Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аха затуй ли са забави, зергуд можи и аз да ти курзирувам като си стаз униформа :rolleyes:

Ще ми отдадеш почеш, а? Не съм при Уни, че не ме иска на терасата, ми трябваше да правя салатка за македонския гост, че аз най-добре беля краставицата.:wink:
Ся къв дроб искаш - бял, черен - имаме и панкреас, жлъчка, далак - гулямо разнообразие от органи днес...

Аа ко имаш гости им бърни внимание после шими пусниш селтито ишиса разправаме за мизета

Аа ко имаш гости им бърни внимание после шими пусниш селтито ишиса разправаме за мизета

Еее, ако имах мои нямаше да ги пренебрегна, даже и за добър овчар, като тебе.:wink:
Госта си е на тате - да видим кой ще пие и кой ще яде бой, че и двамата са македонци.... Аз кръжа от време на време, ма не ма щат мъжете там.

Ама кви са тези органи дето зброи, за трансплантация ли са ил за мизе, не съм чувал жлъчка за мизе, дай един опушен джигер

Бластерчо, бейби, айде аз като една добра кака, да ти обърна внимание и да не скучаеш ...

Ти обаче хич не си скромен и свенлив. Я ни разкажи, днес как ти мина денят или въобще седмицата?

Колко женски сърца разби? С колко телефонни номера се сдоби? Има ли, така да се каже, перспективни млади жени на хоризонта?

Въобще похвали се с нещо хубаво? :clap:

Еее, ако имах мои нямаше да ги пренебрегна, даже и за добър овчар, като тебе.:wink:
Госта си е на тате - да видим кой ще пие и кой ще яде бой, че и двамата са македонци.... Аз кръжа от време на време, ма не ма щат мъжете там.

Викаш македонци кат са черпат се с бой завършува а зема да дойда и яз за борбите накрая

Ама кви са тези органи дето зброи, за трансплантация ли са ил за мизе, не съм чувал жлъчка за мизе, дай един опушен джигер

Всичко ми е опушено и не става за трансплантация.:rolleyes: Какво беше джигер - да знам, та да го опуша и да го метна на масата?:)
Кво ще пием- ти кажи?

Викаш македонци кат са черпат се с бой завършува а зема да дойда и яз за борбите накрая

Ела - тъкмо ще видиш колко хубаво беля краставицата за салата. Ма побързай, че да не изпуснеш борбите на глада.:lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Бластерчо, бейби, айде аз като една добра кака, да ти обърна внимание и да не скучаеш ...

Ти обаче хич не си скромен и свенлив. Я ни разкажи, днес как ти мина денят или въобще седмицата?

Колко женски сърца разби? С колко телефонни номера се сдоби? Има ли, така да се каже, перспективни млади жени на хоризонта?

Въобще похвали се с нещо хубаво? :clap:
Останала си с грешно чепетление шото нимога са фаля, бутам го някси ама не чимий трудно

Останала си с грешно чепетление шото нимога са фаля, бутам го някси ама не чимий трудно

Жалко. Човек да се чуди, дали да не ти пожелае, да ти е трудно, за да не го буташ, а то теб, ако може.

Коя е последната книга, която си прочел?

Жалко. Човек да се чуди, дали да не ти пожелае, да ти е трудно, за да не го буташ, а то теб, ако може.

Коя е последната книга, която си прочел?

Небе яз сам дългуч и немай страх от високо,,, колкото и да имам да бутам пак шиго набутам
Последната книга мие за Винету, шото не бях я чел а пък била важна според некой куртултрегери и политолози,,, некой друго въпросчи

Всичко ми е опушено и не става за трансплантация.:rolleyes: Какво беше джигер - да знам, та да го опуша и да го метна на масата?:)
Кво ще пием- ти кажи?

Джигер е дробчита ама с бекхенд ли шими сервираш пак, за пийни ако сакаш ментинспрайт, аз туй пия

Йедно са бута две са клатят, що е то?

Джигер е дробчита ама с бекхенд ли шими сервираш пак, за пийни ако сакаш ментинспрайт, аз туй пия

Ако искаш и форхенда ми е добър - даже ако кажеш ше викам, като Шарапова, докато сервирам.:wink: Ментиспрайт бива, ма за мене с повече спрайт..

Йедно са бута две са клатят, що е то?

Оооо душе! Избраха ли си сладолед тая вечер мометата под терасата?:wink: Ти и сладоледен консултант го раздаваш, а ?

Отговора на гатанката ми е на върха на езика, ма не мога да го кажа..:rolleyes:

Ако искаш и форхенда ми е добър - даже ако кажеш ше викам, като Шарапова, докато сервирам.:wink: Ментиспрайт бива, ма за мене с повече спрайт..

Ей македонско сервиране начи оши със сервирането и пачва борбата тъй ли, пък аз щи носа куктелчито с табличка на трипрэста, мога и на един ама некуртулно

Ей македонско сервиране начи оши със сервирането и пачва борбата тъй ли, пък аз щи носа куктелчито с табличка на трипрэста, мога и на един ама некуртулно
Ти донеси куктейлчиту ако искаш, чрез левитация, па аз ще викам миролюбиво - няма да е на гюрултия, обещавам.:rolleyes:

Ооооо Лиле ! Спамваме - айде при нас ! Купи ли бански или да хвърлям моя?

По-икономически изгодно ще е без бански май :)

Търся си фризьор, който подстригва добре.

Горе