Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди, как си :)

Абе, да попитам, през кои години е имало часове по здравно образование в училищата? Някой знае ли?

Лиле, мерси съм.:) Нас не ни учеха на такива работи, щото всичко си знаехме.:)..поне на теория:rolleyes:

Лиле, мерси съм.:) Нас не ни учеха на такива работи, щото всичко си знаехме.:)..поне на теория:rolleyes:

Яз сам учил за спасител и мога дадавам парва помош искуствено дишане и масаж на гърдите и сарцето

Яз сам учил за спасител и мога дадавам парва помош искуствено дишане и масаж на гърдите и сарцето

А масажа на гърдите има ли допълнителна опция за уголемяване? Като ще спасяваш - спасявай до край.:rolleyes:

Ти си идеален за спасител. Сигурно до шамандурите можеш да стоиш прав, без да ти се налага да плуваш :)

Бонжурно! Язе пак съм си сипал едно малко бира, наздраве на пийняците! :mrgreen:

Разпущатели? :)

А масажа на гърдите има ли допълнителна опция за уголемяване? Като ще спасяваш - спасявай до край.:rolleyes:
Разбира се нал затова сам учил но трява да се направи курсналичение и последваши манипулации но неси оставям работата наполвина

Ти си идеален за спасител. Сигурно до шамандурите можеш да стоиш прав, без да ти се налага да плуваш :)
Мога ама и яз самия сам плаваша шамандура шото сам учил дзънбодизам и са сливам с околноста

Ааааааа, душко само на сисадминка давам да ме преинсталира. :)
Иначе, по-скоро имам нужда от рестарт или нещо от сорта :)
Май и ти си за преинсталация - крейзито срещу шише ракия ще те оправи.:lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ха това е мъжка приказка наздраве братле :)
Бонжурно! Язе пак съм си сипал едно малко бира, наздраве на пийняците! :mrgreen:

Разпущатели? :)

Разбира се нал затова сам учил но трява да се направи курсналичение и последваши манипулации но неси оставям работата наполвина

Правиш ли подбор при спасението на давещите или наред караш?

[video=youtube;_4vdugwqvgU]https://www.youtube.com/watch?v=_4vdugwqvgU#t=83[/video]

Урочасахте ми лаптопа с тез преинсталации взе и мая да бъгва.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Уж не е каменица. Аз много не съм и фен ма нема друга у хладилникот.

Кво правиш, Лиле ходили на опера?

Добре съм, за съжаление от миналата седмица не съм ходила на опера :) В твоя хладилник някой друг ли вкарва съдържанието, че доста разочарован звучиш :)

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Добре съм, за съжаление от миналата седмица не съм ходила на опера :) В твоя хладилник някой друг ли вкарва съдържанието, че доста разочарован звучиш :)

Еми да язе от как съм тръгнал да ставам фин и еуегантен бири и алкохоли не пазаря. То по принцип не съм от пийняците ама ся я скивах и ми се препи.:)

Намерил съм ти хаватар сакаш ли да го омърмориш? :mrgreen:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Еми да язе от как съм тръгнал да ставам фин и еуегантен бири и алкохоли не пазаря. То по принцип не съм от пийняците ама ся я скивах и ми се препи.:)

Намерил съм ти хаватар сакаш ли да го омърмориш? :mrgreen:

О, направо умирам от желание да го видя :) Какви са ти параметрите, че фин и елегантен ще ставаш :D

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, направо умирам от желание да го видя :) Какви са ти параметрите, че фин и елегантен ще ставаш :D

А параметри не казвам фирмена тайна да речем, че съм вече съвсем малко кила над тях.

Ко ше кажеш?
attachment.php

Прикачени файлове

• 34233.jpg
    34233.jpg
    69.8 KB · Преглеждания: 10

Ей, страшна работа сте - няма никой и изведнъж, като се струпате на куп не може да ви смогне човек.:)
Бластер, ще се наложат няколко процедури да.
Гангстер, пребори ли мигрената, чакаме те, като нобелов лауреат?
Душе, Рестарта е много важен и без него системите се бъгват - бластера затва ходи на похот, бере гъби, хваща златни рибки и се връща свежарка, та черпи даже.
Лиле, като идем на басейн, на тоя репортер няма да му даваме...интервю.:wink:

Лиле, като идем на басейн, на тоя репортер няма да му даваме...интервю.:wink:

А, мен пък ме напъна да му дам интервю, отвътре ми идва :)

А параметри не казвам фирмена тайна да речем, че съм вече съвсем малко кила над тях.

Ко ше кажеш?
attachment.php

Много ми харесва аватарът, може да го използвам, макар че не прилича на мен :)

Ти много срамежлив :) Аз на бластера му пратих снимка, дето бях към 65 кила, сега съм към 60 :)

Гангстер, пребори ли мигрената, чакаме те, като нобелов лауреат?

Още съм далеч от нобелова награда, неска само една пациента имаше ама излезе много срамежлива и не успях да я придумам.

Горе