Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз даже подозирам, че твоя аватар е селти - познах ли или да пробвам на ориз?
Айде лека гангстер и за другия рекет свиркай - с Лилето сме на линия.

Селти е, да на село в хоремага съм се опнал. :DИначе не съм аз ако това намекваш. Непременно ще ви звъна и за този щях да се обадя ама дойдоха две мацки с къси поли и дълги крака да ми помагат и нали съм добър не можах да им откажа.:mrgreen:

Айде лека като се казали. :)

От: Предприемачеко разпускане!

добър ден, друзя

имам няколко познати, които без грим няма да ги позная... едната дори и мъжът ѝ няма да познае - спи с грим :(

бъдете естествени :) така сте най-хубави

за пример - изгледайте докрая:

[video=youtube;GXoZLPSw8U8]https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

добър ден, друзя

имам няколко познати, които без грим няма да ги позная... едната дори и мъжът ѝ няма да познае - спи с грим :(

бъдете естествени :) така сте най-хубави

за пример - изгледайте докрая:

Здравствуй Кай! Хубава песньовка с тъпо послание, бих казАала аз. Нека правим разлика между клоун и натровена от гъби - и двете са кофти. Един лек и семпъл грим е винаги за предпочитане, пред естествения вид, който понякога е изплакнат и безличен. Аз лично не отварям вратата, без да сложа червило, па ако ще бостънския удушвач да звъни.:) А американците с техните послания ''няма нужда да опитваш'' стигнаха до там да скачат на всяка диета по-жестоко, отколкото на затлъстяването, което е най-сериозният им проблем.

Хайде и от мен нещо много приятно градиращо към края и с болезнено вярно послание:
[video=youtube;q6QO9XkdHj4]http://www.youtube.com/watch?v=q6QO9XkdHj4[/video]

На мен тия, дето изглеждаха най-плашещи без грим, ми се струват плашещи и гримирани.

Здравейте :)

На мен тия, дето изглеждаха най-плашещи без грим, ми се струват плашещи и гримирани.

Здравейте :)

Оооо Лиле, здрасти !
Плашещ грим е едно - разкрасяващ е друго. Абе, като казахме плашещ грим - кво стана с Аничка и защо ни изостави?:-o

Оооо Лиле, здрасти !
Плашещ грим е едно - разкрасяващ е друго. Абе, като казахме плашещ грим - кво стана с Аничка и защо ни изостави?:-o

Може би е дошъл сезонът на кибапчетата във ВТ, нали тя много ги обича, и да е станала първа дама на Митю Пищова, затова да няма време да спами и да показва уроци по гримиране :D

Може би е дошъл сезонът на кибапчетата във ВТ, нали тя много ги обича, и да е станала първа дама на Митю Пищова, затова да няма време да спами и да показва уроци по гримиране :D

Оф, дано не!:-o Важното е да е жива, здрава и щастлива - ние я чакаме с отворени обятия.:)

Оф, дано не!:-o Важното е да е жива, здрава и щастлива - ние я чакаме с отворени обятия.:)

А може и на море да е и да рупа варена царевица :) При всички положения най-вероятно си е съвсем жива, здрава и щастлива :)

А може и на море да е и да рупа варена царевица :) При всички положения най-вероятно си е съвсем жива, здрава и щастлива :)
Дано. И дано си изкарва едно чудесно лято - със или без пищова.:) Ние я чакаме да дойде да метне нещо смешно винаги, когато е свободна...

Дано. И дано си изкарва едно чудесно лято - със или без пищова.:) Ние я чакаме да дойде да метне нещо смешно винаги, когато е свободна...

Надявам се все пак да се оправи времето и всички да си изкараме чудесно лятото :) А Ани ще е добре да метне някакви уроци по подстригване, че да набера смелост от видяното и да ида на фризьор :)

Драстииии.

Нанди намерих ти лечение на мигрената, след тази процедура повече глава няма да те боли. :lol:

[video=youtube;SArQEw7x_HI]http://www.youtube.com/watch?v=SArQEw7x_HI[/video]

...че да набера смелост от видяното и да ида на фризьор :)

Специално ли държиш салонът да е в твоя квартал?

Защото аз се подстригвам при двама батковци ученици на Капанов. Единият е доста популярен дори- Гого Кюлев. Той ми е може би първия фризьор като пристигнах в София от средата на 90-те. Тъкмо беше започнал при Капанов и с времето стана управител на Арлет. Имат салон на Узунджовска и Арсеналски. Понеже на мен ми е по-близо на Арсеналски, там има една мацка Роси, която подстригва и детето ми и то винаги е много доволно от резултата :)
Другият е Краси Захариев - https://www.facebook.com/pages/Zahair/449276068490762?fref=ts - това е до Руски паметник.
И двамата ги препоръчвам с две ръце, вкл. и Роси и каквото им кажеш това ще направят, за да останеш доволна.
Не знам и на каква цена си готова да отделиш, но си заслужава и не мисля, че ще е повече от 20 лева.
:|

Душкоооооо, да не би да се затъжи за мен :rolleyes:

моята фризьорка се казва леля Паца и не знам къде е учила занаят. няма сайт, щото и компютър няма май. препоръчвам с две ръце - каквото кажа, това прави. и повече от 4лв не ми е взимала до сега :|

Всичко по 4 лв. ли бе братле :-o
Дано не е и стара много :p
моята фризьорка се казва леля Паца и не знам къде е учила занаят. няма сайт, щото и компютър няма май. препоръчвам с две ръце - каквото кажа, това прави. и повече от 4лв не ми е взимала до сега :|

От: От: Предприемачеко разпускане!

Драстииии.

Нанди намерих ти лечение на мигрената, след тази процедура повече глава няма да те боли. :lol:

Мале гангстер, тва лечение е уникално - само като се сетя за него и ще ми минава мигрената вече. Само не разбрах за кво го маза с тия билки и глупости, ми не си го намлати арабийската - то се видя, че тва беше лечебното в цялата процедура.:lol:

не е стара и е доста сръчна, макар, че като реши да доизкусури нещо, отиват 10 минути... ама си траем - приказва весело :)

Душкоооооо, да не би да се затъжи за мен :rolleyes:

Душе, снощи пак заспа внезапно или забегнА при мацките в денонощния - па казвай барем леканош.

Мени комшийката Нушка ма стрижи ама катотида затваря салона шото съм ного труден за постригвание

Мени комшийката Нушка ма стрижи ама катотида затваря салона шото съм ного труден за постригвание

И сигурно те стриже с лозарската ножица с тоя твърд косъм.:lol:
Оооо Бластер, как си?

Горе