Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

добрутро.. уви почнахме да бачкаме...

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Язе само с горната съм кихал душко, няма как да се изложа. :-o
Добро да е и успешен ден. :)
Ми такава грижа си ми, бе душе - как да не те мисля? Нали не се изложи пред някоя девойка, кихайки в сюблимния момент?:rolleyes:

Ха добрютро - почваме ли да бачкаме?

От: От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Язе само с горната съм кихал душко, няма как да се изложа. :-o
Добро да е и успешен ден. :)

Абе с която и да се разкихаш - в сюблимния момент си е кофти. Добре, че не си се изложил.:wink:

Добрютро Кай - бачкаме, няма мърдане.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Гуд дей! :)

Коя друга диагноза, бе Лиле? Липсата на интимни изживявания? Да включим и гангстера тогава за яйце, че като гледам е по-изнервен от нас? Уни ако го беще поканил на примоцията нямаше да тъпче, като бъдещ татко пред родилно...:lol:

Диагнозата е една фатбърн бозя дето ме черпи една мацка, която се е смесила с нещо друго дето съм ял или пил и е станало бомбастична схема. Донт уори не туй дето си мислите. :wink:

Ся ако се сетя и кво съм ял/пил ще забъркам хапчето на Спас от Под прикритие. :DТой Спас не свърши добре ама нали бизнес трябва да развиваме.:mrgreen:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Гуд дей! :)

Диагнозата е една фатбърн бозя дето ме черпи една мацка, която се е смесила с нещо друго дето съм ял или пил и е станало бомбастична схема. Донт уори не туй дето си мислите. :wink:

Ся ако се сетя и кво съм ял/пил ще забъркам хапчето на Спас от Под прикритие. :DТой Спас не свърши добре ама нали бизнес трябва да развиваме.:mrgreen:

О, много се радвам, че си жив и здрав, и вече в нормална кондиция. Бехме се притеснили. Даже мислехме да взимаме имърджънси мерки от сорта да ти купим билет за влака за Първомай, че да успееш да премахнеш напрежението :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, много се радвам, че си жив и здрав, и вече в нормална кондиция. Бехме се притеснили. Даже мислехме да взимаме имърджънси мерки от сорта да ти купим билет за влака за Първомай, че да успееш да премахнеш напрежението :)

Язе можех да отида и пеша до там за 15мин. :D

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Язе можех да отида и пеша до там за 15мин. :D

Значи все пак е имало пържещи мозъка елементи в твойта система, що отрече и се усъмни в мойта точна диагноза, тогава?
И що не затицА до Първомай да бършеш на Уни носа, че много е кихал снощи?:lol:
Добра среща, Лиле - как си?

Значи все пак е имало пържещи мозъка елементи в твойта система, що отрече и се усъмни в мойта точна диагноза, тогава?

Бивам, ти как си?

Малко ми се включиха анализаторските детектори за несъвпадение на подадената информация обаче - гангстерът или е по-близо до Първомай, отколкото е декларирал, или е способен при определени обстоятелства да развива трета космическа скорост :D

Бивам, ти как си?

Малко ми се включиха анализаторските детектори за несъвпадение на подадената информация обаче - гангстерът или е по-близо до Първомай, отколкото е декларирал, или е способен при определени обстоятелства да развива трета космическа скорост :D

Той нарочно подава така инфото, та да обърка датчиците на МВР. Мисля, че Варна не е толкова близо до Първомай, но снощи, след бозата, с която го е изпържила мацката е бил способен да вземе трасето за 15мин - и тва - ХОДЕЙКИ!:-o
И аз бивам, мерси.:)

Щото фатбърнарската боза я бех забравил, че съм я пил. Хапчето дето ще го изобретя малко страничен ефект ще има - забравяне ама карай то не може всичко да е идеално. :mrgreen:

А аз така неканен не се изтърсвам. :)

ПП: А чекай какво им ставало на недоизплющяните мацки викахте на предните страници?

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Щото фатбърнарската боза я бех забравил, че съм я пил. Хапчето дето ще го изобретя малко страничен ефект ще има - забравяне ама карай то не може всичко да е идеално. :mrgreen:

А аз така неканен не се изтърсвам. :)

Ма как неканен - Уни оная вечер те покани - има го черно на бяло, аз съм свидетел. Другия път след бозата затичкай да фанеш некоя примоция - може да свалят на 20ст пълна програма.:wink:
ПП: А чекай какво им ставало на недоизплющяните мацки викахте на предните страници?

Ми и те не могат да си намерят място и се чудят на къде да хванат, като тебе снощи ....- така съм чувала поне.:wink:

Ма как неканен - Уни оная вечер те покани - има го черно на бяло, аз съм свидетел. Другия път след бозата затичкай да фанеш некоя примоция - може да свалят на 20ст пълна програма.:wink:

Ми и те не могат да си намерят място и се чудят на къде да хванат, като тебе снощи ....- така съм чувала поне.:wink:

Канен, канен ама като чуе "идваме" и пали джапанките с 200 да косултира. :)

Язе такива мацки дето да не могат да седят на едно място май не съм виждал - да не се бъркаш. Не стават ли раздразнителни и криви?:)

Потвърждавам, Уни специално го покани. Ако беше хванал пътя за Първомай, можеше даже да му излезе късметят и да се сблъска на кръстовището с някакви затърчани женки в същото положение като неговото. Даже и стотинки нямаше да му трябват :)

Гангстер, тия, дето стават раздразнителни и криви, са още по-лесни за манипулиране :)

Потвърждавам, Уни специално го покани. Ако беше хванал пътя за Първомай, можеше даже да му излезе късметят и да се сблъска на кръстовището с някакви затърчани женки в същото положение като неговото. Даже и стотинки нямаше да му трябват :)

Ми кажи му, щото такива женки, дето не могат да стоят на едно място не бил виждал - казва. :wink: А ако беше срещнал и още по-затърчани женки можеше и добри пари да изкара, ма като е Тома неверни...

Ми кажи му, щото такива женки, дето не могат да стоят на едно място не бил виждал - казва. :wink: А ако беше срещнал и още по-затърчани женки можеше и добри пари да изкара, ма като е Тома неверни...

Има бе, даже и налитат на бой, търчат около блока и т.н. Всеки в различна посока го избива :)

Ще работим ли или ще обсъждаме физиологичните пости :)

Има бе, даже и налитат на бой, търчат около блока и т.н. Всеки в различна посока го избива :)

Ще работим ли или ще обсъждаме физиологичните пости :)

Имаше един виц даже - аз го пусках тук преди време, ма айде пак и после ще работим, че нещо зациклих яко...

Мъж среща жена на улицата, която ронела сълзи, ридаела и се тръшкала на тротоара.
- "Жено, кажи защо плачеш? Да не е умрял мъжът ти?"
- "Не, нееее!"
- "Да не е болно детето ти?"
- "Не, нееее!"
- "Да не те е обрал някой?"
- "Не, нееее!"
- "Гладна ли си, жадна ли си?"
- "Не, нееее!"
- "Е, тогава за `къв **й плачеш?"
- "За `къв да ееее...."

От: Предприемачеко разпускане!

Епа да бях отишъл ама вие ми казвате след като е свършил ефекта на бозата - снощи да бяхте споделили.

Интересно само от де Лилето знае, че е имало женки на кръстовището? Фърлила е боб или... :D

Аре бачкайте оставям ви за сега. :)

Епа да бях отишъл ама вие ми казвате след като е свършил ефекта на бозата - снощи да бяхте споделили.

Интересно само от де Лилето знае, че е имало женки на кръстовището? Фърлила е боб или... :D

Аре бачкайте оставям ви за сега. :)

Може и аз да съм била на кръстовището :)

Лек ден :)

Може и аз да съм била на кръстовището :)

Лек ден :)

:lol:Ти тичаше или плачеше на тва кръстовище?:D
Айде до после..

Горе