Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Не се знае дали ши ма пуснат да се върна после от там та за тва. Цял ден не ме свърта на едно място - излизах пак не ме свърта - па и не знам що.

Преквалифицирал се е викаш за това ли нас ни отсвири за терасата? Той ако му дойдат много мацки и не може да ги косултира да се обади. :mrgreen:

Не те свърта, щото Уни консултира без тебе - признай си.:wink: Па ако се види на зор може да те викне, знаеш ли...
Що да не те пуснат от лудницата, уа? То всички луди са на свобода, па в нета колко ги има... Я кажи дали можем да блокнем по ip един психар да не влиза тук?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Гангстер, запиши се на салса или някакви други танци - има страшно много жени, а малко мъже и голям избор ще имаш.

Те като ми видят танцувалните умения ши си седя сам до пенсия, бре. :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Дотук май само крейзито е блеснал с танцувални умения :)

Да бе, и как блестеше само - още страдам от прогорена роговица от тоя блясък.:lol:

Предлагам да обявим конкурс - най-добрия танцьор получава селти на лс.:wink:

Не те свърта, щото Уни консултира без тебе - признай си.:wink: Па ако се види на зор може да те викне, знаеш ли...
Що да не те пуснат от лудницата, уа? То всички луди са на свобода, па в нета колко ги има... Я кажи дали можем да блокнем по ip един психар да не влиза тук?

Може признавам си и язе сакам да косултирам маците. :)

Ние не можем ама coolace и Blinky могат. :)

Те като ми видят танцувалните умения ши си седя сам до пенсия, бре. :)

Спокойно, на повечето жени ще им стане жал и ще се усукват около теб, за да те научат. Пък и при липса на избор и едноокият е цар. Ша та лапнат като топъл хляб :)

Спокойно, на повечето жени ще им стане жал и ще се усукват около теб, за да те научат. Пък и при липса на избор и едноокият е цар. Ша та лапнат като топъл хляб :)

Почти ше ма навиеш да стана за резил. :D Ти ходИла ли си на танци от де знаеш да не ме преметнеш нещо и са мъжове да са там. :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Може признавам си и язе сакам да косултирам маците. :)

Ние не можем ама coolace и Blinky могат. :)

Могат ли ? Ще ги питам, ма ако не е нарушител дали ще се навият?

Могат ли ? Ще ги питам, ма ако не е нарушител дали ще се навият?

Ко не е нарушител може и да не се навият. Принципно трудно банват ама им обясни подробно ква е работата - те са пичове може да измислят нещо поне да го сплашат. :)

Почти ше ма навиеш да стана за резил. :D Ти ходИла ли си на танци от де знаеш да не ме преметнеш нещо и са мъжове да са там. :)

Аз не танцувам, но имам приятелки, дето ходят и вечно се оплакват, че имало много малко мъже и почти се бият за малцината такива :) Светла също се оплакваше :)

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ко не е нарушител може и да не се навият. Принципно трудно банват ама им обясни подробно ква е работата - те са пичове може да измислят нещо поне да го сплашат. :)

То проблема е, че не е регнат и ако нещо ще ги моля, ще е да спрат достъпа на не-регнати да четат във форума. Наистина не е редно всеки да влиза и да слухти и да дебне хората.

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз не танцувам, но имам приятелки, дето ходят и вечно се оплакват, че имало много малко мъже и почти се бият за малцината такива :) Светла също се оплакваше :)

Много съм зле в танците не съм за там аз, вероятно и другите са кат мени и за тва няма никой. Ама иначе идеята да се избиват за мен много ми се нрави. :D

То проблема е, че не е регнат и ако нещо ще ги моля, ще е да спрат достъпа на не-регнати да четат във форума. Наистина не е редно всеки да влиза и да слухти и да дебне хората.

За съжаление форума е публичен и всеки луд може да чете. Че като не е регнат какво ти прави не виждам да си оставила скайп, поща, сураттефтер или друга информация да те намери. Питай ги те са пичове няма да ти се разсърдят, но те си решават ние сме само гости спамъри тук.

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Много съм зле в танците не съм за там аз, вероятно и другите са кат мени и за тва няма никой. Ама иначе идеята да се избиват за мен много ми се нрави. :D

За съжаление форума е публичен и всеки луд може да чете. Че като не е регнат какво ти прави не виждам да си оставила скайп, поща, сураттефтер или друга информация да те намери. Питай ги те са пичове няма да ти се разсърдят, но те си решават ние сме само гости спамъри тук.

Така е, ма като разбереш, че някой те е намерил тук, без да си му давал координати на форума е леко плашещо - па и мен ме тресе параноята. Не че има какво да ми направи тоя психопат, ма не ми е комфортно да знам, че ме наблюдава изобщо. :)

За танците - не е верно, че гангстерите не танцуват. Помниш ли Ума Търман и Джон 3 Волта какъв танц обадиха в ''криминале''?:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Страх ме е , нимога сам гръмотевици трсавици голем ужас :(

От: От: Предприемачеко разпускане!

Страх ме е , нимога сам гръмотевици трсавици голем ужас :(

Да идвам ли ? Ма ще доведа и гангстера, че се впечатли от ниските цени на нЕкои услуги по вашия край.:wink:

О, ще се избиват, даже ще се пребиват сигурно заради теб. Ама поне гледай преди да тръгнеш да се жениш да научиш някое право хоро и ръченица :)

О, ще се избиват, даже ще се пребиват сигурно заради теб. Ама поне гледай преди да тръгнеш да се жениш да научиш някое право хоро и ръченица :)

Ти па тва му кажи. Не помниш ли, че още в началото каза, че се пази да не го вземе някоя, па и от колички го е страх.:)
Споко гангстер, зет ми на неговата сватба обади лунната походка, като се напи - не ти трябва хоро.:wink:

Ти па тва му кажи. Не помниш ли, че още в началото каза, че се пази да не го вземе някоя, па и от колички го е страх.:)
Споко гангстер, зет ми на неговата сватба обади лунната походка, като се напи - не ти трябва хоро.:wink:

Е, избъзиках се леко :) Скоро не съм ходила на сватба с ръченици, хора и гердани от банкноти, но може още да ги правят :lol:

Е, избъзиках се леко :) Скоро не съм ходила на сватба с ръченици, хора и гердани от банкноти, но може още да ги правят :lol:

Викаш, гангстерските сватби да са запазили тая красива традиция, а? :rolleyes: Лошото ще е ако всички поканени сватбари - гангстери се развеят със същите гердани и булката се почувства засенчена.

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Викаш, гангстерските сватби да са запазили тая красива традиция, а? :rolleyes: Лошото ще е ако всички поканени сватбари - гангстери се развеят със същите гердани и булката се почувства засенчена.

Ох, пошегувах се наистина :) Да не го стресираме момчето с приказки за сватби, детски колички и комбита, че ще спре да влиза у темата :)

Горе