От: Предприемачеко разпускане!
О, Лиле таман за тебе си мислехме.
Хилоу (олмост) еврибади
Хилоу (олмост) еврибади
Оуууу, Лилинце, ти като видя, че ще ти пишем оцъствие и се появи веднагически
Па знае тели що жената е като съкровище за мъжа?
Щото все му се ще да я зарови :lol:
По тоя повод:
60% от жените смятат, че задника им е твърде дебел.
30% смятат, че е твърде слаб
и само 10% го харесват такъв, какъвто е и се радват, че са се омъжили за него.:wink:
Айде, лека от мен.
Само хубави неща, надявам се Как си?
Ма не са притеснявай аз винаги го предлагам и досега не сай намерила пиачка да го изпий сичкото, ама ши та провам ко искаш
Хубави неща, от които ще ти стане хубаво. Бивам.
Бързах с всички сили, ама тоя куклен театър много до късно продължи
Лиле, от варата ме върна - как беше кукления театър, добре ли беше?
Аз ще се понасям към покоите за освежителен сън, ма за последна цигарка ще остана да видя как е спама.
Тогава по-добре да ми ги кажеш, щом ще ми стане хубаво
По тоя повод:
60% от жените смятат, че задника им е твърде дебел.
30% смятат, че е твърде слаб
и само 10% го харесват такъв, какъвто е и се радват, че са се омъжили за него.:wink:
Айде, лека от мен.
Не сме минали полунощ от сем ще ме глобят. Ама малко е разочароващо, че само искаш да ти ги кажа.
Не сме минали полунощ от сем ще ме глобят. Ама малко е разочароващо, че само искаш да ти ги кажа.
Прекрасен беше Утре ще ти разкажа, за да не те разсънвам сега, ако веднага ще лягаш Ти как си, освен че ти се спи
Добре съм, благодаря. Ще чакам да разкажеш, но може да ме няма до към следобяд, та после.:wink:
А, щом от СЕМ ще те глобят, недей Ако знам какви точно са нещата, та да се съглася да ги покажеш. Ама така малко ме е страх от изненади
И тук ли туриха цензора да им го "оправя положението"
Язе, на дедо на щерката и си го аресвам, па туй най-важното
Радвам се, че си добре И аз горе-долу по това време ще се освободя Ще се засечем значи Лека тогава!
Да видиш на Бластера какво му е от твоите изненади.