш - пих една бира с една приятелка и леко се напих, та ако може нещо по-слабичко тая вечер - от украсата не се отказвам обаче, тури нещо там да стърчи.:wink:

А поза гъбка няма ли в йогата

Не съм чула да има, ма вчера един приятел ми прати книга за йогата и повишаване на женската сексуална енергия, та като прочета книгата може да я измисля.:wink:

Имаше един виц:
Аз съм орехче и приличам на мозък.
А аз съм ягодка и приличам на сърце.
Аз съм бобче и приличам на бъбрек.
А аз съм гъбка и тая игра не ме кефи вече.:wink:

Ако мене питаш - пих една бира с една приятелка и леко се напих, та ако може нещо по-слабичко тая вечер - от украсата не се отказвам обаче, тури нещо там да стърчи.:wink:

Сега ши разбъркам нешо пък ти приготви мизето ма да ней ного постно

Сега ши разбъркам нешо пък ти приготви мизето ма да ней ного постно

Няма да е много постно - чушките са месести, пък ако искаш и две яйца мога да ти чукна.:wink: Кажи по панагюрски ли да бъдат или да импровозирам нещу.:rolleyes:

Няма да е много постно - чушките са месести, пък ако искаш и две яйца мога да ти чукна.:wink: Кажи по панагюрски ли да бъдат или да импровозирам нещу.:rolleyes:

Аа тука правиш грешка кви яйца шими чукаш нешо бъркаш туй е моя спицялитет ако сакаш аз да ти чукна две яйца можи

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аа тука правиш грешка кви яйца шими чукаш нешо бъркаш туй е моя спицялитет ако сакаш аз да ти чукна две яйца можи

Сакам, айде да видим какъв си спициалис, ма аз май само консуматор ще бъда тая вечер, пък така ми е неудобно - какво да направя, освен да постеля масата?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Сакам, айде да видим какъв си спициалис, ма аз май само консуматор ще бъда тая вечер, пък така ми е неудобно - какво да направя, освен да постеля масата?
Да ама азги пържа яйцата сос салам ай да видим каф консуматор си ил искаши да кажиш консуматорка

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Да ама азги пържа яйцата сос салам ай да видим каф консуматор си ил искаши да кажиш консуматорка

Их, сега искаш да ми набуташ салама или да ме откажеш от вечерята ? А аз постлах покривката и тъкмо свещички запалих даже...:wink:

Ного романтично ама пудробностите са важни ублеклото и аксексуарите, ко може по подробно са опишеш ил направо прати селти с прозрачна ношница

Ного романтично ама пудробностите са важни ублеклото и аксексуарите, ко може по подробно са опишеш ил направо прати селти с прозрачна ношница

Позна, че съм по спално облекло и романтичен парфюм само, щото се отправям към покоите си за разкрасителна дрямка. Ти докато ги приготвиш тия яйца направо заспах. Ей го селтито:tumblr_mblv1ovcXY1rhtg7po1_500.jpg

Горе