Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Добре съм горе-долу :) Цяла нощ чаках бластера на табелата, а той не дойде :D

Трябваше да ида на кръстовището при Първомай, сигурно повече късмет щях да имам :) Ти как си?

Бластера е голям мошеник, ше знайш - мен щеше да ме назначава за градинарка, па не ми отговори на cv-то.

Бластера е голям мошеник, ше знайш - мен щеше да ме назначава за градинарка, па не ми отговори на cv-то.

Забелязах аз, че е мошеник :) Сигурно някоя комшийка го е викнала да й прочисти тръбите и той е забравил за нас :)

Абре малко си е стресиращ. Ми къ да съм пак резко ме фана кривотията ама карай. :)

О, и тебе ли :) Явно на много хора не ни е ден :) Ако измислиш някой по-хубав аватар, ще го сменя, макар че този мисля, че ми отива :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ми къ да съм пак резко ме фана кривотията ама карай. :)

Неска просто е кофти ден - може да има магнитни бури или слънчево изригване - боба не показва ли тия аномалии?

Неска просто е кофти ден - може да има магнитни бури или слънчево изригване - боба не показва ли тия аномалии?

Е чак толкос не му разбирам, че магнитни бури да разчитам. Мен такива бури не ма ловят. :)

Ако измислиш някой по-хубав аватар, ще го сменя, макар че този мисля, че ми отива :)

Мислех, че ти ще си го избереш по да ти ходи. :)

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мислех, че ти ще си го избереш по да ти ходи. :)

Той много ми ходи, ако ти бях пратила селти, щеше да го знаеш :)

От нищо не страдам просто ме ядосват. :)

Да нямаш нужда и ти от бодигард? Нещо, ако трябва, да помагаме?

Забелязах аз, че е мошеник :) Сигурно някоя комшийка го е викнала да й прочисти тръбите и той е забравил за нас :)

Може да е отишъл на похот за гъбички и няма време да преглежда кандидатури за работа.:wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Той много ми ходи, ако ти бях пратила селти, щеше да го знаеш :)

Да нямаш нужда и ти от бодигард? Нещо, ако трябва, да помагаме?

Нема нужда аз ще си ги набия сам. Ако ми беше пратила ама не беше. Сложи си селтито предполагам, че ще е по-малко стресиращо при всички случаи.

Може да е отишъл на похот за гъбички и няма време да преглежда кандидатури за работа.:wink:

Сега не знам в такъв случай уместно ли е да му пожелаваме да се върне с гъби :)

Нема нужда аз ще си ги набия сам. Ако ми беше пратила ама не беше. Сложи си селтито предполагам, че ще е по-малко стресиращо при всички случаи.

Щом можеш да си ги набиеш сам, си лесен :) За селти чакахме като говеда на водопой да ни пратите, но вие мъжете така и не пратихте. Вече са ни мамили, затова не пращаме първи :)

Сега не знам в такъв случай уместно ли е да му пожелаваме да се върне с гъби :)

Ми ако за това е тръгнал трябва да му пожелаем успех - нали ни е приятелче.:wink: Само да не набара някой двойник, че тогава зле....

Ми ако за това е тръгнал трябва да му пожелаем успех - нали ни е приятелче.:wink: Само да не набара някой двойник, че тогава зле....

Само ядливи гъби му пожелавам тогава :)

Заповядай Лиле:

attachment.php

Прикачени файлове

• 23112332n.jpg
    23112332n.jpg
    38.1 KB · Преглеждания: 26

Само ядливи гъби му пожелавам тогава :)

И да му изкачват възвишенията - да не забравяме.:wink:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Леле, малко съм в шок :) Според мен не прилича на моя милост, но да видим нанди какво ще каже :)

Е като не съм те виждАл как да те оцеля с точност? Кво и е шокиращото на мацката, не я ли хареса? Имам я и на по-голяма снимка ако сакаш. :)

Е като не съм те виждАл как да те оцеля с точност? Кво и е шокиращото на мацката, не я ли хареса? :)

Симпатична изглежда, но не прилича на мен :) Аз не нося очила и такива деколтета :)

Симпатична изглежда, но не прилича на мен :) Аз не нося очила и такива деколтета :)

Е очила не носиш на тоз сегашния ти аватар дето много ти прилягал има очила. :) За това ти викам ти да си избереш ама не щеш искаш да ни стресираш с този.

Горе