Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

По-икономически изгодно ще е без бански май :)

Търся си фризьор, който подстригва добре.

И аз, ако го намериш - свиркай. Последната фризьорка от която бях доволна почна да се размножава и спря да работи.:)
Без бански не само ще е по-изгодно, но и по-доходно мен ако питаш.:wink:

И аз, ако го намериш - свиркай. Последната фризьорка от която бях доволна почна да се размножава и спря да работи.:)
Без бански не само ще е по-изгодно, но и по-доходно мен ако питаш.:wink:

О, моята чак в Германия се премести :(

Ама наистина, търся добър фризьор в района на хотел Плиска, Изток, Гео Милев, Слатина.

О Лили как я караш оши ли не си фърлила сукмана, идват жеги сминявай аватаря

Аз помислих, че ще искаш да ти пратя автентично селти, а ти искаш с по-разголен аватар да съм :)

Тотка момичка, пошла на моренце,
Знойно попеква си арно дупенце.
На плажа, на показ она го турила,
Сиски изпъчила, бре че сгодия!
..Next..
1012664_10151983052013165_1576610343_n.jpg
/Вземете направете някаква опция или някъде да пише как се слага /прикача/ снимка и да се разпъва в целия пост./

От: От: Предприемачеко разпускане!

О, моята чак в Германия се премести :(

Ама наистина, търся добър фризьор в района на хотел Плиска, Изток, Гео Милев, Слатина.

В района на Слатина може да те уредя, но трябва да питам една приятелка за координати.

Аз помислих, че ще искаш да ти пратя автентично селти, а ти искаш с по-разголен аватар да съм :)
Ми нал ши ходим на море с тоз сукман лишиси ядай ено плажно селти да ниса излагами пред чужденцити

Тотка момичка, пошла на моренце,
Знойно попеква си арно дупенце.
На плажа, на показ она го турила,
Сиски изпъчила, бре че сгодия!
..Next..
Виж файлът 10395

Оооо крейзи ! Ква е тая поезия, къв е тоя фолклор?

В района на Слатина може да те уредя, но трябва да питам една приятелка за координати.

Ама сигурна ли е фризьорката, че последният път, където ходих, хич не съм доволна :( Да не е от тия, дето като видят дълга гъста коса и получават един особен блясък в погледа и режат цели педи.

Ми нал ши ходим на море с тоз сукман лишиси ядай ено плажно селти да ниса излагами пред чужденцити

Е, не можеш ли да си ме представиш как изглеждам - все пак си ми виждал и котиту, и зайчету :)

Ама сигурна ли е фризьорката, че последният път, където ходих, хич не съм доволна :( Да не е от тия, дето като видят дълга гъста коса и получават един особен блясък в погледа и режат цели педи.

Мойта приятелка я хвали много, ма тя не е с дълга коса, та не знам.:) И аз мразя такива главорези, след някои се налага сама да си отрежеш косата, за да и придадеш вид.:)

Мойта приятелка я хвали много, ма тя не е с дълга коса, та не знам.:) И аз мразя такива главорези, след някои се налага сама да си отрежеш косата, за да и придадеш вид.:)

Ок, питай я и после ми кажи :)

Здравейти уа, майна!

[video=youtube;BVFX7rjgBO8]http://www.youtube.com/watch?v=BVFX7rjgBO8[/video]

Здравейти уа, майна!

Ооооо гангстер ! Здрасти уа - бирата как е децка или за дърти перверзници, днес?

О, гангстер, и ти си на латино днес май :)

Ам чи къ язе съм му фен на латиното. :)

Ооооо гангстер ! Здрасти уа - бирата как е децка или за дърти перверзници, днес?

Децка последната. Викам да я изпия преди да ме приберат у лудницата. :lol:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Те там дават по-силни неща, та с бира или без...
Уни е сладоледен консултант вече , разбра ли ? Помага на мацките да си избират сладолед в денонощния, ма не каза колко взима за консултации - хората по 6 апартамента купиха от тая дейност. На голяма тераса ще идем накрая - с ратанови мебели и бар с танцьорки от копа кабана.:wink:

Ам чи къ язе съм му фен на латиното. :)

Танцуваш и салса сигурно :) Особено след един стек децки бири :)

На бас, че танцува и ча-ча, ма няма да си признае.:wink:

Те там дават по-силни неща, та с бира или без...
Уни е сладоледен консултант вече , разбра ли ? Помага на мацките да си избират сладолед в денонощния, ма не каза колко взима за консултации - хората по 6 апартамента купиха от тая дейност. На голяма тераса ще идем накрая - с ратанови мебели и бар с танцьорки от копа кабана.:wink:

Не се знае дали ши ма пуснат да се върна после от там та за тва. Цял ден не ме свърта на едно място - излизах пак не ме свърта - па и не знам що.

Преквалифицирал се е викаш за това ли нас ни отсвири за терасата? Той ако му дойдат много мацки и не може да ги косултира да се обади. :mrgreen:

Танцувам като дърводелски метър. :)

На бас, че танцува и ча-ча, ма няма да си признае.:wink:

Дотук май само крейзито е блеснал с танцувални умения :)

Не се знае дали ши ма пуснат да се върна после от там та за тва. Цял ден не ме свърта на едно място - излизах пак не ме свърта - па и не знам що.

Преквалифицирал се е викаш за това ли нас ни отсвири за терасата? Той ако му дойдат много мацки и не може да ги косултира да се обади. :mrgreen:

Танцувам като дърводелски метър. :)

Гангстер, запиши се на салса или някакви други танци - има страшно много жени, а малко мъже и голям избор ще имаш. Уньовите мацки за по 10 стотинки са малко съмнителни откъм хигиенно-санитарни норми. Тамън ще си изразходваш енергията и ще се успокоиш и ще започне да те свърта :)

Горе