Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Вероятну всички спят след масовото лека ношт. Гарми ли при вас?

Вероятну всички спят след масовото лека ношт. Гарми ли при вас?

Оооо аморе! Не спят, не спят - работят, като луди. Как си днес? :)

О миличка Нандибанди в наструение сам за креватни подвизи не за раута. Ти как си :)

И аз съм в такова настроение, миличък, но трябва и да се работи по малко - хлябът струва пари и някои минават километри, за да се сдобият с него.:)

И аз съм в такова настроение, миличък, но трябва и да се работи по малко - хлябът струва пари и някои минават километри, за да се сдобият с него.:)

Така е пък и секс-услугите и те варвят ефтино. Не става да се издаржаш ут тях ако не живейш в Англия. Там съм чувал че било дубре даже за апартаменти се спестявало.

Възможно там да е така, аморе, но пък те са извратени, та кой знае с какви мъки се изкарват парите. Те и немците са перверзни - къде е оная бдсм - почитателка, дето те лишава от седящо положение ? Да не сте имали тайна среща зад гърба ми?

Възможно там да е така, аморе, но пък те са извратени, та кой знае с какви мъки се изкарват парите. Те и немците са перверзни - къде е оная бдсм - почитателка, дето те лишава от седящо положение ? Да не сте имали тайна среща зад гърба ми?
Добър ден :) Не сме имали повторно преживяване. Всъщност се бях замислила за няколко интересни класически сценария с теб, Пури, и Лили... Така поне Пури няма да отнесе цялата жега, а аз поначало към дамите съм много по-нежна.

О кара мия права си сигорно с пот на челото си искарват парите но няма начин ако човек изка да е креватен предприймач !
Ах аморе тя гестаповката укончателну мина на жени след мене. Само сладки спомени ми остави :( И малко болезнени както се разбра но ште трябва да я преживея :( Ште търся други предприемачки :(

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добравечер каксти снастроението,,, стига сти бачкали

Оооо, бластер ! Днеска цивилен ли си - да знам дали да отдавам почеш?:wink:

О кара мия права си сигорно с пот на челото си искарват парите но няма начин ако човек изка да е креватен предприймач !
Ах аморе тя гестаповката укончателну мина на жени след мене. Само сладки спомени ми остави :( И малко болезнени както се разбра но ште трябва да я преживея :( Ште търся други предприемачки :(

Ма как ще е минала на жени - погледни нагоре и виж какви планове крои за групови занимания. :) Обаче каза, че с дамите е нежна и може да и се пусна накрая...:rolleyes:

Някой селти ши пуска ли таз вечер по бански или гестаповски дантиели

Ако кажеш ще пусна, ма не ми даде чин и сега само гестапото е войничка тука...

Ма как ще е минала на жени - погледни нагоре и виж какви планове крои за групови занимания. :) Обаче каза, че с дамите е нежна и може да и се пусна накрая...:rolleyes:

О кара мия сега видях. Начи ма е излагала за да не ми нарани чуствата. Каза че сам прекалено надърен за нея :( Сигорно ще се опита да ме пробута на някоя от другите участнички вав оргията :(

Уууу по шорти обичам повече от с пагон. Ще те прегледам, ма чакай че дойдоха македонски гости у нас - айл би бак!:wink: Не мърдай..

Пускай шото гестапото нешо са срамува и ни пуска и дания подгони устава по член парви

Ся не разбрах дали сме военни или цивилни, ма ще рискувам и ще пусна по ежедневно облекло - ей туй мий пинюарчето.:wink:4.4-600x600.JPG

Костана пак лина терасата отиде вий с унито се по терасите дремети давай пушеното дробчи за мизе и пускай селтито

Ся не разбрах дали сме военни или цивилни, ма ще рискувам и ще пусна по ежедневно облекло - ей туй мий пинюарчето.:wink:Виж файлът 10391

Аха затуй ли са забави, зергуд можи и аз да ти курзирувам като си стаз униформа :rolleyes:

Горе